Костадинов за Шенген: Ще ни превърне в бежански лагер

Приемането ни криело огромни опасности за бъдещето ни
119
Костадинов за Шенген: Ще ни превърне в бежански лагер
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отправи предупреждения относно потенциалните рискове от влизането на България в Шенгенското пространство.

Според него, приемането на страната в Шенген, в момент, когато тази система не функционира правилно, крие огромни опасности за бъдещето на България.
 
„Започва да се прокрадва една новина, че в четвъртък България може да бъде приета в Шенген. Това предизвиква вълна от ентусиазъм в евроамериканските медии и в американските партии у нас. Но никой не говори за огромната смъртоносна заплаха, която това представлява за страната ни“, заяви Костадинов. Той подчерта, че в момента Шенген, на практика не функционира, тъй като страни като Германия и Австрия затварят границите си. „Влизането на България в Шенген точно сега, когато Шенген се разпада отвътре, не е нещо, което трябва да ни радва“, добави той.

Костадинов обърна внимание на последиците от това България да стане „първа шенгенска държава“.

„Когато нелегален имигрант влезе в България, той вече няма да преминава транзитно, а ще бъде регистриран като част от Шенгенското пространство. Нашите, така наречени партньори ще връщат всички мигранти обратно при нас, защото ще бъдем първата шенгенска държава“, предупреди председателят на „Възраждане“.

Костадинов подчерта и икономическите последици от евентуалното влизане в Шенген.

„Знаете ли колко струва на Германия всяка година издръжката на нелегалните мигранти? 25 милиарда евро! Това са 50 милиарда лева – почти целият бюджет на нашата държава“, заяви той. Според него, България няма да може да се справи с такъв финансов товар. „Ние ще трябва да храним, настаняваме и интегрираме тези хора, а това ще бъде непосилно за нашата икономика“, добави Костадинов.

„Проблемът не е само икономически, а и демографски. След време ще се събудим в държава, в която голяма част от населението няма да говори български език“, предупреди Костадинов.

Според него, демографският проблем ще се задълбочи с приемането на големи количества мигранти, които ще бъдат настанявани в изоставени райони и военни поделения, което ще промени демографския състав на България. „Това е най-голямото национално предателство, което сегашният политически елит може да извърши“, заяви категорично Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от ЕС
Евробарометър: Две трети от българите виждат повече ползи в Шенген
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
3
 
! Отговори
Боровинков преди 1 минута
Много се старае,но не вярвам Путин да е чувал за него!
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 минути
Коциту с 40 депутата нищо не можел да направи завалийката в парлямента. Ах миличкия. Представяте ли си? Власт нямал бил. Хахахаха. Козе паметника спаси ли? Еврото? Нещо? Освен субсидии и далавери и закони в полза на статуквото!? Помниш ли като хвалеше Исторически Парк? А като викаше че САЩ е най великата държава. Има видеа в ютуб гледайте бе. Има и видео как Атанасова му нарежда да гласува. А като извади депутатите си и падна кворума за да изберят Пеевски за шеф на комисия памните ли а?
111
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 минути
Марешки,къде си?
110
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 минути
Забелязвате ли,как опитва да имитира Путин,Тръмп,Орбан и Фицо?
109
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 минути
Три пъти го чета това чудо на природата и три пъти не мога да го разбера??? Какво общо има Шенген с емигрантите от Близкия Изток? И коя точно граница е затворила Германия??? С Шенген и без Шенген, ния за тях сме транзитна точка! И на ли ти самият казваше, че какво хубаво сме видели от ЕС, кото не сме в Шенген!?! Последно какво точно трябва, да направим, за да си доволен? Аз знам, ама няма да стане, руска ***... ва ***!!!
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 минути
Замълча защото шефа му така му нареди
107
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 минути
На този Симеон Милков или Симо тека му заплашваше семейството и децата и след това си замълча, когато същият този Милков беше в народното събрание във временната комисия
106
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 минути
Коцето е бесен че го разкриха че е патерица на Герб. Поне вече забогатя и не му дреме. Преди откачаше
105
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 минути
Този,ако няма руски паспорт,да не се обажда!
104
0
 
8
 
! Отговори
Ахахаха преди 9 минути
Като ни приемат в Шенген, Коцето ще иде на границата със Сърбия и ще каже - "ето виждате ли Шенгена, уж ни приеха, а проверки на паспорти и товари, опашки!Това им е Шенгена! Лъжат ви, излъгаха ви! Казах ли ви!"
103
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 минути
Коцето е 1 към 1 с Бойко, иска да е мутрафон
102
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 минути
Ами Англия, САЩ и целия запад е мултикултурен, Дубай, Русия, арабския свят, Африка и подобни също. Това е бъдещето.:))
101
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 минути
Костадинов и от Газа щяха да го изгонят!
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 минути
коцето е като бойко - ако ти каже добър ден трябва дя видиш дали не е нощ навън
99
2
 
8
 
! Отговори
Роскосмосс преди 12 минути
Този .....Фермерите го ритаха , сега и Гратисчиите в Градския транспорт ще го Д е ff л0 ри рат....
98
0
 
6
 
! Отговори
Мда преди 13 минути
Чета тия глупости и чак не знам стрували си да се коментират!Всеки мигрант се регистрира. Разбира се хванатите!Нелегалните така или иначе не се регистрират,със или без Шенген!Костя май е запознат само със схемата с нелегалните.Германия толкова си е затворила границите,че всеки ден по два пъти минавам от Германия в Люксембург и обратно и до сега един патрул на граница не съм видял!Все пак този, даже не знае кои държави са в Шенген,а тръгнал да го коментира!
97
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 минути
Киро Брейка има видео за Коцето. Пуснете го да видите Атанасова как му нарежда какво да гласува и как се е подул после като го питат в БТВ.
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 минути
Ааа ние не! Не искаме вече!
95
7
 
3
 
! Отговори
Българин от Тракия преди 14 минути
Точно така ще стане!Сега ще ни приемат,но заключват входната си врата и ще висим на етажа,за да пазим от други навлеци.
94
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 минути
И в Москва не го изтърпяха!