Фидел Беев си строи МОЛ в Пазарджик

Скандалният депутат си търси бизнес партньори, нямал достатъчно пари
21 яну 2009 12:37, Красимир Ангелов
32
Фидел Беев си строи МОЛ в Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Скандалният депутат от ДПС-Велинград Фидел Беев ще строи МОЛ в Пазарджик.

Той вече води разговори с потенциални инвеститори за бизнес партньорство.

“Имам 8 дка до автогарата в Пазарджик и заедно със семейството ми имаме намерение да построим търговско-развлекателен комплекс”, каза депутатът пред БГНЕС.

Той уточни, че държи компанията партньор да бъде чужда, тъй като те имали бизнес отношения и престиж пред чуждите търговски марки.

“Не разполагам със собствени средства, за да построя сам МОЛ-а“, оправда се Беев.

Dnes.bg припомня, че през септември Софийският градски съд призна за невинен депутата от ДПС  за побоя над Костадин Писков и Райчо Низамов.

Магистратите постановиха бившият кмет на Велинград да заплати 3000 лева  за нанасяне на леки телесни повреди.

Делото срещу бившия кмет на Велинград бе заради това, че на 9 юни 2003 г. около 16,00 ч. на изхода на Пазарджик до село Ивайло, на територията на бензиностанция, негова собственост, е пребил и заплашил с убийство Костадин Писков и Райчо Низамов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гнусна, тлъста, мазна ***. Затвор да си построи по-добре... Като в Анадола...
30
0
 
0
 
! Отговори
Я преди 15 години
Сладур. Сигурно от закуски е спестявал нашия Фидел, за да си купи 2800 дка земя ДО АВТОГАРАТА. Пак като не ги е купил на мястото на общината и да е закарал багерите да я съборят. Мама ви продажни *** мръсни!
29
0
 
0
 
! Отговори
viktor преди 15 години
takiva ni opraviat 6tot sme bunaci
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Еее, ич ми не дреме, и язе отвадам да го мууна у гръцмуня тава прасе, па ако ще а са разчуе! Ша го порна един път, ич нема да ми мигне окото. И даже за кеф моа да си представям, че кола некой политик.
27
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 15 години
chestito na izbiratelite.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
TOVA E NASHETO BADESHTE, VIE STE GO IZBRALI
25
0
 
0
 
! Отговори
Недоволен преди 15 години
Айде стига сте ми трили коментарите свързани с вашето безумие.Научете се че като има негативен коментар го прочетете и си вземете поука.Иначе един по един хората ще се махнат от вашия сайт.Айде сиктир
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това си е чиста безплатна обява за издирване на бизнес партньор на Фидел Беев,който явно доста е позакъсал за средства щом си разпродава бизнеса във Велинград.Сега пък решил МОЛ да си прави...
23
0
 
1
 
! Отговори
NAture преди 15 години
Крайно време е и в Пазарджик да се построи нещо по-красиво. и модерно. Дано да дойдат и големи играчи. Подкрепям тезата на 22.Немци биха докарали точно такива - големи играчи в Пазарджик.
22
0
 
1
 
! Отговори
Фидел ама Кастро преди 15 години
Дано само да предпочете немска фирма. Гръм да го убие ако избере някоя турска или мутренска организация.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тоя като го гледам само депутат от ДПС може да е ако беше българин щеше да е в затвора ама чалмата невинен и МОЛ ще строи ......... *** и свинята мазна ***
20
0
 
0
 
! Отговори
котаракъ преди 15 години
Този Грухчо, не МОЛ, а *** да си построи,по ще му подхожда!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
samo satur za takiva kato toq, no 6tom ima 5000 dy6i samo nedeovolni v tazi durjava, ne govorete pove4e ni6to
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако това зло *** беше чисто трябваше да бъде депутат поне от 1850 г. за да си позволи с тези 2800 лв депуткатска заплата да строи МОЛ в момента само за изкопа се плащат около 10 000 000 лв-знам го със сигурност, че е толкова, а за другите материали, заплати отделно още няколко милиона.
17
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
От: ивановаКРИЯТ НАХОДИЩЕ НА ГАЗ КРАЙ ЧЕРВЕН БРЯГНЯМАМ ДУМИ СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ ТОВА!!!!!Докато страната ни тръпне под ударите на газовата война между Русия и Украйна, стана ясно, че правителството на тройната коалиция е мълчало за богато газово находище на територията на България. В село Девенци, край Червен бряг, са открити значителни залежи на природен газ, при това още през август 2008 г. Сондажите започват още през 2007 г., когато тогавашният вътрешен министър Румен Петков реже лентата на обекта, разработван от американската фирма "Дайрект Петролиум". Според експерти навременната експлоатация на това находище е могла да спаси България от газовата криза, но бездействието на правителството е направило това невъзможно. Целта на управляващите сега е да дадат на концесия находището, но на свои фирми които да направят сондажите и прилежащата инфраструктура. Изпълнители на поръчката ще бъдат турските компании "Аладин Идъл Ист" и "Гюней Илдазъ", които по всяка вероятност ще печелят от най-богатото газово находище на територията на страната. Двете турски фирми бяха подизпълнители на първите сондажи при установяване на находището.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МАЙ И ЗА ТЯХ ЩЕ ТРЯБВА МЕТЛА КАКВО МИСЛИШ БЪЛГАРИНО
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТИЯ ПАРИ НЕ СА НЕГОВИ ТЕ СА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОЙТО БЕ ОГРАБЕН ОТ НОВОБОГАТАШИТЕ
14
0
 
0
 
! Отговори
Демби преди 15 години
Нема ли кой да го заключи тоа ***.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЕГАТИ БОБЪРА!ТЛЪСТА ***!
12
0
 
0
 
! Отговори
Armenpop преди 15 години
Dobre de, ega ti sme6niq sud - kak kato e nevinen go karat da pla6ta 3000 lv za telesna povreda?Nali UJ e nevinen ???????????Ega ti farsa