Ромите от Гърмен с ултиматум за преговори

Искат да седнат на една маса с българите до понеделник
19 юни 2015 09:49, Александър Попов
128
Ромите от Гърмен с ултиматум за преговори
Ву. Снимка: bTV

Ромите от Гърмен поставиха ултиматум към българите от населеното място да седнат на масата за преговори. Те излъчиха четирима души инициативен комитет от кв. "Кремиковци", който отправи своето искане.

"Покана им даваме до понеделник, до 12:00 часа. Да се съберем на преговори и да се разберем веднъж завинаги. Защото напрежението все ще отмине, а ние ще трябва да живеем в омраза", заяви Юлиян Герасимов от комитета пред bTV.

По думите му, ако няма преговори до понеделник, то ще смятат, че зад протестите стои политика и партии.

"Ако не искат да са с нас, значи има някакъв проблем", подчерта Герасимов.

Междувременно тече опис на незаконните къщи в гърменския кв. "Кремиковци", лепят се по къщите, но ромите ги отлепят и продължават да живеят там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: ултиматумромиГърмен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
4
 
! Отговори
dance преди 9 години
Kmeta na Garmen da izkarva obstinskite konfiskuvani ot c*ganite tereni na publichen targ v bg tv darjaven kanal - bg darjaven publichen pazar e-shop na obstinski bg zemi v Garmen - vseki ot bg narod da ima pravo da uchastva v naddavaneto i da kupuva. Otkrito i chestno :))) taka da praviat i drugite kmetstva :)))
33
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой дава ултиматум? Този, който обезкостява българските къщи, който краде жиците и жп линиите, който плячкосва труда на работливите българи. УСловията се поставят от българите. Поне това трябва да е ясно.
32
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ай хултиматум!
31
0
 
40
 
! Отговори
11 преди 9 години
То се преговаря, но ако има за какво. Интересно какво ще обещаят или по-скоро какво ще поискат ако седнат да преговарят! И още по-интересно е, какво ще направят ако не стане на тяхната!
30
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви преговори бе и какъв е смисълът от тях при положение, че ромите продължават да не се съобразяват със закона и отлепят описа на незаконните си къщи? Те отсега демонстрират, че възнамеряват да продължават по старому, а целта на преговорите ми се струва е да баламосват хората, че нещо ще се промени.
29
0
 
32
 
! Отговори
Дърво преди 9 години
Тея неграмотните ли ще преговарят:)
28
0
 
47
 
! Отговори
Ко каза? Ко? преди 9 години
Хахахахах... Ако тези двамата, заедно или поотделно, могат да кажат думата ултиматум (за писането дори не го поставям на дискусия) ще си оцветя венците в синьо.
27
2
 
41
 
! Отговори
Man United преди 9 години
Ако аз бях на власт всеки безрсботен , щеше да е гладен. Всеки, който краде щеше да е със счупени ръце.А просията щеше да е престъпление! Образованието задължително, иначе губиш всякакви помощи и правото да работиш, тоест гарантирано оставаш гладен, ако децата ти не учат! Сега не започвайте да ми обяснявате, как няма работа дори за българите... За всеки, който не го мързи... има работа!
26
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Междувременно тече опис на незаконните къщи в гърменския кв. "Кремиковци", лепят се по къщите, но ромите ги отлепят и продължават да живеят там."Добре де, незаконните къщи не ги ли вкарват в електронна база данни, защото ще е върховна глупост описът да става на хартиен носител в един екземпляр, който ромите унищожават.
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва здрава ръка за да има ред в страната. Професор Вучков има 26 книги. Такива интелигентни хора ше управляват българя
24
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мутантите на снимката, които са с *** ***, поставят ултиматуми ?! Давали срок да понеделник 12 часа ! Звучи така, все едно, че те владеят ситуацията ! Имат подкрепа отнякъде за да се държат така ! Кой ли им дава тази подкрепа !....
23
0
 
29
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Що бре, хора. Да седнат на маса римляните.Като едно първо условие предлагам тези двамката от снимката да напишат на по един лист значението на думата ултиматум. На български език.Така де. Поне да се знае за какво говорим.
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Za poreden pat se podrazbira, che mladoto pkolenie na Balgariq e marzelivo i dneshno vreme si vadqt hlqba kato Trolove!
21
0
 
28
 
! Отговори
хммм преди 9 години
а така, започнаха да правят мили очички мазни и насълзени, а докато убиха човека сядаше ли им се на маса? Нашите пак ще простят, нали са меки гани. Един микробус с ония без вратове трябва да се изсипе в махлата да прекарат час там да чупят и трошат всичко живо, после да седнат на маса да преговарят, животни...
20
0
 
30
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
1. Могат да седят!?2. Могат да говорят!?3. Могат да крадат.От тези три твърдения само третото е доказано.
19
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХОРА И БЕЗ ТОВА ТУКА Е ВЕЧЕ ПЪЛНА АНАРХИЯ И БЕЗЗАКОНИЕ НЕ СИ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИТЕ..ТОКА..ВОДАТА..ТАКСИТЕ ЗА СМЕТ И СТОТИЦИ ДРУГИ ПОДОБНИ ПЪК ДА ГИ ВИДИМ ТОГАЗ!БОКО ОЩЕ 100МИЛИАРДА ДА ТЕГЛИ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗХРАНИ МИЛИОНИТЕ !
18
10
 
7
 
! Отговори
bolbov преди 9 години
Подготвят ни арабско украински сценарий.Ще започне безсмислена,безмилостна война на взаимно изтребление.Краен резултат прочистена от население територия,на която ще заселят евреи и англо американци.Продължавайте така братя, които живеете на земния Рай наречен България лично от Него.
17
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
паг дескременцира ромите паг дасовете пусуват ромите да живее цар киро
16
0
 
29
 
! Отговори
gtf преди 9 години
и къде ще живеете, в незаконните къщи ли ?Като не искате да ви мразят - живейте човешки, работете, градете, учете... както всички останали. Аман от нагли _ни.
15
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв опис правят нали нямаше незаконни къщи.