Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби

Руснаците се застъпили за бизнесмена, според разследващите у нас
13 фев 2020 09:20,
388
Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков, който от две седмици е задържан в Абу Даби, е направил постъпки пред чужда държава да бъде пуснат от ареста незабавно, съобщава БНТ.

Още по темата


Източници, близки до разследването на престъпната група на Божков, разполагат с оперативна информация, че в Абу Даби са пристигнали руски граждани, които са се застъпили пред местните власти за пускането на Васил Божков от ареста, допълва телевизията.

Припомняме, че Васил Божков бе заловен в ОАЕ с още две други лица. Според главният прокурор заловяването му е резултат на добрата работа на българската прокуратура, МВР, българското външно министерство и не на последно място на българските служби за сигурност.

За момента няма информация кога точно и дали Божков ще бъде върнат у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само за 2017 г. в САЩ са регистрирани 150 000 смъртни случаи от безизходица. Това е все едно в продължение на една година всеки ден от небето да падат по три пълни Боинга-737.
260
5
 
19
 
! Отговори
Стар набор преди 4 години
Павел Гълъбов, много Ви падна "качествената" журналистика. КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ВИ ? Напомняте ми на новините от Радио Ереван от моята младост.
259
5
 
10
 
! Отговори
Глупости преди 4 години
РУСНАЦИТЕ ЗА ДА ГО ПРИБЕРАТ , ПЪРВО ЩЕ ИСКАТ ДА МУ ГУШНАТ ПАРИТЕ!А ЧЕРЕПА БЕЗ ПАРИ---Е КАТО ЛА"""О НА ДЪЖД!ИЗОБЩО НЕМА ДА ГО ПРИБЕРАТ САМО ЗА "ЧЕРНИТЕ МУ ОЧИ"!Я , ВИЖТЕ ЦВ.ВАСИЛЕВ --ДАДЕ ПАРИТЕ ЗА "ЮЖЕН ПОТОК" --ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ У СЪРБИЯ!
258
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярвате ли на тези "източници". Имам бизнес контакти с ОАЕ и знам, че никакъв чужд гражданин не може да се застъпи за нещо и някой. Там правилата са твърди. Защо създавате интриги, обръщам се към Днес.БГ ? Това са фейкнюс.
257
7
 
20
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Божков искал помощ от Русия. Стига с тези промивания на мозъци. Да ви припомня ли че същия Божков има американско гражданство а не руско. Не знам колко е достигнала хибридната война на Русия но явно хибридната война на САЩ и НАТО добре промива мозъците на българите.
256
6
 
18
 
! Отговори
Днес преди 4 години
Филчев извади картите на светло на Костовизма.30милиарда ги няма.
255
1
 
15
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 години
Дърти измислици.Неговия чадър е тук министри на финансии и още.А бе Нап как не го изкараха на светло.Всичко е изпечено
254
3
 
17
 
! Отговори
42 преди 4 години
Абе, той нека се върне, за да видим какво ще разкаже и за партия ГЕРБ, ако не го самоубият набързо.
253
4
 
11
 
! Отговори
42 преди 4 години
Абе, *** глави, не се радвайте. Няма проспериращи и американски марионетки. Ние няма да сме в по-разкично положение.
252
13
 
10
 
! Отговори
гост преди 4 години
Истината лъсна!Така наречената демокрация е режисирана от руснаците и всички олигарси на прехода са поставени от тях.Хубавото е,че можем да напуснем Бг,а не като руснаците в Русия да мезерстваме.
251
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
поредната гербава измислица- една жена казаи гербавата агитка от онанисти почва да се празниоще колко ще наредят и се свързани с русиятабожков не им е изтрябвал толкова колкото порите муто инструктажа на банкянското от треторазредния чиновник от краваршингтон дава резултати
250
1
 
2
 
! Отговори
АЙДЕ , БЕ .... преди 4 години
АМА ВЛАДИ 265, ТИ СЪМНЯВАЛ ЛИ СИ СЕ ДО СЕГА....ХАХА,ХА,ХААААААААДА НЕ БИ ДА СИ ОТКРИЛ И АМЕРИКА , ДО СЕГА...??!!
249
9
 
7
 
! Отговори
Хе,хе! преди 4 години
Ха ! Гумен Грипенов е докладвал в Москва, че Божков - негов колега по шпионаж , е на път да си дойде в България и да разкаже за шпионската си дейност в полза на Кремъл. Май страховете на националните пред. атели започнаха да излизат много ясно ! Давай Гешев ! Стъпи им на шията на Грипени, Божковци, Ниновици, Милиончевици, Иванчева ........Дойде май Видов ден !
248
6
 
9
 
! Отговори
Влади преди 4 години
И какво се оказа - това, което всички подозирахме - нашите назначени мили(ци)онери са си свързани с КГБ. После се чудим, защо нищо не е наред в бизнеса, ври от хидроинженери, обладатели на ТЕЦ-ове и пристанища или току се пръкват от нищото някакви крупни бизнесмени, с ДС зависимости.
247
5
 
15
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
А някои твърдят че Божков не е чер.ве.н приватизатор и няма нищо обща с БСП.
246
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божков много да не се надява на ГРУ, че да го "паднат" от терасата :)
245
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СТИГА ЛЪЖИ И ГАДНИ ИЗМИСЛИЦИ!
244
6
 
12
 
! Отговори
чичо преди 4 години
Големия въпрос е дали Божков е предал на руснаците някоя друга флашка с компромати.Преди малко гледах как Винкела се пенеше от злоба ли,от страх ли по Нова.Ще видим.
243
5
 
18
 
! Отговори
рон бургунди преди 4 години
Оперативни информации, ооооо работата е сериозна хахахахаКой нормален човек вярва на тия глупости. Нашите на две магарета плява не могат да разделят, камо ли да имат ОПЕРАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ.....смях
242
1
 
4
 
! Отговори
200 преди 4 години
Спирам :)))