Момиченце на 2 г. избяга от детската градина

Входната врата е била отключена
11 юни 2024 16:25, Инна Ангелова
33
Момиченце на 2 г. избяга от детската градина
Снимка: БГНЕС

Момиченце на две години избяга от детска градина “Иглика” в Бургас. Днес е било първото посещение на детето в градината. За инцидента се разбира от пост в социалните мрежи на жената, която го е намерила.

Тя твърди, че е минавала през градината, когато е видяла момиенцето да плаче. Било е уплашено и е треперило. Жената веднага го е върнала в детската градина.
 
Директорката на детска градина "Иглика" Стоянка Атанасова заяви за БНТ, че не е ясно дали малкото момиченце наистина е излязло извън двора на градината.

В същото време входната врата на детската градина вече е била отключена  Директорката допълни още, че не е била уведомена от своя служител за инцидента. Всичко се е случило в рамките на около 5 минути.

Тя е категорична, че от утре отговорният служител няма да бъде на работа в детската градина. "Грешката, която колежката е допуснала, че влизайки в павилиона е трябвало да заключи входната врата", обобщи директорката Стоянка Атанасова.

По думите на директорката майката на избягалото момиченце е казала, че то има навик на излиза извън двора на къщата, в която живеели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: детедетска градина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
10
 
! Отговори
Гост преди 2 месеца
Брат ми като малък също избяга от детската градина, но съседа като му игра два шамара и повече не се и замисли! И никой от родителите ни не вдигна скандал как така ще удря чуждо дете! А сега и думичка не можеш им кажеш!!!
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Децата на 2 г се оказаха по - умни от учителките" - много зависи от родителите. преди седмица се запознах с двугодишно, което можеше да води диалог... Познавам и такива на по 8-9, които се крият "под полата на мама". Едно време в квартала беше много популярно да се учим да четем възможно най-рано, аз почнах на 3 годинки и месец, ама тва е щото отказвах да ходя на детска и наште се принудиха да ме оставят на баба. Едно е да се занимаваш с едно дете, друго е да се занимаваш с цяла група.
9
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От малцинството ли е? Отишло е да си набере желязо и да си търси жених на вторичните.
8
3
 
17
 
! Отговори
Сериен убиец преди 2 месеца
Аз пък избягах от затвора, чудо голямо! Оставете хората на мира!
7
5
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 месеца
Тази като порасне ще стане голяма палавница :)))
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
излязло е момиченцето да си купи сладолед да си намери момченце да я повози на камиончето какво толкова.
5
0
 
11
 
! Отговори
Lina преди 2 месеца
Децата на 2 г се оказаха по - умни от учителките
4
2
 
5
 
! Отговори
БРАВО НА ДЕТЕТО преди 2 месеца
А РОДИТЕЛИТЕ МУ СА ИЗБЯГАЛИ ОТ БГ
3
3
 
16
 
! Отговори
Детето-беглец преди 2 месеца
Долу детската градина, долу диктатурата на лелките, долу супата с броколи за обяд, долу ябълката за десерт! Свобода на децата, свобода на народите, искаме права, искаме чипс, искаме шоколадови бонбони, искаме газирано!!!
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как може да ни занимавате с такива неща? Децата и бягат, и падат, и се удрят, и се разболяват... Каква журналистика е това?!
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И правилно! Никой нормален човек не обича да ходи на детска градина. Браво на детенцето, че си отстоява възгледите!