Тормоз над семейството на Васил Гюров: Заплахи, кражби, побой над сина му

Съседът на музиканта се смятал за недосегаем
13 сеп 2024 09:03, Петър Бойчев
127
Тормоз над семейството на Васил Гюров: Заплахи, кражби, побой над сина му
Снимка Стоп кадър НОВА

Кражби, заплахи и побой над 17-годишния им син - за това сигнализира семейството на музиканта Васил Гюров, което било тормозено непрекъснато от свой съсед, предава NOVA.

На въпроса защо се е стигнало до побой Мария Кавлакова, съпруга на Васил Гюров, отговори: "Доколкото знам съседът ни Георги е имал сбиване с моя син и негов приятел. Конфликтът е започнал с думите „видяхте ли, че ми се размина”, свързани с кражбата на велосипедите ни миналата година".

Според нея съседът на семейството е откраднал колелата за назидание, а не за пари. "Ние сме семейство с 3 деца и куче. Знам, че всичко се чува, но в тази сграда е така. Преди време ни беше писал "айде малко по-тихо да не си викаме полиция", твърди Кавлакова.

По думите ѝ Георги е викал полиция многократно.

"Аз искам да му връчат от полицията едно предупреждение и да спре да ни тормози. Той е доказан крадец, но защитават него, когато реагират на сигналите му", смята Мария. Според нея семейството им е комуникативно и всичко може да бъде решено с разговор, но Георги отказва да говори.  

В деня след сбиването Георги е поставил катинари на вратите за мястото за паркиране, както и камера за видеонаблюдение.

След проверка на NOVA става ясно, че има подадени 3 сигнала до полицията и образувано досъдебно производство от Районната прокуратура за кражбата на колелата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от Общество
Петък 13 – лош ден или просто суеверие?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С УПАДЪКА НА ОБЩЕСТВОТОЗА ТЯХ СИ ИМА МЕДИЦИНСКИ ЗАВЕДЕНИЯ!
119
0
 
1
 
! Отговори
В коментар 117 преди 4 дни
писах за добре шумоизолирани жилища. Не знам как са строили навремето, но в онези сгради не се чува никакъв шум нито от апартамента над теб, нито от тези до теб. Обикновени дву-и тристайни апартаменти са, но с големи кухни, в които умивалникът е поставен в ниша, голяма колкото един човек да застане пред чешмата, с шкафове над и под нея и с еднокрил прозорец, който обаче е с височина като на прозорците в стаите. Тази ниша е отделена от останалата част на кухнята с врата. Други стандарти е имало.
118
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това е историята на едната страна а от другата ако има силна музика всеки ден какво правим само бой му е майката. Човека ги е предупреждавал да намаляват музиката
117
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Альооо 96 Знаеш ли, че в София има подобни жилищни кооперации, но те са от онези, които са строенипреди повече от 80 години. Не всички стари сгради са такива, но на мен са ми известни някои, включително и по ул. "Сердика", която днес нито е престижна макар да е в топ центъра, нито пък сградите са нещо особено, ако ги гледаш отвън. Вътре също не са луксозни, но явно онези, които са ги проектирлали и строили, са си разбирали от работата.
116
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До бл /82/ - Идея си нямаш какви луксозни сгради с апартаменти има и колко богати хора живеят в тях. Включително и такива, чиито кранове за чешмите и душовете са от злато. Не позлатени, а направени от злато. В някои от тези сгради, за да купиш апартамент, трябва да кандидатстваш с молба, която се разглежда от Домсъвета, съставен от собственици на жилища, избран чрез гласуване от всички съсобственици. Домсъветът е в правото си да те проучи. Но това е по света, не у нас.
115
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Съобразителност липс /72/ - тогава защо четем за оплаквания на германци от силния шум, вдиган от тукашни индийци, които са се преселили там и живеят в компактни групи? Оплакват се и от мръсотията, която тези хора правят около жилищата си. Иначе и ние сме чували за завидния ред и дисциплина в германските жилищни райони.
114
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
В Германи гова било онова било, ами зтойте си в Германия. Тука е така. Като германците дошли на морето и създават правила в кмплексите, руснаците същи, абе йонкоолу, това е почивен комплекс, втори дом, ваканционен имот, тук се почива, не се живее. Е, ходи жувей в старите блокове в центъра.
113
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Жена му е секси. А и той е секси. Кой им е Онлифанса
112
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ако музикант репетира у дома си и от съседите го дели само една стена или една бетонна плоча между етажите, не е ли редно законът да го задължава да шумоизолира помощението, в което репетира? В съседство с нас от дълги години живее оперна певица и досега само един единствен път я чух двукратно да изпее гамата. При това беше около 11.30 ч. преди обяд. Жената просто не репетира у дома си. Не ни казват Васил Гюров къде репетира.
111
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Раш 98 Само че законът трябва да уточни кой да инсталира тези пособия. Според мен това не е онзи, който бива тормозен от гюрултия без граници, а този, който е създал три деца, не може да им осигури отглеждане в къща в двор и ги е настанил в апартамент. И на всичкото отгоре си е взел и куче.
110
3
 
