Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи

Кадрите са заснети от друг мотор в Кресненското дефиле
Обновена: 13 апр 2015 16:22 | 13 апр 2015 13:03, Красимир Ангелов
193
Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи
Кадри: Youtube

Ново видео, за което се твърди, че показва скандалния шофьор, който засича опасно мотоциклетисти, се появи в YouTube.

Още по темата
Кадрите са заснети от друг мотор, който се движи по пътя в Кресненското дефиле, когато движещият се срещу него автомобил навлиза рязко в насрещното движение и се разминава на сантиметри от моториста, съобщава bTV.

При този случай, за разлика от първия, не се стига до контакт между превозните средства.

"Да това е същият идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно, но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по-нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя”, пише под клипа в сайта за видеосподеляне потребител, подписал се като MalkoPate1.

"До тогава не знаех, че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме, те бяха спрели и в един глас казахме” идиот с Голф”. За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре, но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора, а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката”, завършва разказа си потребителят.

От полицията вече обещаха, че ще разследват този случай, както и случая с шофьора, който се хвали, че е прокурор и се държи грубо с група колоездачи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По мое мнение цялата тая работа да бъдеш гъзар и да се гавриш с другите идва от това, че държавата ни е сбъркана и много хора имат комплекс за малоценност заради това. Ама гъзарията не е начина - начина е да си изкараш комплексите и гнева на управниците ни, вместо на мирният гражданин.
119
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако съм на тоя с мотора, завивам и му правя муцуната на немското знаме,... като няма държава !
118
0
 
3
 
! Отговори
ПРБ преди 9 години
Господин Луд,така е,понеже не си сам.Мими Джуките го е правила този номер много често.Информиран е и КАТ да се сложи знак "Внимание Мими" около района в който живее.Имало е много охлузвания.
117
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Оказало се, че водачът на голфа е освидетелстван и страда от тежко психично заболяване. В същото време притежавал свидетелство за управление на МПС."Това ако е вярно, няма такава държава просто.
116
0
 
9
 
! Отговори
Лудия към ПРБ преди 9 години
Мими Джуките да не лъже ! Така беше,наведе се да си върже обувките с ток-четата,покажа си задниката, разсеях се,загубих самоконтрол и така.Тя го направи нарочно !
115
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 9 години
Ето тема за обществено обсъждане - хората с психични проблеми, които не могат да се контролират и не осъзнават значението на извършеното /поради което не носят отговорност за действията си/, как да бъдат принудени да не управляват МПС - за тях е без значение дали имат СУМПС или то им е било отнето. Както се казва - "кола книжка не кара". Дори и да са поставени под запрещение, нищо не им пречи да се качат зад волана и да карат, както и причиняват беди, а после - без никаква отговорност!
114
0
 
38
 
! Отговори
Мими преди 9 години
Направо съм ужасена от тази постъпка. Преди 17 години един луд с колело се блъсна нарочно в мен и леля ми. Разминах се с огромна синина на едното бедро, а леля ми получи сцепена устна и разклатени предни зъби. А онова *** само се надигна, хилейки се доволно от постъпката си, качи се на колето си и отпраши доволен.Гледайки това видео, си мисля дали не е същият бабаит, сменил само превозното средство!? Или е негов възпитаник?
113
0
 
5
 
! Отговори
А-хааа! преди 9 години
Ей-ся,кат дойди Л.Ламас и Зизи-топ ша има шамари !
112
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не виждам реакция на "културните" нешопи" от клиповете, които им показах?
111
2
 
34
 
! Отговори
Информатор преди 9 години
Шофьора на голфа:Павлин Деспотов от гр. София, Младост 4 бл. 477, вх. 1, ет.12, ап.67Управлява фолксваген голф сив на цвят с регистрация СА3384НА
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За тези, които казват, че шопите сме диви:https://youtube/watch?v=Uipb_fqC6dohttps://youtube/watch?v=eyp3rEH27ck
109
8
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
PK ... останалото от номера на голфу не можах да го видя
108
0
 
1
 
! Отговори
www преди 9 години
До ПешоЕдно време, когато Клинт Истууд беше млад, имаше един стар филм с негово участие, "Шофьорът". Там един така караше, проверявайки рефлексите на онези отсреща, както и инстинктите им за самосъхранение. По някое време почупи безцелно жълт Мерджан Японка.Трябва да се свалят логовете от Тубата. За кой дявол се ръсят такива средства за електронно проследяване?
107
0
 
0
 
! Отговори
До Марто преди 9 години
що така бе мойто момче, ти две топки ли нямаш, явно и ти си минал под ножа ;)
106
0
 
3
 
! Отговори
www преди 9 години
До Анонимен 125Да, само дето убиха един служител и раниха няколко от СОБТ.
105
0
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Мотоциклетиска е на този клип ;) Преди две седмици е направил същото нещо на един приятел който е карал микробус, явно налита на всичко
104
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При Орешарски и Станишев не ставаха такива неща.
103
0
 
10
 
! Отговори
www преди 9 години
До 87694Как да го осъзнае това прокуратурата, след като по-завчера неин ШОФьоР се е представял за мастит прокурор пред някакви велосипедисти, та чак е обяснявал и как не Бойко го е назначил, а отличният му образователен ценз?
102
0
 
1
 
! Отговори
top action cam pro преди 9 години
e kakto e tragnalo - sledvastia film ste e na selski marshrutki, ili na marshrutki ot centralnata autogara sofia kam ujnite sinori :-) :-) :-) :-) :-)
101
0
 
24
 
! Отговори
87694 преди 9 години
Това си е жив опит за убийство, дано прокуратурата го осъзнава, защото е нейна работа.