Баща и син нападнаха, обиждаха и биха две жени в Смолян

Двамата бяха осъдени на 15 дни арест от Районния съд
11 апр 2019 13:31,
27
Баща и син нападнаха, обиждаха и биха две жени в Смолян
Снимка: pixaBay

Баща и син са арестувани след като нападнаха две жени на публично място пред магазин на ул. „Младост“ в Смолян. 

След решение на Районен съд-Смолян стана ясно, че 42-годишен мъж и 19-годишният му син са задържани в ареста на полицията за 15 дни по Указа за борба с дребното хулиганство.

На 8 април двете сестри - Йорданка и Радка, направили забележка на мъжете пред хранителен магазин, че двамата се карали на висок тон.

Тогава подпийналите Борис и синът му Росен се нахвърлили върху тях. Дърпали ги за косите и ги ритали с крака. Използвали обидни думи като "проститутки". Покрай кавгата се насъбрали около 70 човека, сред които и много деца.

Магазинът потърсил помощ на телефон 112, но полицаят, който отишъл, не успял да се справи сам със ситуацията, защото в мелето се намесили и други участници. Обстановката се нормализирала едва след идването на подкрепленията от полицията.

Срещу двамата са повдигнати обвинения за извършена непристойна проява, изразяваща се в оскърбително отношение към трети лица, обиди, причиняване на телесни наранявания чрез удари с крак и дърпане за косите на две жени и нарушаване на физическата им неприкосновеност пред много хора в това число и деца, уточняват от полицията в Смолян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: побойСмолян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
19
 
! Отговори
Хахоман преди 5 години
Дали ще го превърнат в политически или етнически проблем?Много ми е интересно кой ще се възползва от това
12
5
 
20
 
! Отговори
Ленчето преди 5 години
До Бай *** - май не си ходил в Смолян, турци няма, няма и забрадки да не ти е Пазарджик.. като познавам полицията в околията най- стриктно и строго наказание ще има. В София за такъв сеир само биха дошли заради сигнала да се опитат да разпръснат хората, ако щат зад ъгъла да ги наръгат тея жени...
11
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На бойко електората ежедневно намира начин да се прояви.
10
20
 
4
 
! Отговори
панчо преди 5 години
народе ако искате правосъдие втази страна гласувайте за демократична българия никоя друга партия не е заинтересована да осигури това от което негодуваме всеки ден
9
15
 
11
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
сигурно са се подразнили че жените не си носят бурките или поне забрадките и от къде на къде жена в смолянско ще държи сметка на мъж?кво да правиш специфики на района
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле 15 дни арест, много тежко наказание, нищо чудно от БХК да заведат дело в Страсбург по случая. Утре ще излязат, ще осакатят ваш близък и ще ги осъдят на месец в почивна станция - ей това е правосъдие, браво добра работа.
7
3
 
23
 
! Отговори
Teo преди 5 години
Абе ... май всички участници са били от един етнос, за който 'стамбулската конвенция е нещо като съда в Страсбург, риъш ли, брат ми!
6
1
 
31
 
! Отговори
Смоленчанин преди 5 години
Цялата история си е чисто ***.И осъдените , и жените и зяпачите от махалата.Действието си е абсолютно в рамките на *** ежедневие, разликата е че смолянската полиция е взела отношение , а съдът не ги пуска а вече( сеирът се разиграва в понеделник) ги е обул да мият патрулките и сълбищата в полицията за 15 дни.
5
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете скоро ще почнат да раждат, а жените ще ги защитават.
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Тука у форума всички сте Рамбовци.
3
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тълпа от сеиржии. В тоя град няма ли мъже или те са мъже само когато бият жени. Един да имаше поне за цвят и да отсрами града, ама и такъв няма. Не претендирам да съм голям бияч но съм се справял с такива за минути. Реват като малки бебета ама иначе се правят на мъже ама само пред жени.
2
6
 
56
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
70 души гледат как две бият две жени !!! Българи-юнаци !!! Ама големи шнаци...
1
1
 
47
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Няма ли да публикувата снимки на нарушителите 40-годишен баща и 20-годишен син? Чудно каква ли е тази тълпа от 70 души?