Вижте къде спира водата в София утре, 26 септември

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяванет
25 сеп 2024 10:37, Анисия Иванова
0
Вижте къде спира водата в София утре, 26 септември
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 26 септември, съобщиха от дружеството.

На 26 септември (четвъртък) 2024 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Владислав Граматик“, кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

в.з. „Киноцентъра“ и зоната между  ул. „Крайречна“, ул. „Константин Помянов“, бул, „Черни връх“,  ул. „Акад. Петър Динеков“,  „Чемшир“ и ул. „Мавровец“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: ул. „Папрат“ на кръстовището с ул. „Лешникова гора“ и на ул. „Нарцис“ 14.

На 26 септември (четвъртък) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Българска морава“, кв. „Зона Б-5“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Българска морава“ от ул. „Партений Нишавски“ до ул. „Камен Андреев“, бл. 15, бл. 16 и бл. 18.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Българска морава“ на кръстовището с ул. „Партений Нишавски“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Софийска водаремонт
Още от София
След свада с мъж: Заместник-директор на столично училище е във ВМА
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари