Кобрата: Кличко не може да бяга вечно!

"Мач с Кубрат и Тервел – да, но между тях – не"
28 яну 2014 16:14,
64
Кобрата: Кличко не може да бяга вечно!
Кубрат Пулев с награда си. Снимка: Булфото

Непобеденият на професионалния ринг, българинът и Мъж на годината Кубрат Пулев призова да спре играта на криеница от страна на Владимир Кличко.

"Определено Кличко отбягва мача между нас и то нарочно. Това е до едно време, има правила, които няма как да заобиколи. Не може да бяга вечно", обяви Кобрата на церемонията, на която днес той получи наградата си за Спортист на месец декември.

"Мисля, че Кличко няма да бъде толкова краен да поиска мачът да се проведе в Украйна, но и това няма да ме спре", категоричен бе той.

Боксьорът ни прогнозира, че до два месеца ще влезе в оптимална форма и опроверга появилите се слухове, че следващият му съперник на ринга ще бъде Юрген Бремер, тъй като той не е в категорията му.

"Мач с Кубрат и Тервел – да, но между тях – не. Ако аз ще играя, може би и брат ми ще играе в същата гала, така че ще бъде интересно. А може би и за пръв път да стане професионалист тогава, нищо не се знае", каза още той.

Кубрат Пулев отрече да се е замислял за политическа кариера по примера на Виталий Кличко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъпо българско парче. Кличко се бори срещу Русия и стои с народа си, ти за титли говориш... ***...
6
3
 
10
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Ще трябва да почакаш Кубрате, в момента Кличко е прекалено зает да посреща куршумите с гърди. Като свърши със заниманията си ще се окаже, че графикът му е запълнен за цяла година напред...пак. Ей нямаш късмет Кобра!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гулопсти - Кличко е длъжен да защити титлата сди в IBF някъде октомври-ноември, това ще е по-следващия сблъсък, и ако нащия не падне дотогава то претендта е той.че Кличокот хитруав и бяга от силните опоненит е ясно, но не може да отлааг вечно. Има всичок на всичок пет титли и е дължен да ги защити и петте една след друга, защитите им са през максимум пет-шест месеца. през Май -юни ще има друг сблъсък.
4
2
 
10
 
! Отговори
prokurora преди 10 години
Кубрате, кажи защо брат ти тервелчо има снимки със семейство Рашкови прегърнати и щастливи???
3
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако този стане Политик ще галусав за него.
2
10
 
9
 
! Отговори
СВИ преди 10 години
Кличко сега е зает да се прави на водач на опозицията в Украйна. Целта му е да стане президент. Там всичко е възможно. Дори и такъв като него - син на генерал от ГРУ на СССР /последният му пост беше военно аташе в Бон/ да бъде държавен глава на Украйна...
1
17
 
9
 
! Отговори
mda преди 10 години
Малко ме е срам от похватите да си прави евтин П.Р. на фона на истинската битка на Кличко. Защото се иска нещо повече да осъзнаеш, че света не свършва на ринга и възможността да направиш нещо наистина значимо е по-важна от голото его на един спортист.