Роналдо се отърва само с 2 мача наказание

Звездата няма да играе срещу Реал Сосиедад и Севиля
28 яну 2015 17:28,
1
Роналдо се отърва само с 2 мача наказание
Снимка: Reuters, архив

В Реал Мадрид си отдъхваха, след като - както се очакваше, суперзвездата на отбора Кристиано Роналдо получи 2 мача наказание заради червения си картон от мача срещу Кордоба в събота.

Тогава носителят на Златната топка бе изгонен за ритник срещу футболиста на домакините Едмар, а освен това се сдърпа и с други съперници. Също така, докато напускаше терена, той провокира феновете на домакините.

Заради провиненията си наказанието трябваше да бъде между 2 и 4 мача, но според очакванията той получи минималния брой срещи, така че няма да играе в двубоите с Реал Сосиедад в събота и срещу Севиля слеващата сряда.

И двата мача са на „Сантяго Бернабеу”, така че липсата на Роналдо едва ли ще бъде фатална. Той обаче ще се върне за градското дерби срещу Атлетико на 7 февруари на „Висенте Калдерон”.

Като смекчаващо вината обстоятелство бе приет фактът, че това е първото изгонване на Кристиано през сезона, а освен това веднага след мача той се извини на Едмар за постъпката си.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Фен преди 9 години
А този ли беше носителя на златната топка ?Пълен абориген като всички в УЕФА и ФИФА всички си приличат .Още със крясъците и това си държание срещу противника трябва да му отнемат всички трофеи.В спорта се иска не само желание а фер плей и умения които се научават първите 7 години.