6
 
! Отговори
JERRY VASSILATOS преди 4 дни
ТОЗИ Е БРАТ НА ИЗМАННИКА И УМНО КРАСИВИЯ АНДРЕЙ ГЮРОВ , либерален фашист ЛГБТ = ТЕЗИ РОЗОВИ КОМУНИСТИ от ПП-ДБ .
109
1
 
7
 
! Отговори
държава и закони преди 4 дни
това ако стане в някой друга държава госпожата знае ли какви глоби трябва да плати за вдигане на шум и тормоз на съседи, а тук викаш полицията 10 пъти и те само вдигат рамене, както е казала жената тука е так ....затова нормалните бягат далеч
108
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Да живееш под музикант с три деца и куче сигурно е ужасно. Децата са, като "коне" докато са малки, тичат и набиват крак, майката врещи по тях, а бащата репетира - е извинявай! Със сигурност на този от долу му е бая шумно и в такива случаи трябва да се прояви голямо разбиране и от двете страни.
107
2
 
2
 
! Отговори
Питам само?! преди 4 дни
Васил Гюров не е ли български певец, бас китарист, основател на групите Кале и Ревю, и политик от партия Зелено движение?!
106
1
 
10
 
! Отговори
Къде е границата? преди 4 дни
Къде е границата на търпение? Съседите не трябва да търпят неограничено детския шум. Ако има постоянни смущения в тишината и спокойствието поради викове, тропане и скачане на въже в апартамента, многократно силно затръшване на врати, изпускане на предмети или ритмично удряне на пода, това е прекалено.
105
1
 
9
 
! Отговори
Спокойно преди 4 дни
Тая как се гръмна в крака, идея си няма.
104
1
 
12
 
! Отговори
Шумово замърсяване преди 4 дни
Силна музика в полунощ, бесни деца, постоянен *** на кучета или ревяща косачка - съседите често ви безпокоят с шумове от къщата, апартамента или градината. В Германия глобите стигат до 5 000 Евро!!!!!
103
0
 
10
 
! Отговори
Факт преди 4 дни
Нарушаването на спокойствието е една от най-честите причини за спорове между съседи! Има и много филми на тази тематика, как се тормозят съседи с шум!
102
0
 
8
 
! Отговори
Емигрант преди 4 дни
Германците имат билбордове, на кжито пише:" Lärm macht krank." - Силният шум разболява!!!!
101
0
 
10
 
! Отговори
Повече разбиране! преди 4 дни
Това, което хората възприемат като шум, варира. Ето защо може дори да не сте наясно, че някой друг се притеснява от играта на децата ви. В такива случаи е още по-важно да си говорите. Това помага да се разбере ситуацията на другия човек. Родителите се радват, когато децата им могат да играят на воля. Тези, които работят на смени обаче, може да имат нужда от сън през деня. С внимание и взаимно разбиране често може да се намери решение!