Трима младежи пострадаха след инциденти с тротинетки в Ловешко

Случаите са само за 2 дни
Обновена: 5 авг 2024 21:54 | 5 авг 2024 21:44, Красимир Ангелов
4
Трима младежи пострадаха след инциденти с тротинетки в Ловешко
Снимка: БГНЕС

Трима младежи пострадаха след пътни инциденти с електрически тротинетки в Ловешко през почивните дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Две момчета на 19 години са паднали от електрическа тротинетка малко след полунощ днес в луковитското село Дерманци. При преглед в Центъра за спешна медицинска помощ в Луковит е констатирано, че пътникът е с травма на главата и малко по-късно е транспортиран до болница в Плевен.

Водачът на тротинетката е с повърхностни наранявания, прегледан е и е освободен за домашно лечение. Пробата му за алкохол е отрицателна.

В събота 15-годишен младеж също е пострадал, след като се е блъснал с управляваната от него тротинетка в лек автомобил в Ябланица. Момчето е прегледано в болница и освободено за домашно лечение.

Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а на младежа е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
КАТерици преди 1 месец
Какъв ли акт са написали на 15 годишния водач на тротинетка? Ситурно няма и винетка, ГО, ГТП и 50-100лв джобни, за разлика от всички предвидливи водачи на МПС.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голема работа! Емили Тротинетката им показа как се праи :)))))))
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак не го пишете както си требе. Требе да напишете, че има бум на бхаратци на тротинетки. Явно са крадени отнякъде. И се мотаят по пътищата без някой да им дири сметка. И какъв е тоя "пътник" на тротинетка ?