19 души в ареста след спецакцията в Бургас

Полицията е открила дрога и крадени вещи
9
19 души в ареста след спецакцията в Бургас
Снимка: БГНЕС
19 души в ареста - това е резултат от специализираната акция в Бургас срещу битовата престъпност.
 
В домовете на трима са открити наркотици, като при единия случай полицаите попаднали на домашна лаборатория за пико, ръководителят на Окръжната прокуратура Георги Чинев.
 
По време на акцията, за която бяха блокирани изходите на града, са били проверени над 100 автомобила и повече от 150 лица, обяви зам.-директорът на ОДМВР - Бургас Емил Павлов. Един е шофирал пиян, а друг под въздействието на наркотиците.
 
Районният прокурор на Бургас Иван Кирков съобщи, цитиран от "24 часа", че заедно с полицията е бил направен списък на лицата в Бургас, с повече от 2 висящи производства. Ставало дума за 26 души, но някои от тях вече били в арест по други дела. Рекордьор сред тях бил мъж с 5 висящи съдебни производства, но той вече е задържан по едно от разследванията.
 
"Съвместната работа на полицията и прокуратурата по отношение на битовата престъпност ще продължи и ще бъде методична. Прокуратурата ще динамизира работата по тези дела за тяхното по-бързо приключване, но и за налагане на адекватни мерки за неотклонение", каза прокурор Чинев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: БургасМВРспецакция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Top bg banditite v chujbina i v bg prezidentstvoto sheihove po razhodki...tuk v bg loviat babichki s 1-2 kila tutun...edin faiton missir...
8
2
 
3
 
! Отговори
men преди 4 години
пилешки дюнер по вашингтонски. да му мислят кокошките. в банкя кога ше има акция? корумпетата с ескадрилите, виличките по давос, хотелчетата в барцилона и мадрид кога?
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опаааа, БСП-то остана без пари за следващия протест.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Утре са пак вънка, както до сега. Приказки за залъгалка.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ нареди за чистене на реда,иначе - санкции и с визи.Браво.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аааа,значи можело,браво!
3
4
 
8
 
! Отговори
хъша преди 4 години
тези акции защо не са ежедневие във всяко населено място?
2
16
 
8
 
! Отговори
РОНАЛД РЕЙГАН ГЕРБ преди 4 години
ГЕРБГЕШЕВБОЙКО БОРИСОВХЕРО МУСТАФАННИКАКВА ПРОШКА КЪМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!ДА СЕ ГОТВЯТ РУМЕН РАДЕВ, КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И ВСИЧКИ, ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ!
1
11
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
милиционера гешев обяви война на този тип престъпност за да има силен ефект на сеирно се оформя слабото му място да бъде същинската борба с корупцията и осъдителните присъдито да ги хваща и бат боко едно време можеше но без силни обвинения от другата страна ще ги пускатпоне за нас народните маси отава заблудата че нещо се е поразмърдало на хоризонта