Стипич приключи с ЦСКА - София

Треньорът записа четири загуби в пет мача
25 авг 2024 19:50, Александър Попов
22
Стипич приключи с ЦСКА - София
Снимка: Lap.bg

Томислав Стипич е отстранен от поста треньор на ЦСКА - София, след като "червените" записаха срамните четири загуби в пет мача. Нещо невиждано в последните 40 години.

Наставникът обаче продължава да създава проблем на клуба, тъй като след дълги преговори този следобед с ръководните фактори в клуба Стоян Орманджиев, Филип Филипов и Михаил Александров, е отказал да признае грешките си, съобщава Sportal.

Освен това Стипич не е приел да се раздели по взаимно съгласие с ЦСКА - София, като заявил, че си иска парите за всичките възнаграждения до края на сезона.

С изказванията си и медийните си изяви хърватинът също не вдъхна особено доверие и не показа, че знае какво точно прави в Борисовата градина. След загубата от Славия и ужасяващото първо полувреме, Стипич заяви, че "нямаше стабилност в двете фази на играта", но след почивката отборът стоял по-добре. За финал пък сервира, че е дошъл да стане шампион с ЦСКА, но не е уточнявал кога ще стане това.

Стипич повече няма да води ЦСКА - София, като това е съобщено и на футболистите, а клубът ще се опита да обяви новия си треньор в следващите часове и по-точно във вторник, който ще трябва да дебютира срещу Ботев (Пловдив) в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: ЦСКАтомислав стипич
Още от Спорт
Челси вкара шест гола на Уулвс, Мадуеке с хеттрик
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И сега след мача с Левски, ще сменяте и следващия треньор.Трябваше да оставите Стипич още малко.С тези футболисти какво искате
17
2
 
3
 
! Отговори
Дядо от село преди 2 седмици
Какво пищите всички против Стипич?Той ли е най виновният?През 84 година ЦСКА с футболисти като Стоичков,Велинов, Георги Димитров, Лъчо Танев, Емо Костадинов Георги Славков и т.н и треньор Манол Манолов Симолията от първите 5 мача има само 1 точка.Даже излезе вица по какво се различава калинката от ЦСКА -по това че калинката има 2точки,а ЦСКА 1.. Никой не изгониха и ЦСКА завърши на второ място..И тия бивши футболисти и треньори да не разправят колко велики са били и сега колко са зле...
16
1
 
1
 
! Отговори
Истината преди 2 седмици
Договорката м/у Валтер и ганчовците е ,папазки да се занимава с инфраструктурата,а ганчеви да продължат да се занимават с клуба,в управата има само един човек на папазки,останалите са си старите на Ганчев,
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пожелавам на цуцек все такиви тренери.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Навремето едва не подписахме с Грег Ментето, но се усетиха навреме. С този Стипич изпуснахме работата... Браво на ръководителите калитковци!
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В Борисовата градина с тая любов към сърби и хървати, да си се оправят. Показва, че ръководството е много наивно и глупаво.
12
1
 
1
 
! Отговори
ГРИША, ВРЪЩАЙ СЕ преди 2 седмици
Че тия ша изпаднат от А група
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Стига с тия сърби,хървати,македонци за треньори.Доведетв си качествен треньор от доказана футболна страна,за да не си хвърляте парите за тоя,дето клати гората.
10
3
 
3
 
! Отговори
8888 преди 2 седмици
Кой го доведе това менте на Срмията???!!!
9
2
 
5
 
! Отговори
Нямат пари преди 2 седмици
Там е цялата работа. Освободиха високоплатените играчи, за да не им плащат високите заплати,а никой нов не иска за дойде без пари.... Финансов колапс...
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ами не е зле. Поработи 2-3 месеца и сега ще лапне неустойка и за следващата година.. Даже ще е доволен че го уволняват. Но като има балъци да му сключват такива договори, що пък да не вземе парите.
7
9
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 2 седмици
Уволнете го дисциплинарно и за системно несправяне със задълженията си и готово,няма неустойки
6
4
 
17
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 седмици
Тия эакъсаха, немат стадион, немат играчи, а са и треньор нема имат
5
1
 
8
 
! Отговори
митко преди 2 седмици
И директорите трябва да бъдат изметени.Крайно време е Валтер Папазки да излезе и да разкрие с каква роля е спуснат в ЦСКА.За момента ролята му е изцяло негативна.
4
11
 
8
 
! Отговори
левскар преди 2 седмици
Да,левскар съм,но ме боли за ЦСКА.Това един от двата най-титулуване български истински отбори,не като делиорманския сбирщайн.Откъде го доведоха този хърватин?Ние нали сме чуждопоклонници,дай ни сърби,хървати,словенци и пр. измислени треньори.Докато българските клубове на заложат отново на българското-и като футболисти и като треньори,нищо няма да се оправи.тои неглец си искал парите до края на сезона?!Един шут отзад не иска ли?
3
5
 
8
 
! Отговори
Хм... преди 2 седмици
Брееей, не се намериха кадърни треньори за "лъфчетата" на българския футбол.... Всякакви треньори минаха, на националния и на "грандовете" ни и все изкарват по няколко срещи и си заминават. Все ЗАГУБИ отбелязвали. Все едно че треньорите играят на терена и губят от противниковите отбори... Абе ДА НЕ БИ ФУТБОЛИСТИТЕ НИ ДА СА КУЦИ? Тренера прави стратегията, вярно, ама ако няма кой да я изпълни на терена кой ли е виновен? Време е да се ИЗГОНЯТ мамините футбалерини дето са се натикали по отборите.
2
3
 
11
 
! Отговори
Руси преди 2 седмици
Поредният разкрит "специалист".
1
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
То цецека отдавна тотално пеиключи.Това,за което пишете е Литекс.

Спонсорирани публикации