Треньорът на ЦСКА: Залагам на по-опитни футболисти, нямаме точки

"Червените" шести мач без успех и вкаран гол
Обновена: 11 апр 2015 10:00 | 11 апр 2015 09:32, Анисия Иванова
20
Треньорът на ЦСКА:  Залагам на по-опитни футболисти, нямаме точки
Снимка БТА

Временният наставник на ЦСКА Галин Иванов заяви, че нито един от футболистите в отбора не му е споделил желанието си да напусне клуба. Специалистът намекна, че някои от играчите не се отнасят достатъчно професионално към задълженията си поради тежката финансова ситуация и забавените заплати.

Вчера ЦСКА и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в мач от 25-ия кръг на „А” група, игран на стадион „Българска армия”.

От 53-ата минута гостите играха с човек по-малко, след като Даниел Златков беше изгонен за втори жълт картон. Въпреки това „канарчетата” удържаха резултата, а в последните минути можеха и да победят, но умората във футболистите им си каза думата.

”Армейците” пък не успяха да спечелят в шести пореден мач в първенството, като в тях нямат и вкаран гол. Така те продължават с трагичното си представяне и под ръководството на новия треньор Галин Иванов. За последно ЦСКА победи Черно море с 3:1 у дома през 2014 година.

В класирането столичани са 2-ри с 46 точки и могат да бъдат застигнати от Литекс и Локомотив (София), ако двата отбора победят съответно Берое и Лудогорец. Ботев пък остава на 6-та позиция с 38 т.

По думите на Иванов положението се знае от всички. "Нормално е това да влияе на футболистите. Опитахме се да им вдъхнем някаква мотивация и мисля, че се получи през първото полувреме. Проблемът, психологическият е доста дълбок. Няма кой да ни помогне, ако не си помогнем сами. Надявам се в следващия мач да отбележим и да си върнем самочувствието и увереността.

"За мен звезди в отбора няма. Те могат да се мислят за звезди, но за мен не са, всички са равни. Липсата на точки ме принуждава да залагам на по-опитни футболисти“, коментира Иванов след нулевото равенство с Ботев (Пловдив).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
За каква милиция пишеш бе ***?! Милицията тогава беше на властта, както и сега. Единственият граждански отбор Левски го обединиха с милиционерския Спартак за да го унижат. Ако беше милиционерски отбор нямаше да убият открито Гунди!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
ФЕН преди 9 години
ЦСКА И ЛЕВСКИ ИЗПАДНАХА В БУДНА КОМА.....НЯМА АРМИЯТА НЯМА И МИЛИЦИЯТА ДА ГИ ИЗДЪРЖА И ДА ВЗЕМАТ БЕЗПЛАТНО ТАЛАНТИ..... 45 ГОДИНИ СТИГАТ .. СЕГА И ДРУГИ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ОТБОРИ....ПРИ РАВЕН СТАРТ СЕ ВИЖДА ПОБЕДИТЕЛЯ...
14
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Има предложение от опозицията - в България има опозиция, колкото и невероятно да изглежда, - ЦСКА вместо да се закрие, да се изпрати в затвора за 70 години служба на Партията!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че не е използвано името на поета - революционер.
12
0
 
12
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
а бе спрете се ве4е тоя цска..става ве4е 3 години ни занимавате с неговия фалит,,,трябваше преди 2 3 години да си отидат в в група и сега нямаше ве4е да имат такива проблеми..ама те неее...лупи ще ни спасява,стои4о големия тренер ще ни мотовира,,,,и сега какво още по големи задължения имат и измъкване,нямаааааа....ама като сте си кухи леики и раз4итахте на един мошеник да ви оправи..има един лаф от един армеец,духаите супата
11
4
 
3
 
! Отговори
цска преди 9 години
До до 7Да ти припомня,че вие сте от слабите... Защото сте при изпадащите отбори !!! Но няма да изпаднете...
10
0
 
0
 
! Отговори
Vox преди 9 години
topsport.ibox.bg/news/id_1636669018
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искаме си Неустойчо!
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименМи защото е хубаво да гушкаш парички и да изнудваш лакеи
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бате Бойко, Цветанчо, срамота е, ЦСКА ви е направило хора като всички елитни млади надежди на партията, някакви кирливи милиончета са, раздавате за глупости милиарди, помогнете на родната фикултура, стига са се дули разни неблагонадежни селяни от делиормана, пардон лудогорието хахахахаха
6
1
 
3
 
! Отговори
To6ko56 преди 9 години
Немога да разбера, защо хората се радват на чуждите проблеми, само в България е така. Време е ЦСКА да започне от нулата. Толкова години всички си правиха кефа на тяхния гръб. Всичко е в Божиите ръце и никой не знае неговия промисъл.
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
О, чорбари,колко жалки сте!
4
7
 
3
 
! Отговори
КЗЛиЛ преди 9 години
КЗ двете "Л"-та.
3
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Левски - купата, за Лудогорец - титлата, за ЦСКА - фалита!
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На първо място в Европа по показател отбелязани голове през 2015 година.. Отзад - напред!
1
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ето това се нарича статукво! двата най некадърни и изпаднали отбори (левски и цска) почиват на много стари лаври и продължават да ни и набутват като елитни!