Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби

Руснаците се застъпили за бизнесмена, според разследващите у нас
13 фев 2020 09:20,
388
Васил Божков моли руски граждани да го освободят от Абу Даби
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков, който от две седмици е задържан в Абу Даби, е направил постъпки пред чужда държава да бъде пуснат от ареста незабавно, съобщава БНТ.

Още по темата


Източници, близки до разследването на престъпната група на Божков, разполагат с оперативна информация, че в Абу Даби са пристигнали руски граждани, които са се застъпили пред местните власти за пускането на Васил Божков от ареста, допълва телевизията.

Припомняме, че Васил Божков бе заловен в ОАЕ с още две други лица. Според главният прокурор заловяването му е резултат на добрата работа на българската прокуратура, МВР, българското външно министерство и не на последно място на българските служби за сигурност.

За момента няма информация кога точно и дали Божков ще бъде върнат у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
1
 
18
 
! Отговори
хаахах преди 4 години
Тая новина човек като я чете по различните сайтове е тооолкова различна навсякъде - личи си личното творчество на "авторите" по "новинарките".
240
3
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
До 256 Той и Костя май прегракна нещо много бързо:):):)
239
2
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
До 200Нещо не ти се получава:):):):):)
238
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТонката...мачка yшанки :)))От клавиатурата :))) И си пие уискито...смачкал ушанките:)))
237
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи Черепа е мегаотмъстителен!Пуснат ли го тарамбуките ше свитне и Гешев и Бойко и който му пречи!За да викне руснак да го вади от там значи е бесен!!!!
236
7
 
1
 
! Отговори
200 преди 4 години
До ТонкатаАми то протести няма,къде да ходя?Ами организирай, щом не ти харесва как е организирана държавата:))) Ще те последваме:)))
235
2
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
До 200Ами то протести няма,къде да ходя?:):):):)Когато трябваше преди 7 години ходих:):):):)
234
5
 
10
 
! Отговори
Рушките лайна преди 4 години
Са в основата на всяка хибридна или не толкова хибридна атака срещу родината!Блядистанци, пошли ***!България за Българите!
233
6
 
3
 
! Отговори
200 преди 4 години
Тонка, а какво правиш като не ти харесва държавата?:))) Ходиш ли на протести?:)))Да не си на държавна служба? :)))
232
2
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
До 200Не не ми харесва:):):):)Аз искам финансов министър Румен Гечев:):):)Човека ше вземе да ни изкара от това блато:):):):)ОТНОВО:):):):)Може пак да ни издействат и режим на тока 2 има 2 няма:):):):):)
231
3
 
11
 
! Отговори
200 преди 4 години
До ТонкатаТонка, :)))харесва ли ти така организираната държава?Финансов министър да живее без наем в чужд имот? :))) Имаш ли къща за гости по европроект?:)))Асансьор до евтиния апартамент?:))) Пиеш ли спокойно вода? :)))
230
4
 
6
 
! Отговори
Виц на деня преди 4 години
До жороПлевнелиев...Един много уважаван на Запад политик.!!!ХА ХА ХА :)))
229
3
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Другари кво стана с многохилядните протести за сваляне на правителството?:):):):)Президента ви иска на улицата,а вие се криете като хлеб арки:):):)Или пък вие сте модерни протестиращи отвкъщи на топло с бирата и мезето пред компютъра?:):):):):)Сладури:):):):)Поне един протест за свободата на Черепа направете тези дни бе:):):):)Времето ще е хубаво,няма да вали:):):):)
228
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Рашка ГовняжкаАма много ти отива името. Носи си го със здраве.
227
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха сега кажете, че Румен Радев се е договорил с арабеските, да оставят Черепа да се покрие.
226
6
 
11
 
! Отговори
Рашка Говняжка преди 4 години
До БиблейскиАми то и рубладжиите се редят на опашка пред посолството на господарите си и протягат съсухрени, алчни ръчички за поредната мизерна порция сребърници за да продават родината си на кремльовското ботоксово джудже. Позор за вас *** комунопитеци.
225
13
 
8
 
! Отговори
Библейски преди 4 години
500 години турците не успяха да ни сменят вярата и да ни заличат. Краварите се оказаха по-успешни. Цяло прокажено стадо от гъгнещи американски мекерета пишат ли пишат срещу Русия, само и само да си получат мизерната дажба центове за деня. То, и Юда е предал Христос срещу шепа монети, но на Христос милиони хора се кланят, а Юда милиони го заплюват. И така повече от 2000 години.
224
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До жоро 234Плевнелиев би бил чудесен премиер. Много е умен, и е ориентиран точно накъдето България има нужда - Европа и НАТО. Далече от руските *** и свинщина, накъдето ни дърпат простаците от БСП. Един много уважаван на Запад политик............Абе по времето на великия ни лидер "фараон Тошуу" пееше друга песен същия този Плевнелиев. Щом не е бил репресиран значи се е нагаждал откъм ъгъла на "попадението"!
223
9
 
6
 
! Отговори
жоро преди 4 години
До АнонименПлевнелиев би бил чудесен премиер. Много е умен, и е ориентиран точно накъдето България има нужда - Европа и НАТО. Далече от руските *** и свинщина, накъдето ни дърпат простаците от БСП. Един много уважаван на Запад политик.
222
1
 
2
 
! Отговори
коки преди 4 години
Павка,Павкаа - пише се "залавянето", а не "ЗАЛОВЯВАНЕТО".