Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си

Камата пребил шофьор на редакционна кола
Обновена: 27 авг 2016 20:57 | 27 авг 2016 20:41, Веселина Йорданова
369
Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си
Снимка: архив, БулФото

Скандал с участието на Христо Стоичков се е разиграл по-рано през деня. Камата нападнал със заплахи и псувни екип на вестник "България днес" и пребил шофьора на редакционната кола, съобщава "24 часа".

Още по темата
Инцидентът станал в района на Етрополския манастир, където е сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич. Шофьорът Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна.

"Това е абсурд. С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес" Борислав за началото на конфликтната ситуация.

Все пак шофьорът Петър отваря само прозореца. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Колегите казали, че си тръгват и го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излизат от автомобила. След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

"Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: "Мишка, излизай от колата", но аз отказах. През това време Стоичков продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", продължава с разказа фотографът.

Продължението четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
a dali gi e rital s levi shuteta kato za zlatnata topka ili samo gi e guckal levo-desni kato za rajdivata resetkaski, maina, za Mitko Conef, 10-na postera a bil velik i to za pogrebeniato na kletia Mitko, a za nas bati Icko, poopuhal dve tri EGN s leko povedenie da ne gi nari4am rabotni4ki ot analginenata 4arsia pone 60-70 posterabrao na bat Icko
53
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интелигентният човек щял да реши...Интелигентно може да се постъпва с интелигентни хора, а журналистите не спадат към тях!Интелигентен човек не би отишъл неканен дори на имен ден, какво остава за сватба!Трябвало да ги покани на сватбата и да ги гощава - ГЛУПОСТИ!Никой не иска неканени гости на семейните си тържества!
52
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
трябваше просто да застреля тъпия журналист и колегите му. никой не ги е канил цървулите прости да си врат главите. другия път ще знаят мършите
51
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя ли беше дето се снима с утрепани жирафи и обясняваше ,че така давал хляб на бедните африканци ,които му носели пушките .....за тоя пън не си е заслужавало хората да ходят и да му снимат ц и га нската сватба .
50
11
 
41
 
! Отговори
Булгаропитеки преди 8 години
Абе, ей вие мислите ли изобщо какво пишете??????????????Човешкият живот и човешкото здраве стои над всичко и над всички!Не трябва да има компромиси с посегателство срещу личността, никой няма право да бие никого в нормалните общества.Нека Стоичков да поема пътя на Майк Тайсън и да влиза в затвора - най-малко 5 години.Не съм виждал по-гадна арогантност и жестокост.Един ритни топковец не трябва да бъде над закона и човешкия живот!Жалка държава, жалки хора.
49
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На обществено място можеш да си снимаш на воля. Журналиста не се е мушнал в къщата му. Те се възприемат за нещо повече от останалите хора. Хем искат да са известни, хем после се дразнят, че ги снимат. Ако си беше стоял на село и си седеше никому неизвестен щеше да си ожени щерката на спокойствие. Не всеки може да понесе известността.
48
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимен 50.Тези с фотоапарата към разумните, възпитаните и разбраните ли ги причисли. Гарантирам ти, че с тях общ език не може да се намери. Нали ги виждам по репортажите - хората се опитват да ги разкарат, те продължават да им пъхат микрофоните в устата, да ги снимат и да ги атакуват с въпроси. С такъв може да намерши общ език колкото да помолиш конска муха да си тръгне сама.
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доктор хонорис кауза на Пловдивския университет ...бухахахаха *** си беше и *** ще си остане -а като чета си има и бол последователи ...така ,че споко в държавата на тъпанарите последните демонстрират завидно единство и взаимна поддръжка !!!!!
46
13
 
15
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Не че защитавам Стоичков, но на сватба се ходи поканен.Защо ще му развалят настроението?! Питали ли са го дали иска да го снимат.?!Журналистите нямат работа там.Това е семейно тържество.
45
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи тия отиват неканени на сватбата, снимат, Стоичков ги вижда и заедно с негов приятел отива да им иска обяснение и ги кара да изтрият заснетите снимки, тия отказват, заключват се в колата и пробвайки да избягат, удрят автомобил на негови гости. Малко ги е бил даже...
44
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубаво де -били неканени ,папараци ,ако щете и навлеци да са ,но интелигентния човек винаги ще реши спора и ще излезе от подобна ситуация без бой,обиди и вандалщина -за съжаление Стоичков не спада към категорията разумни хора .За мен винаги е бил един ***,груб ,безпардонен тип и ниска култура и възпитание.Не е истина, че това даденост и се отнася за повечето футболисти -НЕ .Това си е чиста негова индивидуалност.Не златни топки ами златни земни глобуси да му дават -пак ще си остане ***
43
15
 
6
 
! Отговори
📌Пипипи преди 8 години
Платили ли са си да снимат сватбата ? Ако не са , чий го дирят там ? С право Ицата ги е набил според мен , откъде накъде ще пИчелят на негов гръб.
42
11
 
3
 
! Отговори
до член пети преди 8 години
Предполагам, че булката е била честна колкото дъщерите ви, които срещу няколко водки в Студентски град си лягат с роми и араби!
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До purkoДобре, че уточняваш кого имаш предвид под "простака", че в случая не е ясно кое е по-просташко - поведението на Стоичков или на журналистите. А като се съберат едни простаци с други простаци какво друго може да се очаква, освен юмруци.
40
16
 
13
 
! Отговори
Астор преди 8 години
В България хора като Стоичков, които са постигнали успехи с честен труд, са мразени и презирани!Тук идоли са някакви мутри, рекетьори, крадци и разбойници!Неслучайно този *** народ се самозатрива, издържа роми и нелегални емигранти и си избира несретници да го управляват!
39
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До purkoДа отидеш на чужда сватба, за да хванеш някой скандален кадър и след това да го направиш публично достояние, заработвайки мръсните си пари по този начин - това не е ли просташко?
38
6
 
14
 
! Отговори
Член пети преди 8 години
Преди да се прави на Бадър Хари можеше да помисли дали да извика полиция и да изгонят неканените гости или да настани хората и да ги почерпи за здравето на маладите и чаканото внуче.Поне булката чесна ли е била или още няма резултат?
37
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е достатъчно само да играеш, трябва и да биеш!
36
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А журналистите, които са предизвикали ПТП, ще си платят ли щетите?Ударили са автомобил на гости на сватбата!Кога ще си платят щетите???
35
7
 
18
 
! Отговори
purko преди 8 години
Простака, цял живот си остава такъв. За неразбралите, имам предвид тъпата кама.