Кой отвлече Лара, чуди се таткото Брендо

Няма врагове, категоричен е Евелин Банев
Обновена: 21 мар 2013 14:51 | 21 мар 2013 11:02,
112
Кой отвлече Лара, чуди се таткото Брендо
Евелин Банев-Брендо Снимка: архив, Булфото

"Нямам представа кой е отвлякъл дъщеря ми. Шокиран съм. Нямам врагове. Аз самият не ходя с охрана и ако въобще съм мислил, че това може да се случи, щях да наема някой да я пази." Това признал Евелин Банев-Брендо на италианските си адвокати след отвличането на 10-годишната му дъщеричка Лара, пише „Труд“. 

Шокиращата новина стигнала до Брендо два часа след похищението на момиченцето. Италианските му адвокати Малио Бруза и Серджо Спаньоло му я съобщили в затвора в Милано, където е задържан от май миналата година заради дело за наркотрафик. 

Дъщерята на Брендо – Лара, беше отвлечена на 5 март пред дома на семейсвото в столичния кв. „Бояна“.  Оттогава вест за момичето няма. Според полицаи не е поискан и откуп за свободата.

Още по темата
Според една от версиите детето е било похитено, за да мълчи Банев пред съда в Италия. Брендо е съден там за участие в банда за наркотрафик след операция „Кокаинови крале". Според разследващите групата била отговорна за доставката на 40 тона кокаин годишно от Латинска Америка към Апенините и цяла Европа.

Очаква се съдът в Милано да произнесе присъдата си в края на юни или началото на юли. Веднага след това Брендо ще може да се прибере в България. 

Процесът в Милано ще приключи само за три месеца, тъй като се гледа по съкратената процедура. Това дава възможност, ако Брендо бъде признат за виновен, присъдата му да бъде намалена с 1/3.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
1
 
! Отговори
vvv преди 11 години
как да има врагове, всички са в гроба.
98
0
 
1
 
! Отговори
dedoviami преди 11 години
Този,усмихнатия още ли се чуди? Скоро ще разбере!
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дано е живо и здраво детето.въпреки,че мисля,че сам си я е покрил някъде,та да е спокоен за бизнеса си. а иначе - колко много деца ги няма...и някои от тях - заради такива като него.
96
0
 
1
 
! Отговори
F1 преди 11 години
Е ТОЙ АКО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ.....ДЯДО КОЛЕДА Е!!! Я КАКЪВ ВИД ИМА, А И С ТЕЗ ЧЕРВЕНИ ДРЕХИ... ПРЕКАЛИЛ Е С ПУДРАТА ЗАХАР И В УМОПОМРАЧЕНИЕ....
95
0
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
а защо в чуждата преса се споменава за откуп от 2 мил евро платени навън. чрез посредник.
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ИВАН-СОФИЯ...Много си ***,жалко че с такива като тебе е пълно и не случайно и държавата ни е такава,ти си заслужаваш да си беден ***
93
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко Борисов се скри в къщата си и тези му министри отиват при него да се видят на място. Нещо го пари под лъжичката ама какво ли?
92
0
 
9
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
Сериозно ли нямаш врагове? Ами роднините и приятелите на всички които си неутрализирал, ами всички хора на които такива като теб разбиват живота, ами най-после партньорите си които лъжеш и издънките които станаха по твоя вина. Ако тези всичките са ти приятели - ми браво.А иначе ако детето е отвлечено наистина а не е по поръчка на самия Брендо - жалко, все пак е дете въпреки, че татко му не се замисля когато "зарибява" или принуждава да проституират също такива деца.
91
4
 
6
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
ЦВЕТАНОВ И ТИКВАТА КОЙ ДРУГ!ВЗЕМИ ГИ ИЗПЕЙ ТИЯ ГАДОВЕ ,НЯМА ДА СМЕЯТ ДА ПОСЕГНАТ НА ДЪЩЕРЯ ТИ!
90
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България е добре за живеене само ако си мафиот крадец наркобосс или ***.Няма правосъдие лъжи трепи никой нищо не те питат Сигнализирахте за неуместен коментар
89
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дъщерята на Брендо Лара, беше отвлечена на 5 март пред дома на семейсвото в столичния кв. Бояна. Оттогава вест за момичето няма. Според полицаи не е поискан и откуп за свободата. И Б.Борисов го няма по медиите значи при него е момичето.
88
2
 
15
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Такива като този, трябва да се затриват от света, да ги няма тях и семействата им, защото причиняват само болка на хиляди други семейства....
87
3
 
20
 
! Отговори
Познател преди 11 години
Има нещо, което масово не се взима предвид от хората във форума и въобще - Брендестия е вкарвал КОКАИН, а не ХЕРОИН. Тоест вкарвал е дрога за забавление на богати муцуни и ***, а не дрога за кварталните наркоманчета, т.е. както пишат "за децата". Поне се опитайте да бъдете обективни!Май има неква разлика, не мислите ли?
86
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом не са я отвлекли врагове, значи са приятели...
85
0
 
20
 
! Отговори
TTTT преди 11 години
Нищо чудно той сам да я е отвлякъл и да е в друга държава на сигурно място
84
0
 
9
 
! Отговори
Шерли преди 11 години
Ами значи е някой приятел! Елементарно, Уотсън!
83
1
 
12
 
! Отговори
Мунчо преди 11 години
Ейй, чи добро туй мумче бе ,и врагове няма, и кви са тия лоши прукурори у Италия и Румъния , чи толкуз го искат, туй доброту мумче...
82
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво толкова съчувствие към тоя *** и проблемите му. Малко ли деца са пострадали от него.
81
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В бранша не се ли казваше: тарикат мъж не писка?!!
80
0
 
18
 
! Отговори
хм преди 11 години
Сигурно се пита и защо я е отвлякъл. Аз съм късоглед и пея в хора...