"Ще те гледам по БГ TV"

...пее Руши. А за кого пее - вижте тук...
27 яну 2007 11:59,
"Ще те гледам по БГ TV"
Константин спечели VIP Brother и ролята на водещ в новото шоу по Нова телевизия. Снимка: VIP Брадър
Откакто започна новата година, промяната не ни подмина. Поетично казано.

След като националните телевизии обявиха генералните планове за новите си програми в началото на годината, само след седмици се втурнаха да ги изпълняват.

bTV вече трескаво се готви за старта на Поп Айдъл с архаичното и монументално жури, което обикаля страната в търсене на таланти.

Междувременно ударно стартира поредицата "Българите" на Пламен Петков.

Сега се готви и следващият удар - новото шоу "Комиците". Телевизията вече обяви кои ще са първите ВИП-гости в публиката на предаването - Орлин Горанов, фолкпевицата Емилия и Георги Лозанов. Идеята е да има весели актьорски импровизации, разговори, шеги и други включвания с тяхна помощ и на техен гръб.

БНТ, което напоследък не е много весело, пък обяви конкурс за съботно вечерно комедийно шоу. То ще е излъчва всяка събота след централната емисия "По света и у нас" и ще е с продължителност до 54 минути. Докато тече конкурсът, ще можем отново да гледаме "Вижте кой..." с Евгения Атанасова.

След ваканция от 104 дни предаването се завръща с нов декор, създаден от театралния сценограф Надежда Ляхова. Екипът е обновен и увеличен, а публиката ще трябва да поеме новата си роля на активен участник в дискусията.

Темата на първото следваканционно предаване ще бъде "Как "Топло" се превърна от любима и хитова комедия в трилър с неизвестен край". В студиото ще гостува Ивайло Калфин, с когото водещата ще разговаря за границите на търпението по случая Либия, за все по-тънката граница между външната и вътрешната политика и по други теми.

Нова телевизия ще ни изненада със съвсем ново шоу - в събота вечер. Водещ ще е нашумелият покрай "VIP Брадър" фолк певец Константин, а предаването ще се казва "Караоке в събота вечер".

В него известни личности ще се опитват да отгатнат какво пеят обикновени хора. Музиката, разбира се, ще е наживо, ще има изпълнения на гостите заедно с бенда в студиото. Там два отбора ще се състезават кой ще познае и изпее повече песни, изпълнени първоначално от абсолютни аматьори.

Музикалното състезание ще има три кръга, а на финала от отбора-победител ще бъде излъчен само един караоке-шампион на седмицата.

Аматьорът в заключителното парче на "Караоке в събота вечер" ще е винаги един и същ - Бат Сали, който е първият ром, обитавал къщата на "Big brother" в България. Караоке в събота вечер" също е чуждестранно шоу - по лиценз на "Сони".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание