Путин: Да атакуваме Европа след Украйна? Пълни глупости

Сателитите на САЩ се страхували от силна Русия
28 мар 2024 10:16, Петър Бойчев
509
Путин: Да атакуваме Европа след Украйна? Пълни глупости
Снимка БГНЕС

"Изявленията на Запада за предполагаеми планове на Русия да атакува Европа след Украйна имат за цел да сплашат собствените им граждани". Увереност в това изрази държавният глава на Руската федерация Владимир Путин в рамките на среща с военни пилоти в Творжок, Тверска област, предава РИА Новости.

"Това е пълна глупост - възможността за атака срещу някои други страни, срещу Полша, балтийските държави, плашат и чехите. Просто глупости. Просто друг начин да измамят гражданите си и да източат допълнителни пари от хората, да ги принудят да поемат това бреме на раменете им, това е всичко“, коментира Путин, цитиран от Фокус.

По думите му "сателитите на САЩ се страхуват от голяма, силна Русия“, въпреки че притесненията им са напразни. "Нямаме никакви агресивни намерения спрямо тези държави“, подчерта руският президент.

Русия няма да воюва с НАТО, разликата във военните разходи на Москва и тези на страните-членки е голяма, допълни още Путин. Той припомни, че през 2022 година САЩ са похарчили 811 милиарда долара за военни разходи, а Русия - 72 милиарда долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


509
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ся атлантиците ще се зомбират и няма да спят, чудейки се какви ги мисли лошият ВВП :) :) :)
362
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Eврокочината излезе ли от рецесията? Защо да я напада?
361
3
 
9
 
! Отговори
Зеленый попугай преди 1 месец
Може Путин да не иска да напада Европа, ама Урсула и Шолц искат!
360
2
 
1
 
! Отговори
До 356 преди 1 месец
Предполагам че от време на време имаш нужда и от реални неща??? Да кажем кола, къщта, костюмче ?/? Е тия неща винаги се плащат с екяивалента на златото. Хубави чепици - една трета от златнат уция.. Костщм - 1 унция.. .Св разбра ли нещо?
359
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След загубата на НАТО в Украйна ЕС се разпада.
358
3
 
13
 
! Отговори
До 356 преди 1 месец
ДниесИдиотите ми " затриха " първоя отгожор. Сега на кратце - има много видове икономики и една от тях е ралната (това което можеш да пипнеш) друг тип е западната "виртуална" икономика. При нея (западната виртуална икономиа) влагаш пари защото "вярваваш" че акциите ще се повишат... Е добре аз не съм от "верващитеЩ....
357
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
РАШКА няма да мръдне от Украйна, а до края на годината отива на кино .
356
2
 
4
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
Все пак това е логиката на влюбената ла й нен , микрончо с момпенцата, които настояваха хора да ходят с маски в планината и , че спорта е разрешен по 2 часа с куче. Логика по ев ро жендърски
355
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еми те европейците няма за какво да ги напада, в Европа няма нищо което да го няма в Русия. Европа просто ще бъде изравнена със земята и толкова.
354
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
353
9
 
7
 
! Отговори
пълни глупости преди 1 месец
Много насериозно се вземат европейците, в Европа няма нищо от което Русия да се нуждае. Путин просто ще унищожи Европа за часове.
352
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ква Русия ве, *** си обича управниците , всичко умира , на нас Русия ни е виновна , Остана Аеца и още няколко национални инфраструкторни обекта и мача свършва , пос,ле ще почнат да заселват секва *** от цел свет, прайдаджии
351
6
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
До Бгеец === Ахахахахахах :)))) Абе, дрогарю, то този ЕС се разпада според вас вече над 30 години, а все си седи и се разширява. Аз знам само за разпада на СССР. Даже ние ще приемем еврото и ще влезем след няколко години в Шенген. А кажи ми сега, ти по-специално какво по-точно получаваш от таксиметровия шофьор Путаранкин? Пенсията ли ти плаща, заплатата ли, макар като те чета малко се съмнявам да работиш, защото логиката ти е като на пенсионер, страдащ по соца :)))
350
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става с адските санкции на целия цивилизован свят с БВП 70% срещу Русия с 3%? Рухна ли, рухна ли вече Русия под адските санкции?
349
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И за какво да атакува Европа, като Русия може да унищожи Европа за часове. Никаква атака няма да има, Европа не е Украйна, европейци и украинци не са един народ, Европа просто ще изчезне от картатата и ще се превърне в димящ кратер.
348
8
 
4
 
! Отговори
до 353 Бгеец преди 1 месец
Путин да издържа европейците? Ти наясно ли си че цялата икономика на Русия не е по-голяма от тази на Испания само или на Италия. Самоче е доста по технологично изостанала и сигурно 70% е копане на ресурси? Това знаеше ли го? Знаеше ли че руската икономика не е по голяма дори само от тази на щата Ню Йорк? Ако продължим сравненията само пазарната капитализация на компания като Нвидия е по голяма от БВП на Русия. щели да издържат европееца .ахаха руснаците живеят дори по зле от българите.
347
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук русофилите ги заместват с чатбот!
346
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И атакуването на Украйна, бяха пълни глупости на Байдън!
345
9
 
7
 
! Отговори
Бгеец преди 1 месец
Да побърза ако напада, защото ЕС като се разпадне няма да има кого да напада - а защо да напада, да издържа европеисиите ***??? Путин не е луд да ви държи на хранилка..
344
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко време отнема на ракета Циркон да достигне украински градове, когато е изстреляна от Крим? до Киев - 3,5 минути; до Лвов - 5,3 минути; до Днепропетровск - 2,5 минути; до Виница - 3,6 минути; до Харков - за 3,9 минути; до Одеса - 1 минута.