Късметът обърна гръб на Гришо срещу Надал

Българинът взе сет на Матадора, но загуби с 1:3 в Aвстралия
Обновена: 22 яну 2014 14:04 | 22 яну 2014 09:40, Анисия Иванова
113

Снимка: Reuters

Григор Димитров отпадна с високо вдигната глава от Откритото първенство на Австралия, след като загуби от Рафаел Надал в 1/4-финален сблъсък.

Испанецът стигна до успеха с 3:6, 7:6(3), 7:6(7), 6:2. Той ще спори за място на финала с победителя от мача между Анди Мъри и Роджър Федерер.

Българинът демонстрира страхотен тенис по време на срещата, като имаше уникален шанс да спечели третия сет, но изпусна три сетбола.

Два от тях бяха в тайбрека, като в единия случай Гришо направи груба грешка при свой сервис и при перфектен начален удар не успя да вкара добавката в очертанията на корта.

С представянето си днес Димитров демонстрира още веднъж голямото си израстване, тъй като той не бе надигран изобщо от своя противник, с изключение на последния сет, и игра като равен с равен срещу него, а дори в някои моменти до надиграваше.

При малко повече късмет Григор можеше да стигне до чудото в мача.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Просто игнорирайте хейтърите! Те от това внимание виреят тук.
24
51
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАРОДА МИЗЕРУВА,ГЛАД,НЯМА ЖИВОТ,МИ ХВАЛИТЕ ГРИША,КАКВО Е ДОПРЕНЕСИЛ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА,АБСОЛЮТНО НИЩО,САМО ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ СЕ СТРЕМИ
23
2
 
39
 
! Отговори
Само напрад! преди 10 години
Горе главата, Григси, ти ни направи истински щастливи тези дни. Днес късметът помогна на Надал, както сам призна след мача (истински спотрсмен е испанеца), следващият път няма да е така. Успех!!!
22
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много неприятно впечатление ми направи Надал.След като загуби първият сет влезе в съблекалнята за 7-8мин,за да наруши ритъма на Григор.В началото на втория сет започна старателно бърсане с хавлията след всяка точка,дори да е от 2 разигравания само.После започнаха някакви диалози със съдията,после медицинска пауза...Не отива на един шампион да се държи по този начин
21
22
 
14
 
! Отговори
австралиец преди 10 години
Мен ме е срам от групата пияни българи, които крещяха през цялото време. Сигурно са некакви носачи на пици или строители
20
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До злобеещите ***. Стойте си в домовете и злобейте, докато Григор се изкачва в ранклистата. Той ще печели и за напред, а вие ще си стоите пред компютрите, чакайки негова загуба.
19
53
 
11
 
! Отговори
тенесиз преди 10 години
И какво сте зинали в телешки възторг? Дришу срещна един от топ 10 и падна! Къде му е супер успеха не разбирам??? Досега игра с анонимници.
18
4
 
72
 
! Отговори
селянин от ТОП20 преди 10 години
Ако всеки от нас достигне в работата си професионалното ниво на Григор, България ще е Япония на Балканите. Само некадърници може да плюят Григор. Кой от вас в професията си е в ТОП 20 на света, хейтърчета? Повечето от вас сигурно сте и безработни за което ви е виновен някой друг? Селата пустеят, а земята иска мотика, а не Интернет.
17
50
 
10
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Аз пък виках за Надал - нали сме космополити.
16
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един от малкото българи, които правят нещата както трябва и хиляда форумни онанисти, които плюят...никога няма да се оправи тази държава!!!
15
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво Гришо.ако беше взел единия тайбрек ,резултата щеше да е по друг.
14
4
 
66
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Браво, Гришо, браво, момче! Ти си гордост за България и за теб самия! Желая му на този млад човек по-нататъшни успехи и да вярва в собствените си възможности! А на долните злобари мога само да кажа да си гледат работата и да си изкарат главите от там, където не ги огрява слънце! Може само да му ближете подметките на това момче!
13
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Гриша!!!Още си крехък, но ще укрепнеш!
12
8
 
24
 
! Отговори
иво твърди преди 10 години
Евала Грише. Важното е Маша да е доволна в третото полувреме. Другото е бошлаф!
11
4
 
67
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Браво Гришо.Срещу Световния номер 1, всяка точка е победа.Взет сет и два играни тайбрека е достойно представяне!Браво и благодаря!
10
3
 
40
 
! Отговори
Opash преди 10 години
Браво, Гришо! Наистина играе много по-добре от преди една година.
9
85
 
5
 
! Отговори
експерт преди 10 години
Надал игра на 50% от възможностите си, Гришо- на 110%. Резултата го знаем. ИЗВОД: Гришу-Дришу е много далече от истината!
8
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лошото е, че е нисък, он иначе има спортна злоба в него, о освен това играе за България което не е без значение.
7
2
 
81
 
! Отговори
*-* преди 10 години
Феноменална игра на Гришо, страхотно талантливо и кадърно момче. А вие завистливи гнидички ако знаехте чужди езици можеше и да разберете какво казаха и коментаторите и самият Надал за играта на Гришо. БРАВО И УСПЕХ!!!!!
6
2
 
61
 
! Отговори
!@#$% преди 10 години
до 3Щом ти харесва-гърчи се в злобата си!Аз ще пия една бира заради радостта която ми донесе както и за наше(включително и твое) здраве!Представи се страхотно!Ако продължава така...Победа на турнир от големия шлем му е в кърпа вързана!Наздраве!