Сръбски лекар за Джокович: Ще е готов след три седмици

Увреждането на менискуса не е било сериозно
7 юни 2024 18:30, Петър Бойчев
5
Сръбски лекар за Джокович: Ще е готов след три седмици
Снимка БГНЕС

Сръбският физиотерапевт Добросав Мелаяк заяви, че увреждането на менискуса на дясното коляно на Новак Джокович не е сериозно. Следователно, след операцията тенисистът ще може да се възстанови за кратко време, предаде БТА.

"Намираме се във възможно най-добрата ситуация. Обнадеждаващо е, че изглежда няма сериозни щети. Мисля, че ще се върне след три седмици. След пет до седем дни той ще може да започне да бяга по права линия“, каза специалистът пред Sporklub.

По-рано стана известно, че Новак Джокович е претърпял успешно операция. Също така беше съобщено, че той може да пропусне "Уимбълдън" поради контузията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той тоя симулант ще е готов ама дали ще посмее да се натоварва така пак , според мен едва ли , щото едва ли му се ходи с патерици и *** оттук нататък ! Май приключи вече не го бройте !
3
2
 
2
 
! Отговори
стефчо преди 2 месеца
Всички тенисисти - знайни и незнайни са се разтреперили .... Обикновения тенисист - симулант Новак пръц щял да се бори да спечели нещо през 2024 ....
2
0
 
2
 
! Отговори
Тенесистката преди 2 месеца
До Анонимен : Явно един от двамата е физиотерапевт. И то сръбски. :-) Това са пуснали в търсачката, това са намерили за без да плащат права.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой може ли да обясни снимката към статията?