19-годишна е жертвата на катастрофата на "Тракия"

Колата се е ударила в бетоновоз
46
19-годишна е жертвата на катастрофата на "Тракия"
Снимка: БГНЕС

19-годишно момиче от Бургас е жертвата на АМ "Тракия" при тежката катастрофа тази сутрин. Други трима от автомобила, в който е пътувало момичето, са в болница.

Около 7:50 ч. тази сутрин колата им Ауди А3 се забила в бетоновоз, след което изхвърчала и се ударила в мантинелата.

Още по темата
Произшествието, станало в района на Карнобат, блокира трафика.

Трафикът по автомагистрала "Тракия" в посока Бургас ще се отбива по стария път през Стралджа - Айтос - Бургас, още от пътен възел Зимница на територията, обслужвана от ОДМВР Ямбол, съобщиха от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Бг повече умират отколкото се раждат днес.Хора бъдете разумни
43
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
някакъв психотест трябва да има за новите шофьори!това нормален човек не може да направи!има нещо сбъркано в такива хора!
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Супер трепете се *** и инвалиди оставяйте..
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Масово карат като луди и жени също въпреки че нямат рефлексите и уменията ба мъжете
40
0
 
8
 
! Отговори
СБА преди 1 месец
Високата скорост убива!Миг невнимание или неизправност и после цял живот-МЪТРЪВ!
39
0
 
20
 
! Отговори
Пътят е на всички! преди 1 месец
Колата е една ламарина с двигател и вози от точка А до точка Б.Важно е да е здрава и изправна.Скоростта е без значение.Всички пристигат по едно и също време или едно ходене до WC разлика във времето на пристигане.
38
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
Оттам минах 08.15ч посока София .Гледката беше като на филм.Двигателя на колата беше хвръкнал на платното.Тапата почваше след разклона за Карнобат посока Бургас.Имаше младежи наблизо около потрошената кола до полицията и линейката.На сто процента си помислих,че днес някой няма да види Черно море.R.I.P
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ганъо на море!
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 28 - виж човек, тея "Крумови" мерки не са нужни! Имаме си достатъчно строг закон - просто трябва да се спазва. А за тая цел камерите на тол-системата трябва да работят и като радари и да засичат "междинна" скорост - между две камери. Да се добавят още радари, и на края на магистралата - нарушителите да се отбиват. Сваляне на номер или незабавно плащане. След месец - всички ще карат като баби, повярвай ми. Не е лошо ш да се увеличат застраховките на нарушителите. Друго не трябва.
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато задволанното устройство не осъзнава,че не е сам на пътя така става.
34
1
 
25
 
! Отговори
това за САЩ е вярно преди 1 месец
Бях на бригада преди години и шефът ми имаше Додж РАМ 5.7 хеми. Караме веднъж по магистралата в Кънектникът и той се влачи със 75 мили. Аз му викам, защо се влачим ? Човекът супер учуден, не доумяваше какво го питам. Показва ми знака с показалеца. Аз на 22 години с арогантното "И кво?" Отговорът беше - "Ако вдигна 100 мили, утре съм в съда "за безразсъдно каране", взимат ми точки и после застраховката става много скъпа. Отделно ще плати и глоба. Осъди ли го съдията, застраховката по 3. Та, така.
33
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
19 годишна! На практика - почти дете! Бог да я прости! Ужасно нелепо и ужасно тъжно. Младите хора не бива да си отиват по този начин - каквато и да е причината. Липси на опит, надценяване на автомобила, засичане от друг автомобил или "ниско летящ джип" зад нея който я е "притиснал" идвайки с 200?! Каквото и да е - Бог да е на помощ на родителите, а нея - нека прости!
32
1
 
4
 
! Отговори
До 28 преди 1 месец
Ако ставаше така ти първи ще останеш без книжка.Иначе даваш акъл.
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И най-лесното и евтино решение за бързо подобрение на контрола. Всеки да може доброволно да си закупи видеорегистратор който МВР да пломбира и всичко заснето по този начин да се счита за доказателство в съда, а всеки първи докладвал за нарушение записано на неговия регистратор да получава 10% от начислената глоба на нарушителя след събирането и. Да видим дали тогава ще има джигити.
30
5
 
8
 
! Отговори
Не е до скоростта преди 1 месец
Има много фактори, които могат да доведат до това, че високата скорост да причи ПТП. Но Високата скорост сама по себе си НЕ причинява ПТП. Знаете ли, че в Германия загиналите от ПТП на 100000 души са 2.5 пъти по-малко от България ? А там на редица места се кара с над 250 и няма ограничения! Проблемът е в качеството на пътната мрежа, бутафорните ГТП, старите и неподържани коли, измислените шофьорски курсове, изпростяването на населението. Проблемът НЕ Е високата скорост сама по себе си!
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
*** не трябва да шофират коли.
28
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има много елементарни решения на проблема - при залавяне на шофьор употребил алкохол, наркотици, неправоспособен минимума да бъде 20 г. затвор без право на гаранция, условна, съкратено и домашен арест. При превишена скорост с над 30км/ч. от стандартно приетата за населено място, шосе, магистрала - конфискация на автомобила и доживотно отнемане на правото за управление. Също така при повече от 2 нарушения годишно да се отнема шофьорската книжка, а при рецидив да се отнема доживот.
27
4
 
4
 
! Отговори
24 преди 1 месец
Още една причина да не се ходи на море в България.Караш си спокойно бетоновоза и отзад някой ти се размазва.Грешката е на водача която ще коства много в последствие.
26
1
 
16
 
! Отговори
Аз съм от поколениет преди 1 месец
Аз съм от поколението, където не сме карали свръх модерни автомобили със редица системи за безопасност. Някога бях на 24, когато Москвичът ме подведе на един завой през зимата. Но за щастие карах леко и само задрах мантинелата. Винаги съм имал едно наум за тогавашната техника и карах ЛЕКО. Москвичът не беше бърза кола, но 150 можеше да направи, но никога не съм си позволявал, никога Сега колите са много бързи, а повечето не са изправни, защото не са подържани. Жалко за детето. Съболезнования.
25
0
 
9
 
! Отговори
До 23 преди 1 месец
На пистата няма на кого да се издемонстрират. Населението е по демонстрациите.