Задържаха мъж, хвърлил цигара и предизвикал пожар в Любимец

Той бил на реката да се къпе, запалил цигара и си хвърлил фаса
23 авг 2024 13:43, Красимир Ангелов
4
Задържаха мъж, хвърлил цигара и предизвикал пожар в Любимец
Снимка: БГНЕС

Мъж, който е заподозрян, че е съпричастен за пожар в Любимец, възникнал в четвъртък, е задържан за 24 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Хасково.

За огъня, който е тръгнал в четвъртък от сухи треви и храсти в коритото на река Марица, е съобщено към 13:30 ч., посочват от полицията.

Пожарът се е прехвърлил и към необитаема едноетажна сграда, чиято покривна конструкция е изгоряла. Според информацията, все още се издирва собственикът на зданието.

След потушаването на огъня е изяснено, че съпричастен към пожара е 39-годишен мъж от Любимец, който е бил на реката да се къпе и е изхвърлил незагасената си цигара. Предполага се, че именно от там са тръгнали пламъците.

След довеждането на задържания в полицейското управление, той е признал действията си пред полицаите. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Страната
15-годишна пострада тежко при катастрофа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
хохо сега да му връчат и сметката от пожарната ... специализирани човекочаса+овъртайми, амортизация на техничката, разходи за вода, пенол и гориво, материални щети - къща, посеви и тн. Отделно и глоба за фаса.
2
0
 
5
 
! Отговори
ъъъъъ преди 2 седмици
пуснахте ли го вече :)
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е най-накрая една добра новина!