11 глоби е имал мотористът, помел 2 деца в с. Български извор

Децата пък нямали право да управляват скутер
14 окт 2024 10:46, Красимир Ангелов
38
11 глоби е имал мотористът, помел 2 деца в с. Български извор
Снимка: БГНЕС

11 глоби за различни нарушения на пътя е имал мотористът, помел 2 деца в село Български извор в неделния късен следобед, съобщава "24 часа". В резултат на инцидента едното от децата почина.

Катастрофата стана вчера, а учениците - на 16 години и на 14 години, били със скутери. Те нямали книжки и правоспособност за тях.

Още по темата
Глобите на 49-годишния мъж са различни. Сред тях има за неправилно паркиране, за неминат технически преглед, превишена скорост и други. Освен фишове, има и актове.

Макар движението в неделния следобед в селото да е изключително натоварено, очевидци на катастрофата няма.

Експертизи ще установяват с каква скорост се е движел 49-годишният мъж. Той е карал по пътя София - Варна, който минава през селото. Смята се, че децата са изскочили от близка улица.

По-малкото дете е починало на място, неговият приятел и мъжът са в болница без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от Страната
ПСС: Добри са условията за туризъм в планините
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
в това село само от етноса има, къщи, коли, но пък безработни и точат държавата.... държавата на мафията и етноса
15
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Моторист отнесе бъдещи такива и то моторист с пълен списък нарушения и ще изкарат сега децата винови, а главната вина е в моторяста, да така им викам вече на тези същества.
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Това село е ужасно за пресичане .3 км Сървайвър....
13
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не знам КАТ дали някога е наложил глоба на моторист, който се провира между колоните от автомобили чакащи на светофар. Или това си е регламентирано от правилника за движение !
12
1
 
19
 
! Отговори
мда преди 1 ден
Моторист(около 300кг с мотора) дори и 50 да се е движи пак може да се причини смърт при такъв сблъсък особено с деца. Тези деца първо нямат опит,нито знаят правилата за движение, каски също едва ли са слагали. В случая най-виновни са родителите имайки в предвид натоварения трафик в това село на изхода на магистрала.
11
1
 
1
 
! Отговори
До оня оттам преди 1 ден
Защото си егоцентрик :)
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До 8 Засили се колкото можеш и се шибни в някой стълб. Честито - Изпита 1/4 от ефекта на удър с 50 км/ч, а вече има нужда от лекар, за сътресението и изваденото рамо.
9
10
 
13
 
! Отговори
Евала преди 1 ден
Нека това поредно убийство на пътя да лежи на съвестта на протестърите, докарали на власт некадърниците, които спряха строежа на "Хемус". Магистралата можеше да е вече готова. Всеки ден стават катастрофи по път София-Варна.
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
А какво е ограничението в този участък - 50км/ч било то и за моторист. И какъв е бил този удар, че да загине. Явно се е движел доста над 50
7
3
 
4
 
! Отговори
Оня оттам преди 2 дни
И ся що така не ми е мъчно за никого?
6
6
 
26
 
! Отговори
Гост преди 2 дни
Вина имат и децата и родителите им. Но никой не е в състояние да ни убеди, че моториста се е движел с ограничената скорост. Тези хора на мотор не признават знаци, светофари, непрекъсната линия, аварийна лента. Те се кефат- това е оправданието. Дори и да си правоспособен водач, няма как да се отървеш от удар с моторите. Жалко за детето. Да почива в мир!
5
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тези келемета може да са твоите деца, някой ден..Същото мнение ли би имал тогава? Човечността липсва у много хора по нашите земи, може би заради нисък интелект или лош късмет в детството или комбинация от двете.
4
1
 
9
 
! Отговори
до 3 преди 2 дни
И от двете страни има интелект.
3
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Значи 2 келемета без книжка и правоспособност са се качили на скутери, причиняват ПТП, и в момента петните водача на мотора какви глобил имал?! А отговорност от родитеите на *** как и зашо имат и карат скутери? Няма такава пропаднала нация.. и държава. Тотална безотговорност на всяко ниво.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Да гори в Ада дано! Със 120 км в час в населено място...ИZВЕРГ!
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Всеки моторист е убиец, просто на някои още не им се е случило.