Ако се върне на власт, Тръмп ще разшири твърдите антиимиграционни политики

Той поиска съдебното заседание срещу него да се излъчва на живо
8

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп подкрепи искането на американски медии да се излъчват на живо съдебните заседания по  федералното дело срещу него по обвинения, че той  е заговорничил, за да преобърне
резултатите от президентските избори през 2020 г., предаде Ройтерс.

Още по темата

Тръмп внесе в съда документ, в който изразява подкрепата си за искането на медиите. Той заяви, че прокурорите по делото искат то да се гледа "на тъмно", като част от политически мотивираните усилия на администрацията на президента Джо Байдън за подкопаване на опита му да спечели втори президентски мандат догодина.

Тръмп е водещ претендент за републиканската президентска номинация за изборите догодина. Очаква се президентската номинация на демократите пък да бъде спечелена от Джо Байдън.

Същевременно в. "Ню Йорк таймс" публикува информация, според която ако Тръмп бъде преизбран за президент догодина, той ще задържа мигрантите без документи в големи лагери за депортация и ще разшири твърдите антиимиграционни политики, които водеше през първия си президентски мандат.

Публикацията на изданието се основава на интервюта с няколко съветници на Тръмп, сред които и Стивън Милър, който е отговарял за имиграционните политики на републиканеца през първия му президентски мандат.

Целта на плана на Тръмп била депортацията на милиони хора всяка година, в това число и на такива, устроили се в
САЩ от десетилетия, пише вестникът. Изданието описва плановете на Тръмп като "щурм срещу имиграцията в невиждани мащаби в най-новата история на Америка". /БТА, Габриела Големанска/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Мх преди 6 месеца
До 5 - кои идеи на тръмпона са разумни? Сподели че аз от това което помня от първото управление като идеи нищо не стана. Стената дето Мексико щеше да я плати? Обамакеър дето щеше да я замени с нещо много по-хубаво? И не почвайте като изтъркана плоча - ама той не почна нито една война, защото ще попитам колко от всичките спря? И направете справка при кой президент армията на щатите е била най голяма по численост? Не е необходимо да почваш война за да изразходваш повече за армията отколкото за ...
6
1
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 месеца
Тръмп трябва да депортира фамилия клинтън при канибалите в папуа нова гвиния.
5
0
 
4
 
! Отговори
Хм преди 6 месеца
Идеите на Тръмп за управлението са напълно разумни спрямо тия на Байдън(ако приемем че той действително управлява-нещо крайно съмнително). Реално единствените успехи на Байдън са в продължаването на някои от политиките на Тръмп.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В общи линии с американската хегемония от 20 век е свършено.Байдън дори подготви новия свят с договор между САЩ, Англия и Австралия - бъдещ същз в многополюсния свят след края на ерата пт ВСВ насам.Този съюз ще замени НАТО през 21 век.Америка постепенно ще се отдръпне от Европа, оставяйки я на ислямизма, Русия на изток.
3
1
 
4
 
! Отговори
Знаещ преди 6 месеца
И много други порочни практики ще спре човека ако му не спретнат още процеси.Американците живеят по-зле от всякога при това демонично управление а до изборите остават цяла година!Никой не си дава сметка че ако Бдн издъхне,което е много вероятно една Камила става президент ,което е в пъти по-страшно дори от Килъри!!!Тя е абсолютно бездушен и непредсказуем човек без ясна визия за управление и ще остави такова тежко наследство на Тръмп че 3 мандата няма да му стигнат да им изчисти лната!
2
0
 
7
 
! Отговори
ужасът на соросът преди 6 месеца
И ще спре хранилката от Посолството на пропагандаторите !
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Така трябва да е. В момента има много бездомни мигранти в Ню Йорк и те спят на уличата. Една държава не може да се пълни до безкрай.