Уест Хям и Валенсия с мераци за Дарън Флечър

През лятото халфът на Манчестър Юнайтед става свободен агент
20 яну 2015 17:20, Красимир Ангелов
0
Уест Хям и Валенсия с мераци за Дарън Флечър
Снимка: Reuters

Уест Хям и Валенсия са сериозни кандидати за подписа на полузащитника на Манчестър Юнайтед Дарън Флечър, съобщава „Скай Спортс”.

30-годишният шотландец играе все по-малко за "червените дяволи", което може да го накара да напусне, след като и договорът му изтича след края на сезона. Така в момента той е свободен да преговаря с други отбори.

Първоначално се появиха информации, че Валенсия иска да го вземе, а сега и "чуковете" проявяват интерес. Миналата седмица пък от Уест Бромич са предложили да го привлекат под наем до края на кампанията, но са получили отрицателен отговор.

Флечър е от 19 години в Юнайтед, където отива едва на 11, а след като подписва първия си професионален договор с клуба през 2001-а, записа 342 участия за отбора във всички турнири, в които вкара 24 гола.

През 2011-а обаче му бе открито хронично заболяване на червата, което го извади от терените за дълго време и през последните сезони рядко се появяваше в игра. Все пак, след като пребори болестта, той бе титуляр в първите 3 мача от Висшата лига през този сезон, но след това прекара повечето време на пейката и това може да го накара да се раздели с "червените дяволи".

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари