Няма да се оттегля, запъна се Каймаканов

Областният управител дал ?100 000 заем на Джевдет Чакъров
Обновена: 18 юни 2013 10:47 | 18 юни 2013 10:36,
74
Няма да се оттегля, запъна се Каймаканов
Венцислав Каймаканов Снимка: БТА

Назначеният областен управител на Пловдив Венцислав Каймаканов от квотата на ДПС тази сутрин успя да влезе в сградата на Областната управа, преди да се съберат протестиращи срещу него.

50 души протестираха срещу назначаването на губернатор на Пловдив от ДПС.

Те скандираха: „Оставка! Долу олигарсите!".

Самият Каймаканов покани протестиращите на среща, но те поискаха да слезе при тях.

“Нямам намерение да се оттегля и не членувам в нито една партия”, коментира пред журналисти новият областен управител. Венцислав Каймаканов каза още, че е избран лично от премиера Орешарски.

По думите му слуховете за връзката му с ДПС се пускат нарочно от партийните централи на недоволните от неговото назначение. Вчера същото заяви и лидерът на ДПС Лютви Местан.

През 2009 година стана ясно, че тогавашният екоминистър Джевдет Чакъров е взел 100 000 евро заем от Каймаканов за купуване на имот в София, върху който да бъде изграден стоматологичен център за съпругата му.

Още по темата
Чакъров тогава не разкри условията, при които ще връща парите. По това време Венцислав Каймаканов беше собственик на цигарената фабрика „Юрий Гагарин” в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
32
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 11 години
до Буревестников2020 година в Германия полицаи спират кола за проверка, единия разглежда шофьорската книжка и се смее - Виж Мустафа тоя какво смешно име има - Мюлер.
16
3
 
35
 
! Отговори
JustTom преди 11 години
Нямам намерение да се оттегля"Що за безочие... Още с назначението си недовлството на хората ескалира, но кучето не иска да пусне кокала... Как нямате и грам морал в тези кратуни...
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tozi 4ovek iska da ni kaje 4e dal parite i si kupil mestoto v politikata
14
1
 
47
 
! Отговори
Буревестников преди 11 години
....Някой да е чул за Германско ДПС?!?! Май не , а?!?! Дори "германския футболен национал" Йозилчо ;) стои мирно и пеейки химна се води "ариец" :) ;) :) Адски ме съмнява и някой ден да чуя "новината",че губернатора да кажем на област Бавария или кмета на Мюнхен се казва Мустафа... или пък Ахмед... или е представител на фесовете в Германия! ;) Но Германците са си германци.... а нашите ръководни кадри винаги са били абсолютни Бай *** - продажни предатели! Говоря за последните 23 години само!!
13
1
 
27
 
! Отговори
Мистър Х преди 11 години
трябват нови правила за изобр на депутатити, областни управители, прокурори, както и за ясин правила за медийния пазар....
12
1
 
54
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 11 години
Нека ДПС си спечелят 100 места в Парламента и да назначават областни управители . Те искат с 30 човека да контролират държавата Не става то така , другарю Местан Срам за Станишев ,че заради личните си амбиции ни продава Но всички знаем ,каква е съдбата на предателите Господин Станишев ,вече има приготвен куршум за вас !!!
11
17
 
5
 
! Отговори
Der преди 11 години
До ТрифТрети са, но си имат някаква квота за гласовете които са получили.Друг е въпроса че и ГЕРБ иска да се включи с обастни, но това няма как да стане след практиката която въведоха последните 4г., т.е. те сами си управляваха. Затова и сега никъде ги няма и те решиха да протестират.
10
5
 
38
 
! Отговори
Ние не сме избирали преди 11 години
ДПС.ДПС НИ ГО "НАТРИСАТ" ТУРЦИТЕ ОТ ТУРЦИЯ- НЕ Е ЧЕСТНО. НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ПРОЦЕНТ ГЛАСУВАЩИ БЪЛГАРИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ.ФАКТ.
9
1
 
37
 
! Отговори
pimko преди 11 години
С физиономия на *** и криминално минало пътят е само един НАВЪН
8
2
 
47
 
! Отговори
Триф преди 11 години
ДПС са трета политическа сила! Какви избори са спечелили! Не ставай смешен!
7
1
 
45
 
! Отговори
Буревестников преди 11 години
ДПС направо си пробват докъде може да стигне наглостта им.... и доколко е търпелив Българският народ, ако питате мен! И колкото повече Български политици - национални предатели им отпускат "аванта".... толкова повече турчеляците захапват все по голяма част от ръката! :( В много Европейски страни има фесове... но толкова нагли като тук - НЯМА НИКЪДЕ! Да дадем пример - Германия... Там сигурно има турчеляци колкото цялата ни Майка България... Обаче... ПО НИСКИ ОТ ТРЕВАТА И ДОСТА МЪЛЧАЛИВИ , НАЛИ?;)
6
47
 
9
 
! Отговори
Der преди 11 години
Човекът не е от ДПС, обаче проблемът е че не е и от ГЕРБ, затова всички предичшни гербисти са наскачали за да си защитят местата.Иначе, ако ДПС са си спечелили изборите няма нищо лошо да имат хора в управлението. Нали затова имаме избори на които избираме кой да ни управлява.
5
2
 
52
 
! Отговори
mirorim преди 11 години
Няма да се оттегля я, иска да работи за хората, за Пловдив, за Турция! Оставил си е бизнесите и ще работи за скромната държавна заплатка. Хвалла на такива турци! Опс, българи...
4
2
 
57
 
! Отговори
Мистър Х преди 11 години
орешарски веднага изтеглай областните, на ДПС от райони в които ДПс няма влияние.
3
3
 
46
 
! Отговори
бат Пенчо преди 11 години
Нито един от ДПС не бива да остава в управлението на страната. Ако искат да управляват да им се дадат градските *** да ги управляват и почистват тях.
2
3
 
59
 
! Отговори
бат Пенчо преди 11 години
Ами тогава ще те оттеглят хората. Ако искаш да си изядеш боя някъде. Не се оттегляй.
1
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставка