Лудогорец с ценен успех срещу Карабах по пътя към ШЛ

Разградчани спечелиха с 2:1 като гост
8
Лудогорец с ценен успех срещу Карабах по пътя към ШЛ
Снимка: Lap.bg

Лудогорец постигна ценен успех с 2:1 като гост на Карабах в първи мач от третия квалификационен кръг в Шампионската лига.

След доста борба през първото полувреме, в 56-тата минута Гомес центрира на втора греда, където Диниш Алмейда беше оставен непокрит. Централният защитник на Лудогорец стреля силно с глава и прати топката в мрежата, като не остави никакви шансове за намеса на Фабиан Бунтич.

Звездата на Лудогорец Бърнард Текпетей получи контузия в 61-вата минута и се наложи да бъде изнесен от терена на носилка.

След бързо изпълнение на странично хвърляне в полза на Карабах четири минути след това Ясин Бензиа се извиси над всички и би с глава, а Бонман отрази. Последва добавка от страна на Жуниньо и той успя да възстанови равенството в двубоя.

В 84-ата минута Квадво Дуа беше изведен сам срещу Фабиан Бунтич, но стражът на Карабах спаси удара му. Три минути след това Лудогорец достигна до ценния успех. Гомес центрира и Кайо Видал с глава реализира решителния гол в двубоя.

Разградчани устояха на финалния натиск на азербайджанците, печелейки важен аванс преди втория мач, който ще се проведе в Разград от 21:00 часа на 13 август.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ЛудогорецкарабахШЛ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Бих казал изключителен мач за шимпанзетата.Тактически изключителен. След първите 15 минути,не виждах как азерите ще вземат този мач.Шубата явно не е спрял напълно, а се е поучил от предни мачове.Разбира се, шимпанзе имаха и късмет, но без това не може.Като запалянко на ЦСКА, такива мачове ме отрезвяват.ЦСКА е много далеч от приликите с такъв отбор.В един мач може и да спечелиш, но за цял шампионат почтие невъзможно да държиш темпото им.За А-Театрал имат прекалено много класа и широчин.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лудогорец отново запуши миризливите усти на феновете на софийските отборчета
6
1
 
7
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Домусчиеви не са от бедняци в България! Лусогорец е европейски проект, и засега е класи нас българските отбори! Наляти са огромни средства , които се изплащат! Останалите Бг-отбори да си решават проблема!
5
3
 
6
 
! Отговори
Кукуригууу преди 1 месец
Аааааааа, але-але-алееее, София къде стеееее??!!!
4
2
 
5
 
! Отговори
Хасан преди 1 месец
Отличен Лудогорец!
3
3
 
5
 
! Отговори
Спиро преди 1 месец
Ехаааа, бравоооо!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още помним Сепси - ЦСКА София 6:0 от миналата година :))добре, че тази не стигнаха до Европа да ни срамят стрната!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голяма победа, азерита са много силни, редовно са в някои групи!