На лагер в Шкорпиловци: Мръсотия, вкисната храна или клевети?

Напрежение и агресия по време на детски лагер
10 юли 2024 08:38, Александър Попов
49
На лагер в Шкорпиловци: Мръсотия, вкисната храна или клевети?
Кадър: Нова тв

Родители сигнализираха за лоши условия по време на детски лагер, както и за грубо отношение на персонала на хотяла, в който са настанени.

От хотела твърдят, че агресивното поведение идва от танцовата школа, която организира лагера.

"На 8 юли пристигнахме в базата в Шкорпиловци – това, което видяхме нямаше нищо общо със снимките и описанието на базата от офертата”, каза пред Нова тв Десислава Вълкова, ръководител на танцова школа в София.

По думите й в хотела имало лоша хигиена, липса на отношение и недостатъчна храна. Разговаряли с управителката и тя ги е уверила, че ще предприеме мерки.

Но в крайна сметка се стигнало и до намеса на полицията.

Една сутрин дете е оставило купичка с мляко там, където се отсервира храната. Според ръководителката то е било вкиснато, а напрежението ескалирало, след като на детето е била направена забележка по груб и неуместен начин. Стигнало се е и до заплахи.

„Гостите са се нахвърлили да обиждат нашите служители, след като едно от децата е изхвърлило пълна купичка с храна и е получило забележка от готвача”, каза управителят на фирмата, която стопанисва хотела, Емил Бакърджиев. Според него не е имало физическа саморазправа. „Колегите ни от ромски произход искат да заведат дело за обида”. Той нарече мръсните чаршафи и лошите условия в хотела „клевети”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голяма работа станала, ще им мине
24
1
 
30
 
! Отговори
Ганчо-хотелиер преди 1 месец
Повечето услуги за деца са така - на логиката, че деца са и няма да се усетят. А това, че роми били персонала... Каква хигиена въобще може да се очаква?
23
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е, като не им давате бисквити с канабис за десерт, ще се оплакват. И аз да съм, и аз ще се оплаквам. Легализация на марихуаната, задължителна
22
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те преяли лапетата, майките им със сигурност готвят по зле.
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Контролните органи са в безсрочна отпуска.Иначе не биха допуснали такова безобразие.
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като се знае какъв е персонала,не може да се очаква хигиена от него.Но те не са виновни,те така си живеят.Защо обаче трябва да тровят децата ни?И къде са ХЕИ в случая?
19
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обекта незабавно да бъде затворен и яка глоба на собственика!
18
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Намерили лагери без пари построени още от бай Тошо - а искат Шератон и Хилтън :)))
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От начало бях леко предубеден.. И после се сетих, че за да има "купичка мляко" трябва или да е попара?!? или мюсли? Нали? Но щом детето го е усетило това нещо... значи или е разлигавено (как пък другите деца са го яли??), или пък има право. И да беше си хванало телефона и да беше викнало полиция - нали скачаха там за заплати ужким. И полицията да си върши работата по протокол, а не "еднодете каза на една жена дето каза, че". Скапаното мляко го "кръщават" с какао, та на всеки може да се случи.
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Занимарили са обслужването поради липсата на персонал.
15
0
 
7
 
! Отговори
До До 1 преди 1 месец
Няма смисъл, все пак трябва да си заработят копейките ....
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пешо, откога истината стана "плюене" в тази овча кошара България ? Запита ли се защо го местят контролните органи преди да го напишеш ? Отговорът е лесен : - "местят го защото няма народ на тази територия, а е останало само едно контролирано и послушно стадо овце" ! Плюене била истината за мишока Пешо ?
13
1
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 1 месец
Докато се плюем в чата нали знаете че контролните органи, отговорни за този "лукс" си прибират заплатите от нашите данъци и ни се смеят на писаниците:) Преместват си го в другия джоб.
12
7
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 1 месец
Има ли друга дума в речникът ти освен "евроатлантическо" ? Сигурен съм, че няма, вие проsтите копейки сте най-обикновени папагали, повтаряте това което ви каже "дресьорът" ! Излизал лиюси поне за ден извън "клетката" за да видиш, че извън нея има култура, възпитание, чвешки отношения в този "евроатлантизъм", че там е обитавано от хомосапиенс, а не от папагали ?
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ваши Величества, нема да се оплаквате! Следващият път ще ви сложим да спите в юрти!
10
0
 
17
 
! Отговори
лингвист преди 1 месец
Хотяла е една модна и постоянно използвана дума.
9
5
 
36
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Проблемът е,че тази ромска гербаджийска мафия,която язди туризмът е едно цяло с ромите в съдилищата и полицията. Кой да осъди престъпниците? Та тия герберски неграмотници имат дискотеки за деца,в които се продава дрога и се практикува масова педофилия и никой не им отне правата да бъдат съдържатели..никой не ги осъди на затвор. Това,което се случва в България изисква въоръжена борба срещу всички власти,но няма кой.
8
0
 
32
 
! Отговори
Eeeee преди 1 месец
Да си пратиш детето при местни тарикати
7
0
 
44
 
! Отговори
мда преди 1 месец
Това са част от българските хотелиери. Достатъчно показателно и за храната, и за обслужването, и за обстановката. А после реват, че нямало туристи и че българите ходят в чужбина. Еми заслужават си го. Има и хубави хотели, но там цените са като в Западна Европа, че и доста по-високи.
6
13
 
20
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
До Анонимен 1 Не ми прилича на евроатлантическо, по-скоро възрожденско-социалистическо! Що не се поинтересуваш на коя партийка е фен СОБСТВЕНИКА?