Близки на починал млад мъж винят лекари в небрежност

Напрежението пред болницата във Велико Търново
36
Близки на починал млад мъж винят лекари в небрежност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Напрежение пред болницата във Велико Търново. Причината - смъртта на млад мъж. Близките му се съмняват в лекарска небрежност.

Починалият мъж се казва Димитър Маринов. Тази сутрин неговите близки и приятели се събраха пред болницата, за да поискат отговори от медиците. Тяхното основно съмнение и притеснение е, че е допусната небрежност от страна на медиците.

Мъжът е бил приет в инфекциозното отделение на търновската болница с пневмония. Лекуван е, но няколко часа след изписването състоянието му се влошава. Вдига висока температура и това е наложило повторната му хоспитализация в реанимацията на болницата. Седем дни по-късно умира, предаде bTV.

Неговото семейство, приятелите и колегите му сега настояват да разберат истината за свърта на Димитър Маринов. Те се притесняват, че според епикризата той е изписан здрав, а в крайна сметка е починал.

В болницата тече вътрешна проверка. Иззета е документацията от двете отделения. Разпитват се и лекарските екипи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Ха преди 1 година
Лекари... Къде...В българските болници лекари няма. Те са ЕТ. Българскито здравеопазване катастрофира отдавна. Трябва да се закрива всичко и да се опчва отначало. Без здравна каса, която да точат. Здравните заведения изцяло държавни - 100%. Чак тогава може да се говори за нещо ново.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как е възможно да давате трибуна на наглите мнения на бгмамите, които и пред загубата на младия живот заради лекарска немарливост, продължават да пробутват за причина ковид, или липса на ваксинация за измисления ковид?? Чудя се тези жени деца нямат ли, или са т.пи по рождение? Недоволната имам предвид в случая! Хакнете им продажния сайт!!!!
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яко бой за мърлячите от болницата., това заслужават щото всичкит до 1 са такива , чакам ги вече 5 месеца, да дойдат у дома да погледнат болен човек, чакат го да умре за да не може да му дават пенсия !
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Здрав е, защото ковид няма и не съществува.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Резултати от аутопсия ще видиш през крив макарон. Да не са луди да ги разпространят.
24
5
 
4
 
! Отговори
От народа преди 1 година
Светлина по пътя на този младеж! Имам чувството, че нарочно това се постигна след намесата на сащ.защото тя ни е вербувала след идването на така желаната от нас "демокрация". Ако ние хората не се възроптаенм срещу тях, но да сме ОБЕДИНЕНИ, все така ще си я караме. Дано да не стане. Господ да пази България и всички българи в нея. Тдб
23
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека първо да видим резултатите от аутопсията, пък после да раздаваме правосъдие.
22
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако касата заплащаше пътеките в пълния им размер, нямаше да ги изписват недоизлекувани. Хронично недофинансиране, фалит на болниците. Неваксинираните срутиха и без това хилавата ни здравна система.
21
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако касата заплащаше пътеките в пълния им размер, нямаше да ги изписват недоизлекувани. Хронично недофинансиране, фалит на болниците. Неваксинираните срутиха и без това хилядата ни здравна система.
20
15
 
4
 
! Отговори
Дончев преди 1 година
Американците създадоха Ковид за да почне войната и за да унищожат Путин. Нема лабаво бейби!
19
11
 
21
 
! Отговори
Пена преди 1 година
След 15 години ГЕРБ България заприлича на бунище. Пак гласувайте за тях. България е гноясалия апендикс на умиращата руска империя.
18
5
 
12
 
! Отговори
ЧУЙТЕ ГИ САМО! преди 1 година
имал CoV-2 IgG тоест ковид, да, но тези антитела се появяват и след ваксинация. тия ни взеха за ***, сори, пандемията свърши ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ да се оправдавате с ковид
17
6
 
10
 
! Отговори
До17 преди 1 година
Правилно,решението е,,зъб за зъб ,око за око,явно само тая система работи,сега близките на починалият трябва да сбарат лекуващото лекарче и най вече онова директорче -печалбарче и ........!
16
9
 
4
 
! Отговори
тъпчат хората преди 1 година
с лекарства, вижте само ВИТАМИНИ???? витамини за пневмнония, супер нали, тотални неадекватници , Проведена е терапия с антивирусни препарати, вливания, антибиотици, антипиретици, витамини ПИТАТ ЛИ НЯКОЙ ДАЛИ ИСКА ДА МУ СЛАГАТ ТИЯ РАБОТИ В ОРГАНИЗМА????
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом е болницата във Велико Търново, е ясна работата. За там все такива истории се чуват. Не знам с какъв неизчерпаем оптимизъм трябва да е човек, за да отиде там и да се надява, че ще го излекуват...
14
3
 
7
 
! Отговори
аз преди 1 година
да ене е вътреболнична инфекция
13
14
 
4
 
! Отговори
Доверил се на разума преди 1 година
Мене ако питат трябва да направят още два-три платени частни плана за здравно осигуряване. Единия минимум, който е сега. Един нормален от порядъка на 200 лева осигуровка и един Ултра от порядъка на 500 лева на месец здравна осигуровка. Който е на Ултра влиза с приоритет пред тея с минимум план дори и да е в значително по-леко състояния. Има меню в болницата по избор и може да избира екип и ВИП стая + приоритетен транспорт, вкл. и с медицинските хеликоптери, дето ще купят. Който си го позволи-той
12
9
 
6
 
! Отговори
Доверил се на разума преди 1 година
Като си направи тест, ако разбираха биха предвидили неблагоприятните последици от вируса, като например тромбози в различна степен, дето могат да запушат кръвоносен съд в мозъка и да спрат изцяло или частично негови функции. Могат и другата да се появят и да спре друга важна система, потенциално фатално ... Биха предприели своевременни действия, да не се стига до фатален изход, ама покрай празниците са били някои стажантчета и не им се е занимавало. За тея пари толкоз ...
11
4
 
13
 
! Отговори
До доверил се преди 1 година
И като си направи тест какво- ще го лекуват по друг начин ли? Спри да трролиш тигре, бялата мафия е виновна за смъртта на много хора, защото не ги лекуват, ако не им носят пари и бонуси! Този случай е точно такъв!!
10
14
 
4
 
! Отговори
Доверил се на разума преди 1 година
Пропагандната машина работи, троловете изпълзява от пещерите и започнаха да хапят, след като им се разкри схемата. Що не са му направили тест не зная, нито пък защо закриха пътеката. Къде виждам руснаците - ами всеки е срещал пропагандни клипове, които омаловажават вируса и дискредитират ваксините и пандемията. Може да се види оригиналният им език или на какви източници се позовават или от какви източници идат. Критично мислене се нарича не да се доверяваш на шарлатани на сляпо, а да провериш !