Доналд Тръмп: Слушам само себе си

Той призна, че е игнорирал адвокатите си за изборите
18 сеп 2023 21:42, Нели Христова
15
Доналд Тръмп: Слушам само себе си
Снимка: БГНЕС

Бившият президент Доналд Тръмп заяви, че не е уважил мнението на адвокатите и членовете на кампанията си, които са му казали, че е загубил президентските избори през 2020 г., и че решението да повярва в теорията, че изборите са били фалшифицирани, е негово.

"Наемаш ги, никога не си ги виждал тези хора, получаваш препоръка, те се оказват RINO (републиканци само по име) или се оказват не толкова добри. В много случаи не съм ги уважавал", каза Тръмп. "Но уважавах други. Уважавах много други, които казваха, че изборите са били фалшифицирани", каза Тръмп по време на интервю за предаването "Среща с пресата" по Ен Би Си, когато беше попитан защо е решил да игнорира адвокатите и съветниците си, които са му казали, че е загубил изборите през 2020 г. от Джо Байдън.

Срещу Тръмп, настоящ фаворит в първичните избори за президент, са повдигнати обвинения, свързани с усилията му да отмени резултатите от изборите през 2020 г. Във федералното дело срещу него прокурорите се позовават на факта, че адвокатите на Тръмп многократно са му казвали, че е загубил изборите. Кампанията на Тръмп загуби десетки съдебни дела, опитващи се да оспорят поражението му през 2020 г. в седмиците след изборите, като необоснованите им конспиративни теории бяха отхвърлени.

Когато беше притиснат за това как е стигнал до заключението, че изборите са били фалшифицирани, Тръмп заяви, че това е негово собствено решение.

"Обадихте се на някои от външните си адвокати - казахте, че има безумни теории. Защо ги слушахте? Защото ви казваха точно това, което искахте да чуете?", попита водещата Кристен Уелкър.

"Знаете ли кого слушам? Себе си. Аз видях какво се случи", отвърна Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Бай Дрън : преди 7 месеца
Слушам само Теди Рузвелт и Кралицата! Да са живи и здрави и все така общителни!
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Новият Че Гевара, юмрукът е вдигнат липсва само баретата с петолъчката.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Доналд Тръмп: Слушам само Путин.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Има право да не признава поражение в опорочени избори, допускащи участие по пощата незнайно на кого. Да е пратил войски и полиция, да е дал заповед или да е използвал властта за някакво насилие? Не. Всеки има право на лично убеждение дадено от конституцията!
7
5
 
2
 
! Отговори
И аз така преди 7 месеца
Животът постепенно те научава, че дори и тези, които винаги ти мислят доброто, може да те накарат да направиш нещо, което в крайна сметка се оказва огромна грешка. Когато сам взимаш решения и слушаш само себе си, дори и грешките са поредното стъпало към намиране на най-правилното решение.
6
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Оранжевият е пътник. Да издигат някой друг, който ще бие Бай Дън на момиче и да се приключва с тази поредна футболна драма.
5
6
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 7 месеца
Третополов, Говорим за Тръмп, не за Байдън
4
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нивото "зад океана" е спаднало драстично, след като такива нарциси (Тръмп) и старчета (Байдън) се надпреварват за Белия Дом.
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ти си психо, баце! При теб има повече от един глас!
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Арно си знае Тръмп
1
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
съвсем се е сдухал тоя, типичен червен американец - приятел с някой само докато има изгода, след това ти тегли нож в гърба.