Дрогиран шофьор на рейс блъсна дядо на 88 г.

Тестът е отчел употреба на амфетамини
9 окт 2024 15:36, Инна Ангелова
14
Дрогиран шофьор на рейс блъсна дядо на 88 г.
Снимка: БГНЕС

От полицията в Бургас съобщават за инцидент с шофьор на градски автобус. Инцидентът е станал на ул. “Мария Луиза“ около 17:30 ч. с автобус на “БургасБус“, съобщава bTV.

При удара на земята в автобуса пада 88-годишен пътник. Възрастният мъж е със счупена лява тазобедрена става и е настанен за лечение в УМБАЛ-Бургас.

Шофьорът на автобуса е на 39 години и пробата му за наркотици е била положителна за амфетамини. Той е дал е кръв и урина за химичен анализ.

Водачът е задържан за 24 часа, а автобусът е иззет. По случая е образувано бързо производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от Снимка на деня
В четвъртък ще е слънчево, температурите до 29°
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 39 минути
А полицията проверявала всеки ден-ха-ха-ха. В Бг всичко е пунта-Мара . Всичко е ИЗМАМА за будаллите. И с имотите е така, и с банките, и с хотели-ресторанти. Абе един Гооолям Шиит!!
12
0
 
2
 
! Отговори
Ха ха преди 42 минути
Дрогиран е писачът на тая дописка!Веднъж е блъснат старецът, втори път е паднал на земята в автобуса.Така и не се разбира къде е мястото .
11
0
 
3
 
! Отговори
Шофьор на автобус преди 1 час
Сладури мамини, надявам се шофьора да има близки /щото той ще е в шок/, които да направят скриин-шот на публикацията ви. Най вече на заглавието ви. Ще видим резултатите, ще видим дали ще съдим МВР, но само по заглавие аз лично бих тръгнал от един иск за 100 000 лева. И половината да ми присъдят- ок!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
а дали не е от тия "дроги" дето после съдят полицията и да се окаже че дядото се навирал в автобуса.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Теста от онези, с които тестваха полицията ли е?
8
0
 
8
 
! Отговори
СтандартХ2 преди 1 час
Много интересно как преди време, като тестваха едно цяло РПУ над 50% от там "работещите" светнаха с положителни тестове за наркотици. Тогава тестовете не бяха взети под внимание, защото "е възможно да отчетат невярно заради приема на редица медикаменти". Но ако си жертва на такъв фалшив резултат, и недай си боже участник в ПТП, си директно линчуван и заклеймен като наркоман от същите тези тестове и органи.
7
1
 
7
 
! Отговори
От 5 преди 1 час
Та семейството което анелия удари с джипа си, са били в мерцедес Sclasse на 24-25г но с висока степен на сигурност при ПТП и с ШЕСТ еърбега. Ако това семейство бяха с голф тройка например, сега щяха да са в гроба, а анелиа и шАфьора И в затвора.... Нека не оставяме тоя случай да се потули. Тя анелия била шокирана,успокоявала "Детето си", затова не помогнала... А "детето И" е Ивончето дето е на 20годинки!!!!
6
1
 
6
 
! Отговори
циганина преди 2 часа
Увяажаеми ***, РЕЙС е разтоянието между две точки които преминава автобуса.Няма как РЕЙСА да бутне човек.И тая проба да не се окаже като ония от които се жалваха полицаите че са с фалшив резултат и шофзора да осъди "журналиста" написал НОВИНАТА.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Майка ми и баща ми на по 68г с 5те вида хапчета дето пият ако ги тестват 200% ще ги изкарат,че са дрогирани.KykuTe защо отказват да дават тестове?Ама Tъппите журнннналя веднага написаха, че "шофьора е дрогиран".Така писаха и че човека дето Анелия го блъсна с децата му и той бил на aMфетамин,а след кръвната се оказа че е чист.А тая *** анелия да се радва че човека е отбил щото при челен удар щеше да убиее цялото семейство,а и мерцедеса дори и на 25г е S-classe-т.е. здрава кола
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Хахаха, то и във днес-а сте със същите зависимости. Как го е блъснал, че чак в автобуса паднал дядото? ?
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
има доста лекарства на амфетаминова основа, да минат 6 месеца и ще разберем дали е бил дрогиран, много лесно лепвате етикет при тези фалшиви тестове и тромава процедура
2
2
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 2 часа
Полевите тестове са неточни.Самите полицаи го казаха и отказха да се тестват.Преди да излязат резултатите от лабораторията е крайно некоректно водачът да се обявява за дрогиран.Шофьорът,който беше пометен от автомобила на чалгарката Анелия ,даде положителен полеви тест и отрицателна кръвна проба.
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
На наркозависими не трябва да се разрешава шофиране на лични автомобил а и дума да нестава за обществен транспорт. 40 години затвор трябват на тояКелеш. Човекът е стигнал до 88 години и някакъв надрусан *** го е потрошил