Крадат прасета край Катуница

Апашите свили 9 животни, всяко по 50 килограма
Обновена: 15 окт 2011 00:44 | 14 окт 2011 23:23,
56
Крадат прасета край Катуница
Снимка: Архив Булфото

9 прасета по 50 кг били откраднати от землището на Катуница, съобщават от МВР-Пловдив.

Кражбата станала в периода между 10 и 12 октомври от стопанска постройка в местността Конарски кории.

Вчера собственикът отишъл да провери и нахрани животните и заварил разбитата врата на постройката си, която не била добре укрепена, според полицията.

Още същия ден 46-годишният пловдивчанин подал сигнал в РПУ-Асеновград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
9
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Това се получава когато т.нар. "полиция" пази не данъкоплатците, живота и собствеността им, а ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !!! По време на събитията ушеви *** от цяла България се изсипаха в Катуница да защитават ***-бандити, но когато тези, които ги хранят - обикновените Българи, са подложени на грабежи и ткерор - НЯМА ГИ !!!УШЕВИ *** - ЗАЩО ВИ ХРАНИМ ?!?!?
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"културни" особености на ***(българския)етнос
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"културни" особености на ***(турския) етнос
33
0
 
5
 
! Отговори
прасояд :) преди 12 години
акцията си има и име спасяването на прасчо от народната милиция и кардинал цецко :)
32
1
 
12
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@ преди 12 години
Защо ли не се учудвам? Колко ромски сватби са били спретнати по това време в Катуница?
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
uuuuuuuuuuuuuuuua.....
30
1
 
2
 
! Отговори
ANONIMEN преди 12 години
BOIKO komandirovai CECKO do 4EHIA NE DRUGADE DA VIDI KAK SE OTGLEJDAT JIVOTNI [kravi ovce i dr]IZVAN NASELENI MESTA BEZ KAKVITO I DAE OGRADI I VRATI sastestvuva samo provodnikova ohrana zajivotnite No zarazlika ot balgaria tuk policiata ne pazi ROMITE vsi4ki sa pod edin znamenatel RIAZANI I *** TAM NE OPREDELIAT IZBORITE bileta na CECKO do Praga s GRUP E 200 LEVA V DVETE POSOKI ILI MU PLATI BENZINA KATO ZA IZBORITE VSE EDNO PLASTA NARODA
29
1
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Свинарника е отдалечен от селото доста,добре че човека е останал жив,защото ако е бил там без него!
28
4
 
47
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,И все пак, какво да правим с *** терор???Според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ САМО ЕДИН ***, ЗАТОВА ДА НЕ ОБОБЩАВАМЕ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Не било истина, че *** крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват , а в София наблюдаваме *** БАНДИТИЗЪМ от *** ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница? палеж на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКА БЪЛГАРСКИ ИМОТА!А според Бойко проблем били две, предварително изпразнени, и подготвени за палеж *** къщи, а не УБИЙСТВА или пребитите българи и ограбените или горящите им къщи ОТ *** ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА и *** терор!?!?СПОМНЕТЕ СИ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила:- "До-о-обре"...Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил пропаганда!!!
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми се се омъжиш за него бе Иннче
26
6
 
5
 
! Отговори
Инна преди 12 години
Малките са много сладки, и аз бих си гледала едно такова мъниче в апартамента!Ама като стане голямо какво ще го правя :(
25
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кажи му животновъд и не го обиждай повече!Да не сложи бронирана врата на прасетата, ***!Кво е виновен *** мръсен, че ги е откраднал?То оня, едва ли не, направо си го е поканил ***, да ги прибере с тая паянтова врата!Направо в затвора, цървула му селски, друг път да слага блидирани врати!
24
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това което зная за *** е че са много злопаметни и отмъстителни!Явно че от сега нататък все повече ще чуваме за странни явления като пожари с необясним характер,кражби на *** ,катастрофи с летален изход, и нищо чудно ,след всичко случило се там.
23
0
 
51
 
! Отговори
Масови кражби преди 12 години
*** вилнеят масово из селата Караджово и Катуница,обират на хората избите и дворовите,няма къща,където да не са влизали,хората се принуждават да си вързват СОТ,защото не могат да разчитат на Асеновградската и Садовската полиция!Лъжа е,че са затихнали събитията.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще изчезнат я,Този собственик от 10 отива да ги нахрани на 13 А ????????
21
7
 
19
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
А , то остана и такава кокошкарска кражба да е извършена от българи ! Някакви си 9 прасенца !Разбирам да е обир на бензиностанция с оборот от 5000лв. , или поставяне на скимиращи у-ва , или нарко бизнес,кражби на скъпи коли ,склоняване към проституция и пр., а то някакви 9 прасенца ! 100% са *** !
20
1
 
15
 
! Отговори
моят комшия е преди 12 години
военен и хич не му се налага да краде прасета , източва човека нафтата от служебното МПС ,продава на изгодна цена и печели ! Ама акъл има българина , не е като *** без мозък !
19
1
 
13
 
! Отговори
мизерници преди 12 години
Ами да са учили ,за да крадат по-лесно , или пък в най-лошият случай полицаи да бяха станали ! Нека сега да мислят откъде кво да откраднат ,да видят лесен ли е живота !
18
3
 
12
 
! Отговори
ясновидец преди 12 години
Ясен знак че идва Коледа, някой да краде прасета през юли ?
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тея па управниците мислят ,че ми е много важно кои на кого взривил колата и кога ще доиде Барозо или Дал-взел..на мене мие зора за зелето на кьра ,прасето ми да остане в *** докато го подгониме на 24.12 и да не ми се отвьрже случаино кравата посред нощ и да избяга ....за това искам брифинг и заподозрени ,арести по случая ,,прасета--катуница,,