Втори взрив в завод "Арсенал" в Казанлък

Няма пострадали при инцидента
Обновена: 12 сеп 2012 11:32 | 12 сеп 2012 09:37,
31
Втори взрив в завод "Арсенал" в Казанлък
Снимка: архив, Булфото

Втори взрив е възникнал в завод "Арсенал" в Казанлък.

Няма пострадали при инцидента. Нанесени са само материални щети, съобщиха от МВР.  Районът е отцепен. Всички хора са евакуирани. 

По първоначални данни взривът е възникнал при ремонтни дейности на съоръжения, които служат за производство на нитроцелулозен барут.

Още по темата

Изпратените пожарни екипи са погасили запалилите се при взрива съоръжения и ниска растителност. Няма опасност за работниците и за населението, уверяват от МВР.

Вчера следобед в завода избухна взрив, но в склад за нитроцелулоза. При инцидента нямаше пострадали.

Според главен инспектор Красимир Георгиев в Служба „Контрол на общоопасните средства” в Главна дирекция „Национална полиция” няма връзка между вчерашния и днешния взрив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: заводвзрив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
16
 
! Отговори
kireza преди 12 години
до всичкиА така,значи вече всички знаем какво става у нас!Да си призная и аз имам вина защото и аз си дерях гърлото за "демокрацията",но нашето поколение докара БАНДИТОКРАЦИЯТА,сами вкарахме вълка в кошарата!ПРОСТЕТЕ!!!
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сея кво ше прикриваме с тия взривове ?А иначе : "По първоначални данни взривът е възникнал при ремонтни дейности на съоръжения, които служат за производство на нитроцелулозен барут."И нема жертви и нема пострадали и нищо му нема...Или е взривен от дистанция и е нямало хора или е използван високотехнологичен робот за ремонта...Кое от двете е реално ?
5
1
 
3
 
! Отговори
Ваня преди 12 години
Очакваме третия.....
4
1
 
10
 
! Отговори
Веселина преди 12 години
kireza написа:"ГАЩИТЕ НИ СА СВАЛЕНИ И ЧАКАМЕ ДА НИ ГО.............."Кирез, те вече са ни го....
3
3
 
22
 
! Отговори
kireza преди 12 години
"Утилизират" България!!!С 3 военновременни дивизии ще бранят България?Турция "защищава" небето ни,най-върлите ни врагове англосаксонските дивизии щели да ни "спасяват",защото още помнят Дойран - 60000 убити англосаксонци само срещу 400 убити български войника!!!Та те затова ликвидираха армията ни,за да ни унищожат като държава и нация!!!По-върли врагове не сме имали!Сега сме по-зле и от 1394 година,когато ни завладяха османлиите!!!ГАЩИТЕ НИ СА СВАЛЕНИ И ЧАКАМЕ ДА НИ ГО..............
2
1
 
15
 
! Отговори
имигрант преди 12 години
Ехееееей, тя работата явно отива на уволнение... съвсем през просото го удариха, никаква дисциплина!!!
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не свършиха ли вече тези боеприпаси за утилизиране?Те тези боеприпаси обиколиха цяла България и още не са взривени всичките.Колко бяха?Ц-ц-ц-ц...