Много битка, малко футбол: България и Люксембург се занулиха

Над 15 000 видяха слаб мач на националите
Обновена: 12 окт 2024 21:00 | 12 окт 2024 20:55, Александър Попов
100

България и Люксембург завършиха 0:0 пред 15 000 зрители на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Зрителите видяха слаб мач с много битка, много жълти картони и малко футбол.

"Лъвовете" имаха много сериозна подкрепа от трибуните, но това не им помогна да пробият отбраната на съперника. Играчите на Илиан Илиев имаха игрово предимство през почти целия двубой, но бяха безидейни в атака и не успяха да създадат чисти положения пред противниковата врата.

Най-добрата ситуация пред България се откри в средата на първата част, когато вратарят на Люксембург допусна грешка и подари топката на Филип Кръстев, но ударът на българския халф бе избит малко преди голлинията.

След почивката действията на терена бяха много хаотични и България така и не успя да натисне категорично своя опонент, макар че Илиан Илиев направи няколко промени в опит да освежи атаката. Гостите от своя страна имаха добър шанс да изненадат българския тим от статично положение, но в крайна сметка така и не се стигна до голове.

С равенството България събра 5 точки и временно излезе начело в групата преди двубоя на Беларус и Северна Ирландия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Нема страшно, продължаваме напреТ!:)))))
47
0
 
5
 
! Отговори
Бездуховност преди 1 ден
Това е живота ни , липса на вяра че нещо можеш да промениш, че нещо зависи от теб , безпътица! А пък не бяхме чак толкова обезверен народ! Мои размисли, не казвам че съм прав! Може други да не мислят като мен, а то така и трябва, не може да се мисли еднакво!
46
1
 
5
 
! Отговори
"ЮНАК" ха преди 1 ден
Каквато играта на юнаците-лъвове, такава и тревата на туй нещо, таквази и територията населена от ЮНАЦИ
45
1
 
6
 
! Отговори
сащ-мощ и сила преди 1 ден
Кой беше от нашите дето тръгна да души един от Люксембург, не намирам запис?
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Нашите нямаха един точен удар във вратата! Важното е Бербатов да не е шеф а Боби?
43
0
 
9
 
! Отговори
Няма ли преди 1 ден
да има хора като Христо Стоичков, Наско Сираков, Емо Костадинов, Трифон, Красимир Балъков,Илиян Киряков, Златко Янков.....какви са тия нещастници бе? Егати слабия отбор!
42
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Едно време Стоичков сам ги биеше тия и им вкарвахме по 5-6 голя само първото полувреме,а сега ...всички виждате какво е положението...жива трагедия,търчат насам натам и ефект никакъв,така поемат топката все едно за първи виждат коженото кълбо...
41
0
 
9
 
! Отговори
Ром"с преди 1 ден
Радвам се ,че не гледах тох мач,то аз в последните няколко години не гледам нашите ритнитоковци, нищо че има един от " нашето село" и познавам цялата му рода.. момчето е профи межлу другото )) По коментарите разбрах,че нашите чакаха люксембурците сами да се биеха,ама пък те не щяха))
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
В едно интервю преди конгреса Гонзо беше казал ,че ако му дадат две години ще оправи нещата
39
2
 
9
 
! Отговори
Копейко преди 1 ден
Това си е успех зя България! Равни сме с Люксембург!
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не знам какво две години е казал Гонзо, но дотук не съм видял да направи абсолютно нищо. Първенството си е по старому, нагласени мачове, един куп чужденци със съмнителни качества, колко българи въобще играят в Първа Лига?
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
0:0
36
0
 
4
 
! Отговори
Осмокласника преди 1 ден
Мецна ли нещо?
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Виновни са Славия,Локо Пловдив,Локо София, Лудогорец и Левски! Те направиха всичко възможно перуката да е на власт!
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Отчайващо слаби. Погледнете поведението на нашите мухльовци при спечелен ъглов или тъч. Едно ходене, едно влачене, никой не търси позиция, никой не се открива и не търси топката. Едно хамалско тичане и преса без никаква преса. Трябва да се радват, че не загубиха. Хубаво е че Люксембург са си аматьори, иначе имаха страхотни положения. Жалко за излъганите 15хил по трибуните.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не дадохме шанс на Бербатов, Стилен и Мартин! Всички трябваше да ги подкрепим ! Момчета не са виновни ,те са продукт на Боби. Едни от най добрите ни футболисти искаха да помогнат!?
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
НУЛгария брат, знаеш как е. Бугарете са май-недъгавият народ на земята. Е, може би румънците са още по-утепани но няма значение.
31
0
 
11
 
! Отговори
Бай Урко преди 1 ден
Много здрав мач на нашите срещу Великият Люксембург, такова 100% раздаване, хъс в играта, желание да не загуби ме, смеехте се на Гонзо, но лека по лека напредваме!!!
30
0
 
12
 
! Отговори
Коментаторчето преди 1 ден
Се раздаде повече от футболистите.Само той видя добра игра на българите.
29
0
 
15
 
! Отговори
Наистина преди 1 ден
Много сме зле, треньора е слаб, играчите са с някакви отчайващи технически качества! Ние сме страшно слаб отбор, тия хора не могат да се наричат професионалисти!