Локомотив Пловдив се разделя с Любо Пенев

Христо Златински ще води временно тима
11 окт 2024 13:43, Красимир Ангелов
4
Локомотив Пловдив се разделя с Любо Пенев
Снимка: Lap.bg

Локомотив (Пловдив) започна преговори за разтрогване на договора на старши треньора Любослав Пенев по взаимно съгласие, съобщиха от футболния клуб.

Разговори за прекратяване на взаимоотношенията ще бъдат проведени и с неговите помощници Атанас Стоилов, Никола Солаков, Ангел Павлов и Мартин Митев.

До окончателната раздяла с Пенев е екипа му "черно-белите" ще бъдат водени от Христо Златински.

Любослав Пенев застана начело на "железничарите" преди началото на настоящия сезон, като след 11 изиграни мача Локомотив заема десетото място в класирането на Първа лига с 12 точки.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Страната
Полицията в Пловдив с мерки за реда на мача България – Люксембург
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Кмет преди 1 час
За треньор се иска повече акъл и знания.Футболистите дали имат и 8 клас завършен както трябва.Ома то и чак премиер министъра е подобен та такава ни е работата.Само като им погледнеш физиономиите особено тези полицейските разбираш какво им пише на челото.Па тези и по чужбина ходят и мучат карави без английски език.Кой да уважава такъв народ.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Този юнак на снимката дето остана с лафа за супата за съжаление не става за нищо. Да вземе да отиде в градината на чичо си Митко и да гледа зайци и зеленчуци , от футбола го дръжте далеч, само провали след него !
1
4
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 2 часа
Крайно неприятна личност, а в погледа пълна духовна празнота! Ами топката му не е позволила да се напълни поне с малко мозък!

Спонсорирани публикации