Близките на Митко от Цалапица: Кого пазите? Убийците!

Единият от близнаците бил особено опасен
8 юли 2024 11:23, Стела Стоянова
5
Близките на Митко от Цалапица: Кого пазите? Убийците!
Снимка БГНЕС, архив

"Ще дойдете един ден и вие на нашата! Кои охранявате? Убийците!". Тези ругатни от близките на убития Митко от Цалапица отнесоха съдебни охранители. Това стана на поредното заседание срещу близнаците Динкови, които бяха доведени в залата.

Съдия Спасимир Здравчев обяви почивка, за да дойдат другите вещи лица. В това време между протестиращите и съдебната охрана избухна скандал. Коридорът се изпълни с крясъци и обвинения, че служителите не си вършат работата. От своя страна те заплашиха близките на Митко, че ще ги изведат навън. Положението ескалира след твърдение, че са бутали възрастната баба на убития младеж. Крясъци имаше и при влизането на близнаците, които традиционно бяха посрещнати от близките на Митко с "Убийци".

Още по темата

Според психологичната експертиза, която беше огласена в съда, Борислав Динков представлява особена опасност за обществото и може да извърши други престъпления. Борислав е обвинен в лично укривателство. Младежът е признал за проблеми с общуването с лица от женски пол, но демонстрирал висока самооценка, твърдят вещите лица.

Близките на младежа настояват обвинението да бъде изменено и близнаците да отговарят за съучастие в убийство.
"Тези момчета не са спортисти, те са позор за спорта", заяви треньорът по бокс Арман Хакобян. Той е тренирал близнаците, но по думите му това било преди години и не може да каже повече за тях.

Съдът изслуша още една експертиза. Д-р Павел Тимонов, който е прегледал телата на Динкови, е посочил в заключението си, че по телата на двамата не е имало следи от бой, съобщава "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 2 месеца
Цялата вина е на ония 240 хрантутници те правят законите,там трябва да е гнева на всички,опечалени
4
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
България е на автопилот!Рай за далавераджиите!Загиваме!И въпреки всичко,на никой не му пука!Ще страдат децата ни и поколенията им!И пак на никой не му дреме!Е що за народ сме?
3
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
България е на автопилот!Рай за далавераджиите!Загиваме!И въпреки всичко,на никой не му пука!Ще страдат децата ни и поколенията им!И пак на никой не му дреме!Е що за народ сме?
2
3
 
16
 
! Отговори
... преди 2 месеца
ми то в БГ да се говори за съд, още повече за справедлив съд! Еми ... то и европата ни го казва и показва! тука убиеш някой и най много 1-2 години, при това условно! ако убиеш 2-*** или 3-*** то даже може и да не лежиш! Защо мислите, че Брендо се предаде в БГ! Щото той осъден на 20 годни в Италия на 10 в Румъния и на 6 в БГ и се оказва, че може да лежи има няма година в БГ затвор според БГ съд и прикриватура! Мдам! съд и правосъдие в БГ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1
13
 
7
 
! Отговори
Исус Йосифов преди 2 месеца
Брутални убийство се случват, но в повечето случаи убийци и жертви така са си оплели шапките- хвани единия, удари другия, който изпревари, той отве в затвора, другият в гробищата, на близките е нормално да им е тежко, но тези конкретните вече отидоха в категория "крякащи".