Големи горещини днес, утре валежи

Слаб вятър
4 авг 2023 07:32, Росен Стойчев
6

Денят ще започне с минимални температури в страната от 19 до 25 градуса. Преди обед ще бъде слънчево. Следобед ще се развиват купести облаци, повече - над планините. Валежи не се очакват. Ще се задържи горещо през целия ден. Вятърът ще бъде слаб от запад със скорост до 20 км/ч.

Максималните температури ще бъдат от 34 до 44 градуса, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Още по темата

Над Черноморието облаците ще намаляват. Следобед ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще бъде слаб от изток. Максималните температури на въздуха ще бъдат 29-30 градуса. Морската вода е с температура от 24-25 градуса по северното крайбрежие, до 25 градуса по южното.

У нас в събота в северните райони ще превали и прегърми. Слабо ще се понижат температурите, като ще се задържат над 33 градуса. В неделя в северните райони ще превали и прегърми. И през новата седмица ще има повече слънце и постепенно повишение на температурите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Времето е такова,каквото Бог отреди.Началници от всякакъв калибър в БТВ,сменете некадърните си синоптички,които със стаж вече за пенсия,нямат елементарно отношение към работата си.Гледайте Ники Василковски от НТВ,човек професионалист до мозъка на костите си.Едната от вашите в БТВ,си разхожда кълките из студиото,другата си използва източната усмивка и до там.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Скоро ще разбереш...
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А колко болни от корона за денонощието?
2
2
 
10
 
! Отговори
Облъчвай до дупка преди 1 година
Никога досега по това време на годината не е било толкоооова горещо, а? :) Апокалипсис направо. Статиите за климата и домашното насилие трябв да вървят нон стоп до новата пландемия и дигиталното евро.
1
5
 
2
 
! Отговори
Цоцолана от Люлин преди 1 година
аиде стига сас тези жеги купила сам от кафлант мисо свинско на промоциа слагам сужуцити а то многу топло ште го замразия