Влиятелен букмейкър: Девет медала за България, но без златен

Прогнозата е на Грейсноут, най-доверената компания на МОК
Обновена: 26 юли 2024 14:27 | 26 юли 2024 14:27, Петър Бойчев
19
Влиятелен букмейкър: Девет медала за България, но без златен
Снимка БГНЕС

България няма да спечели златен медал от Олимпийските игри в Париж, но ще има общо девет отличия, ако се вярва на прогнозата на статистическата компания Грейсноут. Букмейкърът е най-довереният на МОК.

Боксът ще донесе два медала за България. Единият със сигурност ще бъде при жените и ще бъде спечелен от Светлана Каменова.

С два медала страната ни ще бъде зарадвана от художествената гимнастика - на Стилияна Николова в индивидуалния многобой и от ансамбъла. Валентина Георгиева на прескок в спортната гимнастика също ще се качи на почетната стълбичка.

По два медала ще донесат борбата и вдигането на тежести. Семьон Новиков се очаква да вземе бронз в категория до 87 кг в класическата борба, а Магомед Рамазанов също ще бъде сред призьорите, но в категория до 86 кг при свободния стил.

Изненадващо Грейсноут поставя европейския шампион и световен рекордьор в категория до 89 кг във вдигането на тежести Карлос Насар едва като бронзов медалист, а със същия медал ще се окичи и Божидар Андреев при 73-килограмовите.

На предишните Олимпийски игри в Токио преди три години България спечели шест медала, от които три златни - на Стойка Кръстева в бокса при жените, на Ивет Горанова в каратето при жените и на ансамбъла по художествена гимнастика.

Според оценката на Грейсноут най-много медали на Олимпийските игри ще спечелят спортистите от САЩ - общо 112, като от тях 39 ще бъдат златни. На второ място ще завърши Китай с 86 медала (34 златни). Домакините от Франция ще приключат трети с 27 титли и общо 60 медала. Великобритания ще вземе 63 медала, но само 17 златни, а топ 5 ще се допълни от състезателите на Нидерландия с 16 олимпийски титли и 34 медала, пише Марица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
The EVIL Queen преди 1 месец
Букмейкъра да каже колко намека за джендъридеологията имаше на откриването, защото спрях да гледам, когато намекнаха за тройка меду *** гай, азиатец ГАЙ и бяла жена... Извратеняците на запада ги чака Содом и Гомор две. АМИН!
18
1
 
4
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 месец
Ще стискам палци на Насар да опровергае букмейкърите. Разбира се и на другите ни олимпийци, но смятам, че той е с най- сериозни шансове за злато. Пу пу- да не го урочасам. Мачкай Насар!
17
2
 
1
 
! Отговори
отан преди 1 месец
До НАТО ако я пуснат-повече от Кравария ,дето ВСИЧСИ са с допинг.Както на комбойййййците ,не им пречи да си купуват и петрол,и газ,дето после ти го продават на 5 торна цена като ТЕХЕнН,и стратегически суровини,ако не ги беше бъзе,щеше да я пуснат и на олимпиадата,ама ...
16
2
 
2
 
! Отговори
oelej ;eod.d преди 1 месец
девет медала,ама тиквени...айде ще си говорим пак след УЙлимпиЯдата....Пък драскачите тука,да ядат на ...
15
3
 
5
 
! Отговори
НАТО преди 1 месец
А фашистка русия колко медала ще вземе? АХАХАХАХАХА
14
1
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 1 месец
Като си толкова сигурен в Насар, алагай олл ин ;)
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имаме шансове за медали, но човекът долу е прав, че нито борбата, нито щангите са спорт. Грозна картинка са. Иначе Насар е много симпатично момче и е роден в Париж. Успех на всички спортисти и да не забравят, че са там на наша издръжка!
12
2
 
4
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 месец
Насар е с титлата и световен рекорд, много ще се смеем на Грейсшит, докато пеем химна :)
11
1
 
1
 
! Отговори
Оня преди 1 месец
Дрън, дрънннннн
10
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Карлос Насар- какво прекрасно именце има тая смешка на моя издръжка. Кой съм аз ли? Топ платец на данъци с месечен данък, колкото вашия за години напред.
9
4
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 1 месец
Скрий се, бе бедняк бачкотещ бачкер русофил! Все САЩ ви виновни на тоталните аутсайдери, че сте ДЪНО цял живот...
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важно е да кажа че американците ще са първи Това е най-важната новина за американския сайт днес бг продължават да унищожават България с пропаганда тия световни убийци
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За жалост, единственият СПОРТ, в който имаме шанс за медал, (да, истински спорт, а не дивашки бедняшки тъпизми като щанги и борба за полуръстове и малоyмници), е художествената гимнастика... Айде, да кажем и в аматьорския бокс има някаква доза чар, но мнооого по-малка спрямо професионалния. Всеки нормален спорт- ц. Няма ни там. Само дивотии за бедняци, които по цял свят никой не нарича спорт.
6
4
 
5
 
! Отговори
Edin преди 1 месец
При бай Тошо 10 златни беше минимума с който тръгвахме за Олимпиада.
5
3
 
10
 
! Отговори
Карлос Насар преди 1 месец
Само ми дръжте бирата!
4
1
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Много здраве на букмейкъра!!! Карлос Насар, Стиляна Николова и Божидар Андреев няма кой да ги мръдне от златото с черешово топче.
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има ли 1000 човека в цяла българия които се интересуват от тая новина?
2
1
 
6
 
! Отговори
Лъки преди 1 месец
Големи букмейкъри,страшно точни! Това е все едно,да кажеш,накъде ще сочи щампата на футболната топка,след посещение в мрежата! Гол и това е!
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Насар е абсолютен фаворит в категорията си, дори според букмейкърите, така че това са врели-некипели