Как да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас?

Усещате отдалечаване
26 апр 2024 23:00, Михаела Лазарова
17
Как да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас?
Снимка: Istock

В любовта и връзките могат да се появят всякакви трудности и предизвикателства. Едно от тях е разрушаването на доверието. Когато няма доверие между партньорите, нещата могат да започнат сериозно да се влошават и да вървят надолу.

Понякога изпитваме недоверие без особено видими причини. В такива случаи по-скоро ниското самочувствие и несигурността ни карат да се съмняваме в любовта и намеренията на партньора си. Но в други случаи се появяват редица червени флагове, които подсказват, че половинката ви може би не е докрай искрен с вас.

Как да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас? Кои са признаците?

Ревностно крие мобилния си телефон

Мобилният телефон е устройството, в което държим цялата си комуникация. Ако по някаква причина сте забелязали, че партньорът ви пази телефона си от вас старателно, държи го постоянно в себе си, сложил е пароли, които не знаете или е активирал функцията да не изскачат съобщения при заключен екран, то това са все знаци, че всячески се опитва да скрие нещо от вас.

Постоянно го хващате да се оплита в лъжи

Веднъж ви е казал едно, после съвсем друго за същата ситуация. Започвате да се чудите дали вие не сте разбрали правилно или по-скоро той ви лъже и се опитва да прикрие нещо. Когато му зададете уточняващи въпроси, започва да се изнервя, да става раздразнителен, да ви отвръща с въпроси. Всичко това подсказва, че се опитва да скрие нещо от вас.

Още по темaта може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от Свободно време.
Таро прогноза за всяка зодия за май
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 1 седмица
При мен всичко е верно :)) Ако дъскатата ме попита какво крия от нея, ще й кажа истината - крия колко пари съм потрошил :))
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Миле ти още ли нямаш приятел? Ама хайде че ще си останеш стара мома. Разбирам че те е яд на целия свят но стига с тези глупости против връзки и приятелства.
8
1
 
4
 
! Отговори
До Строго му казваш преди 1 седмица
Поздрави, този льольо не е за теб, прати го на Птм....
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лена мустака и Просто Киро баджанака :)))
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Приятни сънища!
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не крийте нищо!
4
3
 
7
 
! Отговори
Абе как да разберете преди 1 седмица
Ами много просто. Влизате в стаята, надигате покривката на леглото и гледате отдолу. Ако партньорът ви крие нещо от вас, ще видите под спалнята ви голо момиче. Което партньорът ви е скрил там за да не я видите, когато влизате внизапно.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бъдете открити! Той ще го сметне за капан.
2
6
 
5
 
! Отговори
Строго му казваш: преди 1 седмица
Погледни ме в очите! Чуваш ли какво ти казвам? Погледни ме в очите и кажи, криеш ли нещо от мен? А бе, ти защо поглеждаш встрани? Ааааа, ще се обадя на Михаелчето да дойде да направи репортаж за нас и да ни снима! После да те изтипоса в сайта, всички да видят, че не можеш да ме погледнеш в очите, защото сигурно криеш нещо от мен! Казваше ми мама, че ти не си за мен, но аз наивницата не я послушах! А какви момчета ме искаха ...
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз нямаше нужда да дебна и шпионирам. Директно го напуснах!