Двубоят Пулев - Чар на 30 март няма да се състои

39-годишният германец е претърпял операция
21 мар 2024 21:45, Анисия Иванова
15
Двубоят Пулев - Чар на 30 март няма да се състои
Снимка: БГНЕС

Двубоят за "регулярната" световна титла в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA) между Кубрат Пулев и германеца Махмуд Чар се отлага, съобщиха от щаба на Чар за БИЛД.

Причината е, че 39-годишният германец има контузия, заради която е претърпял операция.

Мачът между Пулев и Чар трябваше да се състои на 30 март в "Арена София" в столицата, но по всичко личи, че ще бъде отложен най-рано за есента на тази година, съобщи БНР.

"Чар контузи бицепса на лявата си ръка по време на тренировка. Той се нуждаше от операция", каза промоутърът на германския боксьор Ерол Джейлан.

Пред bTV мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев също потвърди новината, но добави, че спешно се търси заместник на Чар и планираната галавечер за след само десет дни остава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 месец
Кобрата да става служебно Световен шампион.Ясно е,че е професионална боксова круша и всички шампиони с които е играл са го били,като тъпан на сватба.Тоя Махмуд ще ще да го бие и с една ръка ама нашия ще каже,че не е честно да го бие инвалид.
10
0
 
1
 
! Отговори
Ергенът преди 1 месец
Ще го заапа!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прокурорското синче да пуснат. Нали все обича да се бие и гледа тъпо.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пулев отдавна е свършил,сега ще монетаризира каквото е останало. Съперник ще намерят, има бая охранители от Била и Кауфланд.
7
2
 
5
 
! Отговори
Питанката от Батман преди 1 месец
Тос "германец" много странен цвят на кожата има.Направо ариец.Що за спорт е това където в годината имаш 1 мач.Или му е слаб мениджъра на пульо?
6
0
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Ще хванат някой дебел пияница и ще го изпратят в София,за да се "боксира" с Пулев.Кобрата отново велик.Само да не се споменава Кличко и Джошуа.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те на това се вика истинско арийско име МАХМУД,по арийско от това здраве му кажи...
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Венци боксьора от Световрачене ако е свободен, да излезе. Този дето биеше жени и дядовци. Аре бе, нали си голям бияч, Венци, излез срещу Кубрат бе! Ако не се предложиш, Венци, ще те приема за жена. Най-голямата жена в Световрачене.
3
3
 
6
 
! Отговори
Калин Стоянов ГЕРБ преди 1 месец
И германците взеха да се страхуват от акад. Денков!Първо ги бихме на щанги в София, а сега щяха да отнесат и истински бой.
2
1
 
25
 
! Отговори
Важното е да има преди 1 месец
Ще намерят ли за десет дни някой полужив пенсиониран черен затънал в борчове, да дойде кобрата да го бие за полвината от оборота на билетите?
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой го гледа тоя умрел спорт?