Фюри подарил победата на Усик заради войната в Украйна

Вярвам, че спечелих този мач, заяви той
19 май 2024 13:45, Нели Христова
100
Фюри подарил победата на Усик заради войната в Украйна
Снимка: БГНЕС

"Усик спечели няколко рудна, но аз съм убеден, че спечелих повече. Страната му е във война и хората обикновено застават на страната на тези, които са във война. Вярвам, че спечелих този мач."

Това каза часове след загубата си от Олександър Усик Тайсън Фюри. Британецът загуби по точки "мача на века" в бокса по точки.

Така украинецът стана първия абсолютен световен шампион в тежка категория от 25 години насам. Усик вече е притежател на всички пояси - WBA, IBF, WBO, WBC.

На боксовата гала в Саудитска Арабия пък присъстваха Ивендър Холифийлд, Антъни Джошуа, Владимир Кличко, Кристиано Роналдо, Андрий Шевченко и Жорже Жезус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
4
 
! Отговори
До Българка преди 3 месеца
Не е руснак , а е украино-българин ! Ти пък си една продажнадушица !
51
1
 
4
 
! Отговори
Даа бе преди 3 месеца
Сиганскиномера, сега вече когото и да бие Усик, все с това ще се оправдава , хаха ! А забрави, че в деветия рунд буквално беше разбит, но съдията "политкоректно" отсъди само нокдаун, вместо да прекрати мача , както обикновено се прави в такива случаи !
50
5
 
3
 
! Отговори
До 47.. преди 3 месеца
Дребна душице..тук няма жълти павета, а сиви:)) и за разлика от София, не само центърът е така, а и повечето квартали, понеже градът е малката Виена на Украйна. Не знам какви пропаганди те гонят теб самия, аз лично не съм част от тази война, нито имам руски или украински паспорт, не ми и трябват. Споделях лични наблюдения за нормалните хора, а не за троловете.
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мустакъ беше по-добрия и заслужено победи, но бокса, който предложиха на публиката и зрителие беше много грозен!
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да очакваш наглосакс да си признае загубата, е като да очакваш евреин да не те прекара с пари.
47
6
 
13
 
! Отговори
Българка преди 3 месеца
Руснакът беше по-добър и заслужено победи.
46
6
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 месеца
"Искам да ви кажа, че в момента съм в Западна Украйна..." --- --- ---- Откога на "жълтите пaвета" започнахте да им викате "Западна Украина"? Ти си един най-обикновен жълтoпaвeтен платен пропагандатор.
45
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Искам да ви кажа, че в момента съм в Западна Украйна, ще бъда още няколко дни. Говоря си с хората, освен че не видях нацисти, всъщност никой не се кефи на войната и досега не чух някой да мрази генерално руснаците, правят разлика между Путин и обикновения руснак. Както и правят разлика между собственото си правителство и обикновения украинец. Общо взето казват, че политиците са забъркали каши заради които умира обикновения народ. толкова народ на неделна църква, млади, не бях виждал у нас никога
44
1
 
17
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Фюри ако наистина му беше подарил победата, с някаква благородна цел заради войната, никога не ми казал подобно нещо, това е изключително помиарска постъпка !
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 42Това за живота и смъртта се отнася за из.рода ***.ин. Той праща хора да убиват, изнасилват, мародерстват, горят, рушат, измъчват. И само из.роди като азиатския дребосък се радват на това. Отивай при ор.ките и не ни занимавай.
42
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На Фюри му напомпаха главата, съдията го спаси да не го изнесат на носилка и накрая приказва глупости като Кобрата. Можеше просто да каже, че продължава напред.
41
7
 
7
 
! Отговори
Аман и бактъм преди 3 месеца
Изобщо не си правете сметките без кръчмаря! Изобщо не си мислете, че ако вкарате България във война с Русия и направите питeкaнтропа Кубрат Пулев световен шампион, ще мотивирате хората да ходят на фронта. Боксът си е бокс, а човешкия живот, моето семейство и работа е съвсем друго. Хайде заминавайте на фронта в Украйна и не ме занимавайте с глупости!
40
6
 
13
 
! Отговори
Нане преди 3 месеца
Усик е източноправославен християнин и човека се првкръсти поне 20 пъти на ринга, докато управляващата нашмъркана шайка в укрия са безбожници, еврей и католици от западна укрия... Точно те извършиха майдана спонсориран от кравите и започнаха гражданската война през 2014 година, срвщу своите рускоезични съграждани... ===)))
39
0
 
6
 
! Отговори
да преди 3 месеца
сега ще станат европейски шампиони, на финала ще бият германците с осем на нула!
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пребит но нагъл си,га.нин
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И колко му е платено на Фюри за тази благородна загуба? И кой му е платил? Сигурно обичайният заподозрян - Зеленски.
36
8
 
8
 
! Отговори
Мухаха преди 3 месеца
И в боокса ли вече има квоти за "победи" от третополови, инвалиди, и украинци ? Така им подриха и Европвизия. Сега остава и някоя окраинска "актриса" звиздъ в Онлифанс да стане и "любимка" на Холивуд..... Само комика им Зелененейски вече никъде не го канят. Мнодо крадде и проси , завалийката. Не могат да му насмогнат хем да му дават ... хем да си пазят кристалните чаши и сребърните прибори да не изчезнат.
35
8
 
13
 
! Отговори
Тодор Тагарев преди 3 месеца
Защо залата в Рияд, Саудитска Арабия бе пълна с млади, здрави и яки украинци в наборна възраст? Това повтаря ли истината според бандеро-нацисткото учение, че има хора първо и хора второ качество? Защо едни украинци ги ловят като животни по улици и магазини, и ги товарят на джипки, а други си гледат кефа, обикалят света и се отдават на удоволствия? Готвят ли същото в България - някакви платени жълтoпaветни дърдорковци да пишат коментари по сайтовете, докато ние сме на фронта?
34
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
за няколко милиона долара, фюри не само ще подари победата на тюфлека окра след съответното театро, ами и ще изиграе "лебедово езеро" на ринга...
33
4
 
8
 
! Отговори
Нане Вуте преди 3 месеца
А кличко и шевченко кво търсят там??? Що не са на фронта??? Нали са големи патриоти!!