Зеленски: Путин няма да спре сам, трябва да бъде принуден за мир

Войната няма да бъде прекратена с преговори, а само с действия
25 сеп 2024 07:00, Александър Попов
184
Зеленски: Путин няма да спре сам, трябва да бъде принуден за мир
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Войната на Русия ще приключи, не защото някой се е изморил от войната, а защото Уставът на ООН ще проработи, трябва да проработи, каза украинският президент Володимир Зеленски пред Съвета за сигурност на ООН.

"Правото на Украйна да се защитава трябва да победи", заяви Зеленски.

Украинският лидер отбеляза, че всеки ден има ранени или убити украинци, а Русия не дава обяснение защо напада съседна държава. Освен това Москва няма "легитимна причина да прави Иран и Северна Корея съучастници във войната си в Европа".

"Всеки разрушен украински град доказва, че Русия нарушава международното право", добави Зеленски. "Путин наруши толкова много международни закони и правила, че няма да спре сам. Русия може да бъде само принудена да сключи мир", каза още украинският лидер.

Той подчерта, че "войната няма да бъде прекратена с преговори, а само с действия".

По думите му всички точки от неговия план за мир са част от Устава на ООН.

"Има само един Устав на ООН, който обединява всички ни. Трябва да обединява всички ни", добави Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от Спонсорирани публикации
Вино и мода: Sofia Fashion Week 2024
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 секунди
До Така е .. 183. Не е така...
183
3
 
1
 
! Отговори
Така е .. преди 1 минута
Путин е по л-уд от Хитлер. Хитлер убива 40 милиона души , този ще затрие живота на Земята.Американците казаха че при война с Русия, няма да използват ядрено оръжие.Конвенциялното оръжие им е достатъчно.Путин разчита само на ядреното.
182
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 минути
До Анонимени резултата в края на войната какъв е да не би да сме на печелившата страна боже боже гледайте реално бе хора отделни подвизи на хора не могат да предотвратят разпад на държавапреди да паднем под турско робство знаеш ли колко герои имаше и как биха турците и как се саможертваха и какво нямаше 500 България стига сте живели с илюзии гледаъте реално
181
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 минути
Горият самотен нервозоатлант... То непрекъснато писане на глупости то манипулиране на оценката на коментарите...и накрая нищо не му се получава... И това е ден след ден...
180
3
 
2
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 4 минути
Към казваното от мен,че Зеленски и Путин сс от един отбор,ще добавя нещо,което трябва да подготви всички нас-мъжете на Майка България за ппслрдна разправа с маджарите сърби. На границата ни се разиграва руско-сръбска комедия с прякор "учение",която иска да рече само едно и то е подготовка зс военни действия срещу страната и народът ни. Товс е краят на Русия,Сърбия ,Украина,Унгария и Полша. Безсрамни евреи гнусни !
179
1
 
2
 
! Отговори
До176 преди 4 минути
Нa тая украинска психиатрия ограда няма ли още
178
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 минути
До Анонимен 176. Верно ли тей било ? То с писане на глупости ако ставаше...
177
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 минути
И как ще го принудиш бе Зеля еййй напълни се с политици дето не за хикакъв Х не стават ненонормалници. То самия начин на говорене ти казвазва че това не е политик, никакъв политечиски език, то затова едно време се учеше политология сега всеки с пара политик, затова и ще сърбате добре надробена попара. Руснака е тръгнал не можеш го спря ще научите щом забравяте
176
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 минути
Зеленски и генералите на Украйна са герои. Също както генерал Вазов при дойран разбиваше чужду войски с малка армия. Така и те показаха с малки войски , как се унищожава враг многократно превъзхождащ те. Някой неща ще останат в учебниците.
175
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 минути
Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос! ТО ПОЛОВИНАТА ВЕЧЕ ДАДОХА ФИРА.
174
4
 
5
 
! Отговори
До 171 преди 11 минути
Е така са украинските копейки,а и на българи и софиянци се правят
173
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 минути
Краварите закриват проект укрия, приема се за загубена кауза, ще има само много ръкопляскания, потупване по рамото и дребни милиончета вече за заблуда, че помагат.
172
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 минути
До Анонимен 171. Верну ли тей ще стани ?
171
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 минути
Ами той копейката е бавразвитт. Нали го виждате. Горкият едвам пише на Български. По цял ден се мъчи тука... като улично купе лае :)) Ако му биеш един шут и ще се навре в някой дупка :))
170
2
 
4
 
! Отговори
До 164 преди 13 минути
Е кой ще я приеме най-бедната страна в ЕС бе Намарморий
169
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 минути
Демек,ще "служа"на своите господари,а именно,дотогава докато цяла Украйна бъде разорана и още милиони украинци погинат и тя изчезне съвсем накрая!
168
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 минути
А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим? А с Курск какво става превзеха ли го вече? А има ли завърнали се от командировката към Курск, хахахахаха.
167
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 минути
До Антикопейка 161. По-бавноразвиващ се от тебе не се навърта тъдява.
166
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 минути
До Куреняк софиенец Е хайде де откога ги чакаме тези натовски ракети да завалят над Москва. Що досега не заваляха,или казваш на НАТО му е кеф да гледа как близо 3 години руснаците избиват украинци?
165
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 минути
Поне веднъж да се появи с костюм-ей така да покаже уважение към щедрите си спонсори. Клошар недъгав.

Спонсорирани публикации