Тръмп: Байдън нареди да ме арестуват, защото водя в анкетите

Бившият президент обещава на американците да ги спаси от войната
9 авг 2023 09:16, Нели Христова
24
Тръмп: Байдън нареди да ме арестуват, защото водя в анкетите
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп каза във вторник на събитие в Уиндъм, Ню Хемпшир, че е значително по-напред от други кандидати за президент през 2024 г. в социологическите проучвания.

"Убиваме всички в анкетите. И просто не с малко“, каза Тръмп и добави, че той е с "40-50 пункта" пред останалите републикански кандидати.

Според осреднено проучване, събрано от FiveThirtyEight, Тръмп е предпочитан да спечели номинацията на републиканците с подкрепата на 53,3% от участниците в проучването, следван от губернатора на Флорида Рон Десантис с 15%.

На същото събитие Тръмп посочи, че неговият наследник Джо Байдън "не може да бъде строг към Китай", твърдейки, че Байдън е получил "много пари“ от азиатската страна и китайците "знаят твърде много" за него.

Тръмп също така критикува "нечестивия" Байдън за това, че е позволил на китайски дирижабли да летят над САЩ и над американски ядрени обекти.

Бившият президент каза още, че страната е налагала "мир чрез сила" с него в Белия дом, добавяйки, че неговото правителство се е измъкнало от войни и че Америка е уважавана и че другите държави "не са си играли игри", включително относно търговията.

Той повтори, че руският президент Владимир Путин е видял ситуацията като момент на слабост на Вашингтон и след това е решил да влезе в Украйна, което Тръмп твърди, че не би се случило с него като лидер на САЩ.

Тръмп също така твърди, че Китай ще използва изтеглянето на САЩ, за да "окупира" военновъздушната база Баграм в Афганистан.

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви във вторник, че администрацията на неговия наследник Джо Байдън го обвинява в опит да го победи на президентските избори през 2024 г.

Тръмп се развихри допълнително, твърдейки, че "измамният" и "корумпиран" Байдън е наредил на главния си прокурор да го арестува, защото републиканецът го изпреварва в анкетите. Той добави, че няма да може да ходи на повече предизборни събития, защото ще бъде принуден да седи в съда по обвинения в "глупости".

Бившият президент на САЩ обаче настоя, че демократите са "малко погрешно изчислили" и обвиненията всъщност са му помогнали да се изкачи в анкетите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 9 месеца
- Бидоня да не осъди Тръмпенко на доживотен затвор за собствените му Украински глупости?
22
6
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
ОБЕЩАВА ДА ПОДАРИ ЦЕЛИЯ СВЯТ НА ПУТИНА :D КАКЪВ ЛИ ПЪЛЕН НЕУДАЧ-НИК ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТРЪМП!
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То е ясно това!
20
1
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 месеца
Петричката...врачка беше казала на...времето,че един американски президент,ще...падне от стълбите...фатално,като се качва в самолета и тогава ще настъпи нова...ера по света. Дали е...визирала Бай Дън,може само да...гадаем.
19
1
 
13
 
! Отговори
Оня без коня преди 9 месеца
Байдън нареди да го арестуват щото Тръмп обеща да разследва цялото му семейство, всичките им корупционни схеми, как така, и защо Украински фирми плащат на сина му наркоман по 80 000 долара на седмица за да си седи в Щатите, защо Китайска държавна фирма е платила 5 млн долара на брата на Байдън, защо брата на Байдън е получил обществена поръчка за строителство на къщи в Афганистан, защо Руска банка е платила 3 млн на Хънтър, защо са им дали 4 млн в Румъния и 2 млн в Казахстан итн, итн!
18
0
 
7
 
! Отговори
Бай Дрън : преди 9 месеца
Ами няма друг начин да го спрем! Дълбоката държава не може да позволи НЕ-военолюбец за президент! Ще бъде спрян,за да възтържествува "нашата демокрация",без значение какво иска народа! Слава Кокаине и Да живеЙ кралицата!!! Хау!
17
2
 
17
 
! Отговори
Браво преди 9 месеца
Тръмп с теб сме - мачкай изкуфелниците
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Така е, но и Тръмпи следва да се откаое, чее бяя ддрт и той.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 13Че то в Китай всеки гражданин си има социален рейтинг.През 2020 задействаха плана си наречен ковид с цел Тръмп да не бъде преизбран и Сащ да фалират.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тръмп спаси Сащ от война със северна Корея.
13
12
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
До 6. То пък щото Тръмп беше много силен. Само глу.пости натвори.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бай Дончо каза, че Байдън е получил "много пари от укропите и азиатската страна и китайците - укропите "знаят твърде много".
11
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И този е изперкал като нашия про100 Киро, дето уж щеше да печели изборите с много.
10
1
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 9 месеца
Баце го прай същото тука. Арестуват го, а после е пръв и сичку работи эа него
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 7Демократите ще заложат на Камала Харис според мен за да може да активизират жените да гласуват за нея, но има шанс женския вот да отиде при Тръмп а не при нея.
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 2Голяма част от гласувалите в Бадън в Сащ даже не знят английски - те са нещо като гласоподавтелите на дпс в българия
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
0 шанс за тъмпито. Демократ ще е.
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 3Тръмп ще спечели понеже на американците им писна от слабия президент който в момента управлява.
5
11
 
6
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 месеца
Води само в дефектиралите глави на родните ***. Никой не го иска този комедиант
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
С ареста вдигнаха рейтинга на Тръмп до небето - даже не е необходимо в момента да си плаща за политическа реклама.