Кобрата: Ейбъл удря лошо, но аз съм българин!

"Искам да благодаря на всички, които ме подкрепяха"
Обновена: 20 дек 2013 15:16 | 15 дек 2013 11:00,
77
Кобрата: Ейбъл удря лошо, но аз съм българин!
Снимка: YouTube

Носителят на Интерконтиненталната титла на IBF и претендент №1 за мач с Владимир Кличко - Кубрат Пулев, коментира победата си над Джоуи Ейбъл.

Както е известно, снощи Кобрата нокаутира в края на 4-ия рунд Ейбъл и записа 19-а победа на професионалния ринг.

Още по темата

Спортист на България за 2012 година остана недоволен от това, че три дни преди битката са сменили съперника му и са сложили Джоуи Ейбъл да се боксира с него.

"Надявам се да няма повече такива номера, да не ми сменят съперника три дни преди мача. Определено бях притеснен, защото не познавах съперника си, а той е с обратен гард. Не бях правил спаринг с такъв боксьор", каза той.

"В първите два рунда стоях отдръпнат, не исках дори да ме докосва. Отделно и реферът, който също беше американец, ме притесняваше", заяви Пулев. Той коментира и ситуацията, в която падна на пода.

"Когато паднах, не беше нокдаун, аз просто се подхлъзнах. Затова и направих тази демонстрация, защото знаех, че ще използват всяка възможност да ми броят нокдаун. Ейбъл удря лошо, но не достатъчно лошо за един българин".

"Искам да благодаря на всички, които ме подкрепяха пред телевизорите и в залата в Нойбранденбург. Горд съм, че идват толкова много сънародници да ме подкрепят и че отново успях да ги зарадвам. Сега ще отпразнувам успеха с най-близките си приятели, които са тук в Германия", завърши Кубрат Пулев.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
braqn преди 10 години
i kobrata ne e koi znai kav boksior se 1 boksiori mu sa padat.evala proslavq spor nqma,ama i toi da dade neshto ot sebe si,pravo lqvo 1 i sashto
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МноготРайнаИЗКЛЮЧИТЕЛНО АМАТЬОРСКИ И НЕКОМПЕТЕНТЕН КОМЕНТАР. ЧАЛГА ПОКОЛЕНИЕТО СИ ЛЕТИ В ОБЛАЦИТЕ И ПРИПЯВА РАДКА ПИРАТКА, АМАН ОТ НЕВЕЖИ
56
3
 
4
 
! Отговори
Щирлиц фон Хамбургск преди 10 години
Като знам колко ни презират в ЕС и САЩ . Как ни гледат когато постигаме високи резултати благодарение на добрата си подготовка , упоритостта и трудолюбието ни само да можете да видите как стискат или скърцат с зъби ! Кобра знаем че си добър пожелавам ви да победите достойно Кличко заслужавате го а и той заслужава да го ступате като украински милиционер опозиционер на площад Майдан . Моля само не казвайте че боят ви бил не достатъчен знаем че на боксьор боя и на чалгарка секса все са им малко
55
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евала на Кубрат прославя майка България, гордост е да гледаш такива победи от българин, за жалост обаче Кличко ще го свали нашия, нека не подхранваме излишни надежди за да не е огромно разочарованието, класите на двамата са много различни.
54
0
 
16
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Браво на Пулев! Въпреки, че опонента не е от класата на Тони Томпсън пак е неудобен заради обратния гард и заради силните първоначални рундове. Изключително интелигентно проведен мач. Успех и само напред и нагоре!
53
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз работя на Wall Street. Tова е главната улица на Финансовия район в Манхатан, Ню Йорк. Аз сьм материално обезпечен и се занимвам сьс спекулативни финансови операции, сьщо така сьм началник и ползвам 6 монитора да следя движението на финансовите инструменти, за да намалявам до минимум изложението на моите авоари кьм различните видове риск....Живея в триетажен апартамент в Манхатан и имам басейн на покрива, завьршил сьм Харвард и с лекот а ползвам компютри. Ползвам и доста чужди езици.Управлявам престижна финансова група на Wall Street в Манхатан и бих искал да споделя че си спомням как на
52
1
 
15
 
! Отговори
ilko.iliev.311 преди 10 години
Bravo na Kobrata samo taka da znaqt vsi4ki 4e s nas ne mogat da se ebavat i ni podtcenqvat vinagi sme imali sbetovni otli4iq i pak 6te imame neka da pratckat ot qd,az mu ponelavam zdrave i o6te pobedi i kasme
51
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До To AIMILIVSА ти и зад Хамериката да отидеш, пак ще си толкова ***, колкото доказваш само в едно изречение. Какво му е странното, че е събрал 16 плюса? Да не мислиш, че само ти и още двама са прочели статията? Много хора като теб, които живеят на Запад именно по това време четат новините, но откъде да ти хрумне, че не само ти си емигрирал. А AIMILIVS дори и платен да е, за този му коментар и аз бих го почерпил една биричка. Поздрави от Франкфурт на всички българи!!!
50
2
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пулев е Дан Колов на 21 век! Браво!!! Убеден съм, че ще победи Кличко. Всеки, който не подкрепя боксьора ни, не виждам какво право има да се нарича българин. Да е жив и здрав да ги мачка наред и да ни радва...
49
18
 
4
 
! Отговори
To AIMILIVS преди 10 години
Или си платен PR или си зомбиран ***;По скоро първото защото 16 плюса събрани след 0:00 Българско време е меко казано много съмнително.Поздрави от Америка
48
4
 
86
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Прекалено много хора злорадстват как нямал шанс срещу Кличко , как нямал шанс срещу тоя , как следващия мач щял да падне , Пулев ще успее , знаете ли защо ? Защото не е въздухар , никога не стреля без да е сложил стрела в лъка , изключително интелигентен боксьор , труден противник за всеки , ако ние българите до един не го подкрепяме , кой !? Пулев е нашата гордост в бокса , един достоен българин , който обича българите и се радва на подкрепата им , иска да ги прави щастливи и горди.
47
4
 
23
 
! Отговори
Бат Булгар преди 10 години
До erno ebeТочно така е! Защо ни мразят наоколо всички? Щото сме ги драли всички през войните, даже така накуп сме ги драли и пак ще ги дерем! Както се казва по-горе "Ейбъл удря лошо, но аз съм ългарин!"ПС: Към автора: Българин се пише с ГЛАВНА БУКВА, а български се пише с малка. Аматоьри!
46
2
 
43
 
! Отговори
Dimitar преди 10 години
Kubrate, sine, gordeem se s teb
45
3
 
56
 
! Отговори
erno ebe преди 10 години
Само мачкане му е майката.Колкото повече бой ядат,толкова повече ще го уважават!
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 47: Моля те, да го лапнем. Ще си го нарежем на търкълца първо...
43
70
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-глупав народ от българите няма.К*ур да им подадеш за салам и са го налапали.
42
3
 
67
 
! Отговори
БГ преди 10 години
БРАВО ,ТИ СИ НАШ ГЕРОЙ !
41
8
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега хиляди българофоби, родоотстъпници, турчещи се *** и друга антибългарска *** ще получат тежки здравословни и психични проблеми, породени от завист и злоба.
40
11
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един велик българин! Всеки който подценява българите, в която и да е сфера ще бере серизни ядове.
39
10
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До всички по-долу, които са плюли по Пулев искам да им кажа, че са мишки. Браво на Кубрат и това е. Чалгар ли бил, дилър или друг няма абсолютно никакво значение - сега е БГ шампиона в профи бокса, всичко друго няма връзка.