Втори взрив в завод "Арсенал" в Казанлък

Няма пострадали при инцидента
Обновена: 12 сеп 2012 11:32 | 12 сеп 2012 09:37,
31
Втори взрив в завод "Арсенал" в Казанлък
Снимка: архив, Булфото

Втори взрив е възникнал в завод "Арсенал" в Казанлък.

Няма пострадали при инцидента. Нанесени са само материални щети, съобщиха от МВР.  Районът е отцепен. Всички хора са евакуирани. 

По първоначални данни взривът е възникнал при ремонтни дейности на съоръжения, които служат за производство на нитроцелулозен барут.

Още по темата

Изпратените пожарни екипи са погасили запалилите се при взрива съоръжения и ниска растителност. Няма опасност за работниците и за населението, уверяват от МВР.

Вчера следобед в завода избухна взрив, но в склад за нитроцелулоза. При инцидента нямаше пострадали.

Според главен инспектор Красимир Георгиев в Служба „Контрол на общоопасните средства” в Главна дирекция „Национална полиция” няма връзка между вчерашния и днешния взрив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: заводвзрив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, не търсете под вола теле.Някой работник е бил небрежем и е станал взрив. А вие тука търсите световната конспирация. Айде по-кротко :)
26
2
 
1
 
! Отговори
d.e. преди 12 години
dnes ni6to ne stava slu4aino.
25
2
 
2
 
! Отговори
БРАННИК преди 12 години
Вместо взривове във Факултето и Столипиново, то в завода...... Аре малко по-сериозно!
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Навсякъде където е намесена КТБанда има взривове и трафик на оръжие към ембаргови страни.Дали всичко е взривено и кой замита следите?
23
1
 
4
 
! Отговори
хасан преди 12 години
знете ли,този път ми е драго да чета този референдум,като гледам на доло няма ромски и турски проблеми.единственно се коментират родните проблеми,които ни тревожат всички нас.тук и аз съм готов да обсъждам всичко ,с уважение към всички.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Коментирайте с лека" през фейсбук,нали затова го направиха,да може доброволно да си правите досиета и да се знае всичко за всеки.Коментирайте с лекота,за да ви осъдят за "антисемитизъм" и "дискриминация" и куп други глупости или просто да ви следят.Те завзеха банките,завзеха медиите,сега завземат земята ни! Затова ПЪРВОТО НЕЩО след "промените" беше да се разсипе Армията ни и БНБ /пенсии,спестявания/.Останахме без ЗАЩИТА и БЕЗ ПАРИ!ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА!
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Надуха главите на хората за Гърция,Италия,Испания и всичко,освен истината за България и положението тук.Ако трябва да бъдем очерняни чрез нашите "роми" в чужбина това се прави,но когато се пише за Българската Икономика /дали имаме пари за оцеляване,не за живот/ се пише,че сме "финансово стабилни","отличници" и така нататък.Защо има информационна завеса какво става тук?-За да може достатъчно бавно да умрем и други да се настанят тук!Не може една земя да се опразни и да остане празна,нали?!?
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"тероризмът" ще се разпространява все повече,защото е нужно да ни доуморят,но за да не се усетим ще има и забрана на "ссвободата на словото" под претекст,че си терорист!Всеки българин ще бъде обявен за такъв и познаите какво ни чака!Истинска диктатура,да-война ще е по-добре да стане,защото ще се изчистим от ***,но не могат да ни изкарат виновни за нищо досега,ако го направят ще ни обявят война,но трябва да умрем всички българи,затова за България НЕ СЕ ГОВОРИ ИСТИНАТА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ!!!
19
2
 
8
 
! Отговори
нещо много взривове? преди 12 години
и всичките взривове във военните заводи от небрежност, грешка и тем подобни ми ти глупости, няма друга година и друг мандат при който да са станали толкова взривове във военни складове и предприятия, между впрочем, ИМАТ ЛИ ТЕЗИ ВЗРИВОВЕ ВРЪЗКА С ТОЗИ В БУРГАС, ДАНС ЗАЩО НЕ СЕ ПОРАЗЧОПЛИ ПО СЛУЧАЯ
18
1
 
2
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
Защо тогава всички се сърдят "калпавия материал"
17
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вината не е в демокрацията, а в калпавия български народ.А народът стана калпав през сопциализма. Тогава хората се научиха да лъжат, хитруват и шикалкавят.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е то какво ли не съсипаха : Ни войска , ни разузнаване , ни оръжие , ни заводи ... Сега ще бахтисат що е оцеляло ! То децата не знаят и какво е имало ... А културата .. Това някой да беше нападнал Бългатия , по щеше да оцелее !
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И така от време ОНО , на есен 1989 , като се развилня една " демокрация"... Нема спиране ! Може да си мислиш че вече продадоха всичко . Ама тия от къдесе се сетиха Че и ЗЕМЯТА ще продават .. Та добре ли е сам да се демократизираш ? Взе да ми се гади когато Буш речеше че еди коиси ще ги демократизира ? И като им изсире бомби , Та за десетина години не им мърда демократизиране? И сърбите ги демократизираха , па им платиха и не украдоха парите , а Белград днес е красота ,София... Кучешки град
14
1
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 12 години
Та като излязох на запад и като ми заговориха колко е демократично , и ето как хората са на улиците демонстрирайки ....аз казвах , аз да демонстрирам , че това е НАГЛАСЕНО . ние излизаме дтуги влизат , Трети излизат с пари като милионери ..Аз да маршерувам на улицата като *** а вие приемате ... Кои ? Кога станаха милионери за 24 часа и се размножаваха и до ден днешен...
13
2
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 12 години
Извинявам се , но при първото ви викане на площада за "демокрацията" аз се провирах през тълпата да отида до едно посолство да си взема паспорта с визата . И какво забелязвах , че някои другари държеха в ръцете си списъци на присъстващите , за да има митинг . Боже мой си казах , това е нагласена работа , само ще сменят власта !!! Даже се спрях и се загледах в групи млади хора и си викам , тези от къде се появихА и ако не викаха на български. , смяташ ги за чужденци . Хитро беше нал
12
1
 
6
 
! Отговори
old smuggler преди 12 години
просто почват утилизирането на държавата ни.....това е най-хард версията и дадоха началото и........
11
1
 
4
 
! Отговори
Pimp C до 10 преди 12 години
разбира се че вие,аз съм на 24 ,щото като е трябвало да ги обесите сте ги изтупали от прахта и пак обратно сте ги набутали,но не Ви се сърдя като гледам децата ви мои набори разбирам че мита за Българите колко са интелигентни е смеховторен
10
1
 
5
 
! Отговори
Артилерист преди 12 години
Извинете!!! Бях хапнал снощи развален шпек в съчетание със боб чорба.... пък и работя в "Арсенал".... и днес "взривих" положението посред работната ми позиция! Поемам цялата "политическа отговорност".... ИЗВИНЕТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ! Ще гледам повече да не ям така....
9
4
 
8
 
! Отговори
Казанлъченин преди 12 години
Много, много, много пумия се е изписала във всички медии за тези взривове.Единственият отговор, е че винаги е имало взривове в завода, но те не бяха така разгласявани. Сега кой види или чуе нещо случващо се там, минава под знаменател взрив или опасност. Гоним вещици напразно!! Това нито са първите, но последните. Живейте си спокойно, всичко е наред!
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хм, при първия взрив НЕЩОТО явно е оцеляло, затова се е наложил втори :)