Какво става? Пет сватби на пловдивчани с филипинки за три седмици

Много ритуали през август - 190 от началото на месеца
23 авг 2024 13:28, Петър Бойчев
209
Какво става? Пет сватби на пловдивчани с филипинки за три седмици
Снимка БГНЕС

Странна обич е пламнала между пловдивски мъже и кръшни филипинки. Само през последните три седмици в Пловдив са сключени пет сватби на българи с очарователни жени от екзотичната държава.

От началото на август до момента са извършени общо 190 ритуала в Пловдив, а месецът все още не е свършил, съобщи директорът на ОП "Радостни обреди" Чудомира Пинджева, пише Plovdiv24.bg

Бумът обаче предстои и се очертава най-натоварено да е на 24 август 2024 г. Интересната дата е избрана от 15 двойки, като осем от ритуалите ще бъдат в Централния дом на младоженците, три - в зала "Тракия", а останалите четири са изнесени. Сравнително спокойно ще е на следващия ден, когато само четири двойки младоженци ще се врекат във вечна любов и вярност.

За сватби през септември вече са се записали 150 двойки, съобщи още Пинджева. Служителите на "Радостни обреди" още от сега се подготвят за следващата серия натоварване. В почивните 6 и 7 септември графикът е запълнен до предела и през двата дни ще има по 18 сватби.

По време на празниците на Стария град на 21-22 септември четири двойки са избрали да сключат брак там. "Младоженците получават екстри като ритуалът е на цената на зала, а не на цената на изнесен ритуал. Осигурява се  безплатно музикален съпровод на живо, сватбена украса от агенция и безплатен достът до къща "Хиндлиян" за фотосесия" - каза още Пинджева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от Страната
15-годишна пострада тежко при катастрофа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
4
 
! Отговори
До 96 преди 3 седмици
Ако си свестен мъж ще намериш и свястна жена.
94
7
 
2
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
До Анонимен 88 Ако това е адресирано до мен, ще Ви посъветвам да се въздържате да давате такива крайни оценки на напълно непознати хора! Може би си мислите, че по този начин изглеждате на високо ниво, а мен ме поставяте на ниско, но всъщност показвате само колко комплексиран сте.
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 96. Никъде.
92
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Защото хубавото никога не е евтино. :)" А какво става, когато си въобразява това, защото не поддържа връзка с реалността, и остарява сама с котки?
91
5
 
4
 
! Отговори
до 94 преди 3 седмици
Не е точно така. Природата се стреми към разнообразие и комбинации. Оттам идва "противоположностите се привличат". Проблемът е, че се привличат за кратко, а не за съжителство. Природата не отчита колко дълго трябва да се отглежда човешкото дете и какво е нужно за това.
90
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По принцип сега къде може да се намери свястна жена в България дето да става за семейство, да роди деца и да се грижи за домакинска работа? Навремето имаше по селата такива добри момичета, но вече е обезлюдено и има само баби. В градовете ми струва невъзможно. Може би в по малките градове да има още останали някъде ама се съмнявам. Така като гледам всичките моми вече изповядват западни ценности. Не случайно се топим като пролетен сняг. То не останаха жени. А има толкова много свестни мъже.
89
1
 
5
 
! Отговори
Фен преди 3 седмици
като се обичат младите, що да не се вземат.
88
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Генетично сме програмирани да харесваме сходни на нас по цвят, височина и тн. за това и 99% от хората се женят за собствения си етнос. Така е с цел да си запазим гена. Има нещо ненормално и извратено в тия, които избират друго, ама то им и личи де - нормално изглеждащ мъж рядко стига до азиатки и други, повечето са или хамави, или дебели, с видимо сбъркани гени или побъркани от азиатско проно маняци.
87
9
 
1
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
До до една жена 90 Всъщност, това е мисленето на бедняка. :) Защото хубавото никога не е евтино. :)
86
2
 
7
 
! Отговори
До 81 преди 3 седмици
Бракът не е инвестиция.Ако го приемаш така никога не се жени.Много ще сгрешиш.Бракът и любовта са да даваш,а не да получаваш.Всеки който има поне 20 години добър брак го знае.Семейството е най важното нещо за нормалния човек.Семейството не е за сметкаджии и егоисти.
85
6
 
2
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
До Нормално. 75 Тези млади момичета наистина са наши, в смисъл те си имат не само майки, а и бащи. Отношението им към мъжете до голяма степен е формирано от бащите им, така че отговорността е обща. С бащи, които гледат на жените, като на обслужващ персонал във всяко отношение, такива стават младите момичета, защото никой не иска да е обслужващ персонал в личния си живот, освен ако не води мизерно съществуване, както е при тези филипинки, които се омъжват за българи. Като доведе някой милионерка
84
4
 
1
 
! Отговори
до една жена преди 3 седмици
Точно така е. Тук просто обсъждаме цената. Когато някъде цената е по-ниска, естествено купуваш оттам.
83
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Споко, а защо не потърсиш средното IQ на българите?
82
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Госпожо по-долу, с еманципацията и модерните "ценности" вие за НИЩО не ставате, готвенето и чистенето поне са НЕЩО.
81
9
 
7
 
! Отговори
Мозъчен тъст преди 3 седмици
Няма по добра жена от българката.Женен съм 23 години.Тия азиатки ако ги подстрижеш късо са същински момченца,но ако си латентен хомосексуалист не е проблем.
80
7
 
5
 
! Отговори
Стоко преди 3 седмици
Средното IQ на филипинците е едно от най-ниските в света. Ако добавим и това, че не са особено красиви индивиди, може да направим извод, че става дума или за измама, или за странен фетиш.
79
5
 
7
 
! Отговори
До 78 преди 3 седмици
Е да де, ама аз не искам да съм "стока" (демек банкомат). Аз искам да съм нормален човек с нормална жена до мен. Тия със стоките.....да си се купуват и продават на пазара или по приложенията.
78
7
 
10
 
! Отговори
една жена преди 3 седмици
С риск да отнеса няколко обидни коментара :) ще отбележа нещата, които ми правят впечатление от спора. Повечето оплакващи се от българките мъже подчертават качествата на филипинските жени, като обслужващ персонал, било то в домакинството, било в секса. Не е трудно да се досетите, че това е цената, която са склонни да платят, за да се измъкнат от беднотията. Иначе защо не се омъжат за филипински мъже, щом били християнки, верни и майките им вбивали в главите традициите?
77
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Купуване на филипинска булка е по-добра инвестиция от забиране на нашенска чалгарка с 3 деца от 3ма различни.
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Както вече казах два пъти, обичайната ПРОCТOТUЯ, която нищо не знае и нищо не иска да научи.