Баба уби съседско куче, отива на съд

Образувано е бързо производство срещу старицата
17 фев 2020 13:15,
95
Баба уби съседско куче, отива на съд
Снимка: БГНЕС

Бързо производство е образувано спрямо възрастна жена заради причиняване на смърт на куче, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Още по темата


В събота в РУ-Септември бил получен сигнал от 56-годишна жена от Пазарджик. Тя съобщила, че неизвестен е причинил смъртта на куче, обитаващо бащината и къща в септемврийското село Варвара.

На мястото са насочени екипи на полицейското управление, които извършили оглед в присъствието на ветеринарен лекар.

В хода на разследването било установено, че извършител на престъплението е 78-годишната съседка на жалбоподателката. Спрямо нея се води бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От куче до йуче има разлика.И от ЧЧЧовекдо човек също. Та, има и (не един!) човек по-зъл и вреден и от бясно куче. Тук бабата р дрееееебна рибка.
52
2
 
4
 
! Отговори
до 52 преди 4 години
пише се "сАдист", ***
51
1
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Браво на следователите - много са бързи !!!43693
50
7
 
19
 
! Отговори
Freeman преди 4 години
Е кво да го прави, да му бае ли? Вдигало е шум, ядяло й е пилците или е пречело по някакъв друг начин. Жената е решила проблема, както е могла.
49
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучелюбската простотия няма край, хубавото е че на хората вече им стана яско колко ненормални социопати са тези човечета.
48
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-силния убива по-слабия - това е анархия.
47
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм на страната на бабата:Какви е баби раждала,раждала, ражда и днескаБългария наша юнашка!
46
17
 
33
 
! Отговори
Късен Босилек преди 4 години
Браво бабо. Печено бабче. А разни изнежени ми разправят врели... По-добре е било да чака да я захапе. Но и тогава кучерастите ще обвинят бабето. За тях кучето е преди всичко. Че сложоли и умилителна картинка на кутре. Такова пале ли е убила жената или някой 50 килограмов звяр.
45
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
34 така ли се решават нещата. Няма лоши кучета 3ма лоши стопани. Има закони, институции, медии. Първо тръгни по този път. Организациите за защита на животните.
44
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бяха убили бабата, изобщо никой нямаше да се трогне, ама тя убила куче, голяма трагедия. За това се полага административна глоба, остана да вкарат бабата в затвора, че да се разбере, че съвсем сме се демократизирали. Наказателно преследване може да има само при жестоко и безпричинно умъртвяване на животни. То като се колят прасета и крави - какво, престъпление ли е това?
43
10
 
29
 
! Отговори
някой си преди 4 години
Щом жената е подала жалба (бабичката на 78 години), значи си е виновен стопанинът,че не е взел мерки.Освен да яде кокошките й, сигурно е скачало й да хапе хора. Ако кучето си го държаха стопаните вързано в двора на къщата,сега щеше да си е живо и здраво. Не вярвам 78 годишната бабичка да го е убила само зашото е лаело силно.
42
10
 
13
 
! Отговори
Валентин Тодоров преди 4 години
Като си помисли човек,че същата тази държава която преследва хора в името на "правата на животните" преди 20 и няколко години,когато като мляд ловец се бях специализирал в изгребване на вредители,основната част от които бяха скитащи кучета,ми изплащаше премия за всеки чифт уши.
41
13
 
9
 
! Отговори
ами преди 4 години
Ако кучкара е виден гербер от селски мащаб,нормално е да арестуват "гадната убийца"!
40
8
 
29
 
! Отговори
doc преди 4 години
Съседско куче уби баба. Нищо. Никаква реакция. Сега всички кучкари на барикадата. Перверзници. Агнешки главички може. Цели зайчета задушени без проблем. Защо тази тъпотия. 1
39
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия така за човек не се организират бе.
38
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
78 годишна баба не отива току така да убива куче. Ако е някое 15 годишно хлапе разбирам. Със сигурност кучето й е убивало някакви вид домашни птици.
37
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
баба вълкодав срещу *** оплаквачка, серия 1. само сега
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не че трябва да се обиват кучета, но ...ся куче да си ...
35
5
 
27
 
! Отговори
Един съвет преди 4 години
Ако имате съсед с лаещо куче, което не ви дава да спите, то няма смисъл да се оплаквате и да говорите с него - сигурно е на 100%, че съседът ви е тем3рут, на когото не му дреме и може даже да му е кеф, че ви пречи на вас и на околните. Нито дума на никого. Решавате и тепате (кучето де, не съседа)Кофти е, че бабата е решила да говори с тях като с хора, и сега е основен заподозрян и си е признала пред полицаите.
34
4
 
32
 
! Отговори
честно преди 4 години
Кучето на едни съседи по цяла вечер и цяла нощ вие на двора. Просто не се издържа. Нямам идея те как издържат, но явно са олиго-френи. мисля да му подхвърля нещо вече. Просто ми писна от хора, които мислят, че сас сами на планетата. Никой не мисли как пречи на другите!!!