Джокович: Приоритет е Олимпиадата

Сърбинът продължава участието си в Монте Карло
11 апр 2024 11:25, Инна Ангелова
8
Джокович: Приоритет е Олимпиадата
Снимка: БГНЕС

Сръбският тенисист Новак Джокович каза, че Олимпиадата този сезон е приоритет за него.

"Олимпийските сезони са рядкост. Както във всяка година като тази, наистина поставям олимпиадата на първо място по отношение на приоритизирането на турнирите, където искам да се отличавам и да се представя по най-добрия начин. Освен състезанията от Големия шлем това е основната цел за мен".

36-годишният Джокович е с най-много титли от Голям шлем на сингъл при мъжете - 24. Отделно има 99 ATP титли. На олимпийските игри в Токио през 2021 г. Джокович загуби от испанеца Пабло Кареньо Буста в мача за бронзовия медал.

В момента Джокович продължава учасието си на “Мастърс”-а в Монте Карло.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: тенисджокович
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Мръсните, подли игрички на Олимпийския комитет излязоха на яве чрез руските пранкери Вован и Лексус. Както винаги тлъстият, нarъл западен чиновник беше направен за смях заради желанието си да провали Игрите на дружбата в Русия. МОК отдавна е инструмент на нarлосаксите, но сега Томас Бах беше заставен от гримираният като африкански лидер Лексус да се моли на Светите Вован и Лексус! Такъв смях не се бях смял от пранка с "украинския военнопленник" и виаграта! Тогава резилът стигна и до ООН, срам...
7
3
 
1
 
! Отговори
Няма титла за Ноле преди 4 седмици
Джокович стана абонат на Синер.
6
5
 
1
 
! Отговори
Ноле е симулант преди 4 седмици
Джокович няма да спечели нищо на Олимпиадата.
5
1
 
3
 
! Отговори
Олимпиец преди 4 седмици
Олимпиадата в Париж е на клей корт, което значи, че резултатите от твърдия корт не важат особено. Според мен Джокович, Алкараз, Рууд и Рине ще имат по-добри представяния от Медведев, Синер и Зверев, които доминираха заглавията в началото на сезона. Давай Новак! Последен шанс. Идемо!
4
1
 
4
 
! Отговори
По същество преди 4 седмици
Джокера тази година се е готвил за глината. Всъщност глината изисква повече опит и техника, които принципно по-възрастните играчи имат или такива с вроден талант за глината. Не случайно контузен, болен, Надал винаги си биеше на нея, а Джокович стана по-добър в последните няколко години. Синер е хладнокръвен и издържлив, но не е за глина, никога не е бил, ще му трябват няколко години практика, а от друга страна Алкараз е като своя сънародник Надал - ту контузен, ту разсеян, ту блестящ.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Истински сърбин, а не просто хасковлия!Виждали ли сте някъде за него да пише белградчанина Джокович...Не е случайно.А тук през статия чуваме за хасковлията.Манталитетът на съседите е друг, а тук сме просто сбирщина от шопи, хасковлии, разградчани и помаци.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Олимпиадата този сезон е приоритет за Новак. Нищо, че е с дървеници и замърсени фекални води в Сена.
1
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Джоко, остаря ве, брат. Яник Синер ще те бие където те хване вече. Нямаш енергията да му издържиш на хлапето. И към автора на статията...98 титли има Новак, не 99. Не че няма да ги направи де.